Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Още чакате братушките на Дунава с тубичка вазелин, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Големият проблем и съмнение, което ме гложди от 13 месеца насам, е дали не са се отказали от нас. Уж сме със стратегическо разположение, уж сме южна граница на ЕС и бля-бля, но аз виждам знаци за пълна незаинтересованост и липса на елементарно прозрение у нашите съюзници. От друга страна липсата на каквато и да е цензура към Възраждане ме кара да се чудя дали техния разцвет не е със съгласието на Запада. Супер странно е как американски телевизии канят постоянно Костя в студията си и вместо да му зададат неудобни въпроси, го оставят да си излага тезите, без дори да го питат.
И преди съм казвал - още в началото на войната, веднага след скоропостижния край на Ковид цирка, обърнах всичко в бързоликвидни активи и си уредих бързо спасение на Запад при нужда, усещайки, че Русия играе ва банк. За 5-7 дни мога да съм се изнесъл. Какво ще правят обаче нашите лапнишарани, не знам.Last edited by Pyramid; 05.04.2023, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
С Братушките си пишем още от деца. Вазелин на такива като теб ще им трябва . Ако все пак искате да останете да живеете в РУСКИИ МИР
.
Не че някой ще ви натиска , но така сте си свикнали . И след 9ти и след 10 ти ..
пп
и ЯНЕ е име което се пише на БЪЛГАРСКИ .
На латински се чете ''лане '' - lane - което е агне (овца ) на сръбскиLast edited by Pyramid; 05.04.2023, 12:14.
Коментар
-
След като нашите западни партньори и съюзници не намериха начин, време и средства да удавят руската пропаганда в собствената й игра, защо мислиш, че ти ще се справиш?
И на мен ми е чудно защо на хилядите руски тролове не се противопоставиха хиляди прозападни тролове, но факт, сайтовете са превзети. А "цензурирания" и "неудобен" Костя е от едното студио в другото.
И се оказва че, далеч няма нужда някой да "превзема" сайтовете. А този "умник*, Импитецият, рязко "поумнява" само, кога си навие да свали някоя кака, като напр. Selena тук, във форума
Не знам, дали тя беше нещо повече от учтива към него, нито дали го огря с нещо но, че не му е акълът дошъл, е видно и без бинокъл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Още чакате братушките на Дунава с тубичка вазелин, а?. Вазелин на такива като теб ще им трябва . Ако все пак искате да останете да живеете в РУСКИИ МИР
.
Не че някой ще ви натиска , но така сте си свикнали . И след 9ти и след 10 ти ..
пп
и ЯНЕ е име което се пише на БЪЛГАРСКИ .
На латински се чете ''лане '' - lane - което е агне (овца ) на сръбски
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Чемадан-вакзал-Кенсингтън/Филаделфия!
Защо все още стоиш близо до фронтовата/горещата линия?!
Това че си объэрнал в бързоликвидни активи няма да ти помогне!
Ако текущия кървав конфликт изведнъж някоя нощ излезе от контрол, и пламнат и съседни страни, тогава всички банки внезапно ще хлопнат кепенците и ще спрат всякакви транзакции.
Това че си обърнал всичко в бъзоликвидни активи няма да ти помогне...
Границите(сухопътни/въздушни) ще бъдат блокирани на секундата и няма да може да избягаш...
че тука костя копейкин ще му ги конфискувапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Чемадан-вакзал-Кенсингтън/Филаделфия!
Ако текущия кървав конфликт изведнъж някоя нощ излезе от контрол, и пламнат и съседни страни, тогава всички банки внезапно ще хлопнат кепенците и ще спрат всякакви транзакции.
Границите(сухопътни/въздушни) ще бъдат блокирани на секундата и няма да може да избягаш...
