Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
-
ЕС в началото реагираха много правилно, конфликта трябва да се реши с преговори, друг начин няма. Предизвикаха голяма икономическа криза. Не мога да разбера само как хора които управляват фондове с капитал от трилиони са толкова скъсали с икономиката на реалността. Още 2008-ма година беше казано че тази криза ще свърши с фалита на богатите. Просто парите се концентрират..концентрират и в един момент това нещо избухва, изгарят и се започва отначало. Не съм оптимист че предстоят добри години. Жалко че е така, но само като чета писаниците на Матеев и разбирам - неизбежно е.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Много грозно го предизвикаха а сега, се "възмущават". За чий им беше?
Опитаха се някои хора да лансират тезата, че Русия нарочно е запалила конфликта в Донбас и е снабдявала бунтовниците с оръжие и хора - но на мен тия не ми минават, от стара коза Тепих съм
Своих не бросаем!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Страхотен е Вова, само да не ти е в къщата. Буквално и преносно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
С малка поправка: Пише се с едно "О".
- 5 Харесвания
Коментар
-
Много точна и обективна статия,подкрепена с числа и факти
Колко дълго може Русия да води война в Украйна?
https://www.investor.bg/a/574-voynat...oyna-v-ukrayna
..............................
Last edited by petrg5s; 25.02.2023, 17:21.
- 7 Харесвания
Коментар
-
petrg5s, за какво ги правите тези лъжливи фотомонтажи, сравни Москва със Сингапур, чак такава разлика няма. В Сингапур са китайци, нима цял Китай цъфти, в континентален има още голяма мизерия, той затова Си им казва че трябва да направят така че и тези хора да просперират. Москва никак не е мизерна, гледах под един клип коментираха някаква мизерия в Америка защото и там има и един казва - тук изкаравам 150 хиляди долара на година, може би е по доре да съм в Русия и да изкарвам 50. Руснаците отдолу пишат - че къде в Русия има годишен доход 50..и един им отговаря - при нас в Москва таксиметровите шофьори по толкова изкарват и ги смята по колко рубли на месец. И пишат му не може да бъде, ти откъде знаеш и той им отговаря - аз това работя. А този в щатите показва чували със смет на улицата и казва - две седмици никой не минава да ги вземе, града пропаднал, но не навсякъде в сащ е така.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеНа Гиркин твърдението за броя жертвани орки съвпада с онова на не толко конкретното на Готвача
https://www.youtube.com/watch?v=GkGjo1XRhwc&t=908s
което пък съвпада грубо с броя "произведени" Герои на Русия...
Канешно жертви няма - мобилизацията се прави за тренировка и тестване на +50 годишна техника, също и оръжия по-дърти от дъртото джудже....
и за разтъпкване на засъхнали ботуши и мозъци
Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение... затова си правя ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар