Първоначално изпратено от barovec
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
"Стотиците хиляди, които гинат", да се чете " които са на война". Забележи, НЕ ПИШЕ "стотиците хиляди ЗАГИНАЛИ" Това,са нюанси на изразното средство "руски език", които, са достъпни и осъзнаваеми на ниво над 4.4.4.4. по STANAG 6000. [Тук, във В А. "Г.С.Раковски" в началото на 2000-те, си имаше спусната директива да НЕ присвояват такова ниво (5.5.5.5.) на етнически НЕ руснаци.] Думата ми е че, се пише едно и се разбира не "буквално каквото е написано" но, точно ТОЗИ момент, убягва на разните тук поплювковци.
[ Тук, НЯМАМ ПРЕДВИД Терix].
Все тая, прочее,говорим за безнадеждни случаи, дето "цитираха Лавров" "Мы и на Украину не нападали". Накратко, четат някои нещата, както им изнася, без да познават езиковата среда. Затова, Истинският Превод, е Изкуство и няма нищо общо с Гугъл.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Pyramid
Ейййй пак, не знаеш езика и продължаваш да плямпаш. Кречетало.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
опитваме се да оставим пропагандата настрани
който не вижда как сесерето, респективно руската имоерия крашна , значи не е за тоя форум
тук говорим за най-важното - кинтите, а в тая война с кинтинтите , кремлинските тарикати крашнаха тотално
аа, някой ако си мисли, че тая война е почнала 2022 или 2014 , тотално бърка
прочетете една руска класика от преди двеста години.., ми още тогава бленуват за френската ривиера и италианското крайбрежие
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеняма да ги спре
само ще си събира силите следващите 20-25-30 години
как беше , от птичка в ръцете, имаме орел в небето
имат да събират сили в следващите 4-5 петилетки, а ние през това време да остареем и да отгледаме децата си на спокойствие
Коментар
� -
няма да ги спре
само ще си събира силите следващите 20-25-30 години
как беше , от птичка в ръцете, имаме орел в небето
имат да събират сили в следващите 4-5 петилетки, а ние през това време да остареем и да отгледаме децата си на спокойствие
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Силно съм резервиран - не е време за мечти и залитания. Стига Русия да си прибере пипалата към Източна Европа и в частност да спре да смуче от нас, аз ще съм доволен. Нека си задържат Крим, прекалено са велики и могъщи и огромни да нямат база на Черно море.
- 1 like
Коментар
� -
Силно съм резервиран - не е време за мечти и залитания. Стига Русия да си прибере пипалата към Източна Европа и в частност да спре да смуче от нас, аз ще съм доволен. Нека си задържат Крим, прекалено са велики и могъщи и огромни да нямат база на Черно море.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнениеhttps://twitter.com/prof_preobr/stat...057793/photo/1
В тайните доклади в брошурата на Кауфланд на Мосад и Разсад не знам какво пише, но руснаците си говорят открито за стотиците хиляди загинали. При това на високо ниво се изпускат
[ Тук, НЯМАМ ПРЕДВИД Терix].
Все тая, прочее,говорим за безнадеждни случаи, дето "цитираха Лавров" "Мы и на Украину не нападали". Накратко, четат някои нещата, както им изнася, без да познават езиковата среда. Затова, Истинският Превод, е Изкуство и няма нищо общо с Гугъл.Last edited by Pyramid; 25.02.2023, 01:06.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениеимаха възможност да запазят крим, всичко е в небитието
типична трагедия в стил руска класика
на втория или третия тур от преговорите още април-май 2022 имаше план за запазване на крим
плана беше почти приет,но в кремъл след два дена ги обявиха за невъзращенци
типчна трагедия в стил руска класика
Коментар
� -
имаха възможност да запазят крим, всичко е в небитието
типична трагедия в стил руска класика
на втория или третия тур от преговорите още април-май 2022 имаше план за запазване на крим
плана беше почти приет,но в кремъл след два дена ги обявиха за невъзращенци
типчна трагедия в стил руска класика
Аз съм против Крим да се пипа. Не виждам как украинците ще си го вземат, честно. Да искат връщане на нещата отпреди 24.02 - да, но Крим... военна база и то стратегическа. Тцъ.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеУкраина вече е агресор подготвящ нападение над руска територия
https://ria.ru/20230224/zelenskiy-18...medium=desktop
Зеленский заявил о подготовке к нападению на Крым Президент Украины Владимир Зеленский заявил о подготовке к нападению на Крым
Коментар
� -
https://twitter.com/prof_preobr/stat...057793/photo/1
В тайните доклади в брошурата на Кауфланд на Мосад и Разсад не знам какво пише, но руснаците си говорят открито за стотиците хиляди загинали. При това на високо ниво се изпускат
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Нищо няма да направят, хора нямат които да отидат да си дадат живота за подобна глупост. Само лаят много тези които няма да бъдат изпратени да умират за глупости. Я виж танкистите колко са оперени, като хора които стоят до ковчезите си. Тя предната атака трябваше да стигне до москва с 30 000 човека.D.Y.F-091066
Коментар
� -
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Още падарки пристигнали
[ATTACH=CONFIG]n4031094[/ATTACH]
Коментар
�
Коментар