Mateev, така са мислели и тези от Вермахта - Москва и Санкт Петербург са 80% от Русия. Само че идват някакви отвътре и бой и не могат да успеят да се изтеглят. Военното им производство е 90% локализирано много навътре. Четох украинци пишат на руснаци като теб, и как навътре не живеят и нито едно от големите училища каквито и в Украйна са имали с плувни басейни с олимпийски размери не било функционално. Обаждат се руснаци и казват че при тях всичко е запазено и пишат от някакви градове, които не съм им чувал имената. Също пишат че при тях всички заводи отпреди 90-та и в момента съществуват и работят. Не аз, украинците онемяха, а онези качват и снимки. Матеев дори за доста добър стандарт на живот става въпрос, по висок от нашия и улици и сгради..пътища, всичко. Москва и Санкт Петербуг ги дават само 12% от икономиката, а от индустрията нямат 10%.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНови магарета и коне са пристигнали на фронта. Очаква се от Риад след срещата с директен полет да доставят Лавров.
[ATTACH=CONFIG]n4249386[/ATTACH]
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеНови магарета и коне са пристигнали на фронта. Очаква се от Риад след срещата с директен полет да доставят Лавров.
[ATTACH=CONFIG]n4249386[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Нима ти си я представяш войната като фронт от няколко хиляди километра? Аз пък си я представям като 200 ядрени ракети, изстреляни в посока Кремъл, като е достатъчно една единствена да достигне до целта си ...После ще се разхвърчат разни други ракети насам-натам, и на когото ПРО-то е по-лошо (рабирай Русия), той ще пострада повече.
- 1 like
Коментар
-
Целокупния запад и НАТО имат едно огромно предимство пред Русия, и то се нарича ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ. Децентрализация на военните бази, децентрализация на военните заводи и други цели, децентрализация на градовете с хора, които могат да бъдат потенциална цел. За сметка на това Русия е точно обратното - Централна власт в Кремъл (Москва) с евентуален път за евакуация на властимащите в Петербург. Толкова по въпроса.
От тука нататък е ясно какво трябва да се унищожи в Русия - Ами Кремъл, ако трябва цяла Москва и Петербург. Това е всичко и от Русия ще остане само един спомен за доброто минало.
Бабишкерите в бг(из)мама вече си правят карта как щели да превземат Москва. Може да им помогнеш.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Изтрезняване да не очакваме, значи?
От тука нататък е ясно какво трябва да се унищожи в Русия - Ами Кремъл, ако трябва цяла Москва и Петербург. Това е всичко и от Русия ще остане само един спомен за доброто минало.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Mateev, ПРО на Русия тогава ще действа с тези ракети само които свалят спътник в Космоса и то не в орбита, а просто изтървал я и отлетял нанякъде си, достигат най висока орбита където земното притегляне се губи. Сащ ще действат..те няма с какво да действат, ще опитат с волфрамов прът да я забучат ракетата.D.Y.F-091066
Коментар
-
satz, в момента Зеленски е най добрия вариант за Украйна, другите варианти са още по плашещи. Те също използват ИИ за да анализира и препоръча кой е най добрия вариант. Затова със Зеленски.D.Y.F-091066
Коментар
-
Нима ти си я представяш войната като фронт от няколко хиляди километра? Аз пък си я представям като 200 ядрени ракети, изстреляни в посока Кремъл, като е достатъчно една единствена да достигне до целта си ...После ще се разхвърчат разни други ракети насам-натам, и на когото ПРО-то е по-лошо (рабирай Русия), той ще пострада повече.
- 1 like
Коментар
-
Frosty, не ми се гледа, само ми кажи кой ти го обяснява това нещо - някой украинец разбирач. Тези кодове не са големия проблем, те имат автозапуск който не е чак толкова труден за изпълнение. Само че ракетата ще отиде към някоя от военните бази на САЩ в САЩ, в никаква Москва не може да отиде. Единственно биха могли да ги заменят с някакво електронно управление тези програматори, само че те управляват по много по сложен и бърз начин отколкото едно електронно управление може и въобще ракетата тогава не може да се управлява, тя чисто механично за електронно управление не става. СССР с такова управление - механично, аналогово приземиха сонда на планета в Космоса и тя изпълни стотици действия за да се приземи успешно.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеЕдновременно с началото на мирните преговори британските експерти започнаха да твърдят, че победата над Русия на бойното поле е много по-лесна, отколкото изглежда.
Би било достатъчно да се проведат четири големи десантни и настъпателни операции по фронт от 2800 км.
Това ще изисква сила, еквивалентна на приблизително 200 дивизии.
При средна численост от 18-20 хиляди души, такава армия трябва да наброява над 3 милиона души.
Въпреки това общият брой на дивизиите на НАТО в момента се оценява на около 70-80 дивизии.
Тази цифра включва както активни дивизии, така и резервни части и е почти невъзможно да се организира и осъществи , с изключение на картинка и със стрелкички .
Все пак , нищо не трябва да се изключва на 100 % .......
Дори и на магия да се осъществи горното .......то За този развой , вече е предназначен руският ядрен арсенал
И тогава вече ще има ....... От Габрово - през Осло - та чак до Мароко - САМО ЛОКО !!!После ще се разхвърчат разни други ракети насам-натам, и на когото ПРО-то е по-лошо (рабирай Русия), той ще пострада повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Затова започвам да си мисля, че един изпреварващ удар от страна на НАТО е най-доброто възможно решение към днешна дата.
- 1 like
Коментар
-
Копейки, пак на глупаци ви направи идолът ви
Путин готов к переговорам с Зеленским, - Песков. https://censor.net/ua/v3536416
отиде в киреча алабалата за нелегитимности
Last edited by satz; 18.02.2025, 11:42.
- 4 Харесвания
Коментар
-
От 38:32 може да видиш как става изстрелването от украински подземен бункер на междуконтинентална балистична ракета.
За да изстрелят ракетата операторите трябва да получат на таблото пред тях три команди от Москва - две потвърждения за разблокиране на ядреното оръжие и шифър за старт на ракетата...
Без тези потвърждения от генералите в Кремъл украинците сами не могат да запуснат системата...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
Коментар