Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
На теб всичко ти е ясно за другите, а на нас всичко ни е ясно за теб!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Убеден съм, че ако по някаква причина, отново влезем в руската зона /не дай боже/, всичките платени ибрикчии ще смените никовете, и ще почнете да възхвалявате Путин.
Ще има:
РАЗПАД НА ФАЩ.
АМИН.
Елементарни подлоги..
П.П А митьо, не е "бай'. А малко 20+-годишно пишлеме.
То вЕрно твоите са много.
П.П. Байдъвея....схващаш ли колко неща обхваща партизанското ти име.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение"Да, селёдка сейчас по полям вокруг Угледара издаёт непереносимую вонь, ....
Шойгу е взел лично Въгледар за цел, путлерите ще задминат тая седмица 1000 пукясали за ден...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Виждам ви, че нямате търпение да ни натикате по затворите! Дано не се избиете преди това кой да стане партиен секретар и кой шефче в ДС! А платените сте вие, защото ако не сте, означава, че сте абсолютни дебили!
Че кой говори, за затвори? Казвам, че сте нечистоплътни душевно. И ще пеете дитирамби за Путин.
П.П. Забравих. РАЗЗЗЗЗЗЗЗПАД на ФАШИСТКИТЕ ЩАТИ. АМИН.
Last edited by SKP; 07.02.2023, 23:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
На фоня много неща не са му ясни.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение...Дано не се избиете преди това кой да стане партиен секретар и кой шефче в ДС! А платените сте вие, защото ако не сте, означава, че сте абсолютни дебили!
https://twitter.com/worldonalert/sta...64816587997187
Малко позаколили с брадвата шефчето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Убеден съм, че ако по някаква причина, отново влезем в руската зона /не дай боже/, всичките платени ибрикчии ще смените никовете, и ще почнете да възхвалявате Путин.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Меморандумът не е договор....
Меморандум -дипломатически документ с изложение на възгледите на правителството по даден въпрос.
https://proveri.afp.com/doc.afp.com.32497CVLast edited by sosi; 07.02.2023, 23:28.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеГледам постоянно, някакви руснаци и русофили, подскачат че Украйна била изкуствено създадена държава и с малка история, без да обясняват какво искат. За мене липсата на ясни логически връзки е признак на лудост, та някой би ли ми обяснил аз ли съм луд или те, като:
1.Даде ми пример само на една "естествено" създадена държава в света
2.Каква е разликата дали си държава на 2000 години или един ден ако всички са те признали законно? Украйна е призната от всички държави в ООН. На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум. САЩ, РФ и Великобритания се задължават да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна;
https://www.ukrainadnes.com/budapesh...at-memorandum/
В Русия знаят ли какво е това нещо "договор" изобщо, за какво се използва, какъв е смисъла му и как се спазва?
В случая историята на Украйна няма НИКАКВО значение, но подозирам, че Русия се е изгаврила с нейната история като и с българската, която познавам много добре, за разлика от украинскта. За най-тъпите русофили се разпространява това, че "у крайна" си било Русия, ама "на края" на Русия. Българите веднага може да разберем тази лъжа, тъй като и ние казваме "отивам си у моя роден край", който може да е и в центъра на България. Чувам украинския език бил руски с няколко измислени думи. Ами послушах няколко украински песни и мога да кажа че само идиот с промит мозък от руската пропаганда може да твърди подобно нещо. Но пак питам, какво значение има историята, каквато и да е тя за тази война? Според Путин войната била за да се "изправят исторически неправди". Все едно да продам на някого дядовата ми къща и на другия ден да го посетя с пистолет в ръка, за да му обясня каква голяма история имала къщата.
1.МЕМОРАНДУМЪТ НЕ Е ДОГОВОР.
2.Украйна няма регистрирани в ООН граници, според Бан Ки Мун
3.Онзи меморандум, включва и уточнения. Провери ги отново а също, дали не са нарушени именно от Украйна, със заявлението на Зе Ленски за промяна на НЕядрения статус на Украйна, който онзи меморандум,трябваше да опазва.
Да се ограничим до тук,
Коментар
-
Ще има:
РАЗПАД НА ФАЩ.
АМИН.
Елементарни подлоги..
П.П А митьо, не е "бай'. А малко 20+-годишно пишлеме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Меморандумът не е договор....
Меморандум -дипломатически документ с изложение на възгледите на правителството по даден въпрос.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
ТЪПО
поредната Клевета
другарю РАЗПАДА на "кочината-империята на Злото-ра$$ия" ЗАПОЧНА
пазете си нервите и ПРАВЕТЕ други ник-ове защото ЩЕ се скриете в дън земя
един ден от руZия ще остане САМО московията-АМИН
АМИН
АМИН
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sosi Разгледай мнениеГледам постоянно, някакви руснаци и русофили, подскачат че Украйна била изкуствено създадена държава и с малка история, без да обясняват какво искат. За мене липсата на ясни логически връзки е признак на лудост, та някой би ли ми обяснил аз ли съм луд или те, като:
1.Даде ми пример само на една "естествено" създадена държава в света
2.Каква е разликата дали си държава на 2000 години или един ден ако всички са те признали законно? Украйна е призната от всички държави в ООН. На 5 декември 1994 г. в град Будапеща лидерите на Украйна, САЩ, Русия и Великобритания подписват Меморандум. САЩ, РФ и Великобритания се задължават да зачитат независимостта и суверенитета и съществуващите граници на Украйна;
https://www.ukrainadnes.com/budapesh...at-memorandum/
В Русия знаят ли какво е това нещо "договор" изобщо, за какво се използва, какъв е смисъла му и как се спазва?
В случая историята на Украйна няма НИКАКВО значение, но подозирам, че Русия се е изгаврила с нейната история като и с българската, която познавам много добре, за разлика от украинскта. За най-тъпите русофили се разпространява това, че "у крайна" си било Русия, ама "на края" на Русия. Българите веднага може да разберем тази лъжа, тъй като и ние казваме "отивам си у моя роден край", който може да е и в центъра на България. Чувам украинския език бил руски с няколко измислени думи. Ами послушах няколко украински песни и мога да кажа че само идиот с промит мозък от руската пропаганда може да твърди подобно нещо. Но пак питам, какво значение има историята, каквато и да е тя за тази война? Според Путин войната била за да се "изправят исторически неправди". Все едно да продам на някого дядовата ми къща и на другия ден да го посетя с пистолет в ръка, за да му обясня каква голяма история имала къщата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
ТЪПО
поредната Клевета
другарю РАЗПАДА на "кочината-империята на Злото-ра$$ия" ЗАПОЧНА
пазете си нервите и ПРАВЕТЕ други ник-ове защото ЩЕ се скриете в дън земя
един ден от руZия ще остане САМО московията-АМИН
АМИН
АМИН
Ще има:
РАЗПАД НА ФАЩ.
АМИН.
Елементарни подлоги..
П.П А митьо, не е "бай'. А малко 20+-годишно пишлеме.Last edited by SKP; 07.02.2023, 22:03.
- 1 like
Коментар
Коментар