- 6 Харесвания
Коментар
-
Големият проблем и съмнение, което ме гложди от 13 месеца насам, е дали не са се отказали от нас. Уж сме със стратегическо разположение, уж сме южна граница на ЕС и бля-бля, но аз виждам знаци за пълна незаинтересованост и липса на елементарно прозрение у нашите съюзници. От друга страна липсата на каквато и да е цензура към Възраждане ме кара да се чудя дали техния разцвет не е със съгласието на Запада. Супер странно е как американски телевизии канят постоянно Костя в студията си и вместо да му зададат неудобни въпроси, го оставят да си излага тезите, без дори да го питат.
И преди съм казвал - още в началото на войната, веднага след скоропостижния край на Ковид цирка, обърнах всичко в бързоликвидни активи и си уредих бързо спасение на Запад при нужда, усещайки, че Русия играе ва банк. За 5-7 дни мога да съм се изнесъл. Какво ще правят обаче нашите лапнишарани, не знам.
- 4 Харесвания
Коментар
-
И преди съм казвал - още в началото на войната, веднага след скоропостижния край на Ковид цирка, обърнах всичко в бързоликвидни активи и си уредих бързо спасение на Запад при нужда, усещайки, че Русия играе ва банк. За 5-7 дни мога да съм се изнесъл. Какво ще правят обаче нашите лапнишарани, не знам.
Границите(сухопътни/въздушни) ще бъдат блокирани на секундата и няма да може да избягаш...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
А не бе, ще седя да гледам как пак свинари и говедари разстрелват лекари и учители. И оцелелите да робуват за жълти стотинки на бившите неудачници.
Аз грешката на евреите в Германия 1933-1938 ("Не биха посмели повече, не биха посмели повече") няма да правя.Унищожиха ги господарите ти , при които смяташ да се скатаеш , след като видят че в БЪЛГАРИЯ ще ударят на камък !! Още през 90-те
Само че ще останеш очень изненадан - на Запад започват същите процеси на осъзнаване ( виж Франция , започват и в Германия ) , та не знам - на Луната ли ще си правите база , в Марианската падина ли ..
Впрочем , длъжен съм да те предупредя , че там където си се запътил в МНОГО по вероятно да стъпи РУСНАКА , отколкото тук
Как искаш разбирай думите ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от Rodnok Разгледай мнение
ГолЕм патрЕот си !! Евалата ! Само че от тези които Ботев е описал( сега онзи ''соси'' , ще пита 'кой е Ботев' )
Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
Ей такъв е точно профила на Бг. соросоида
Аз грешката на евреите в Германия 1933-1938 ("Не биха посмели повече, не биха посмели повече") няма да правя. Може да унищожите държавата и без да съсипвате и мен и моето семейство.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеСенатор Марко Рубио предупреди, че санкциите на САЩ ще станат безсилни през следващите 5 години, тъй като страните, които работят с Китай, ще започнат да използват собствената си валута вместо щатския долар.
„Точно днес Бразилия, най-голямата страна в западното полукълбо на юг от нас сключи търговска сделка с Китай“, каза Рубио в интервю за Fox News. „Отсега нататък те ще търгуват със собствените си валути, за да заобиколят долара.“
навън с юан и рубльLast edited by ratten; 05.04.2023, 11:32.препоръка е
Коментар
-
Сенатор Марко Рубио предупреди, че санкциите на САЩ ще станат безсилни през следващите 5 години, тъй като страните, които работят с Китай, ще започнат да използват собствената си валута вместо щатския долар.
„Точно днес Бразилия, най-голямата страна в западното полукълбо на юг от нас сключи търговска сделка с Китай“, каза Рубио в интервю за Fox News. „Отсега нататък те ще търгуват със собствените си валути, за да заобиколят долара.“
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
И преди съм казвал - още в началото на войната, веднага след скоропостижния край на Ковид цирка, обърнах всичко в бързоликвидни активи и си уредих бързо спасение на Запад при нужда, усещайки, че Русия играе ва банк. За 5-7 дни мога да съм се изнесъл. Какво ще правят обаче нашите лапнишарани, не знам.( сега онзи ''соси'' , ще пита 'кой е Ботев' )
Патриот е - душа дава
за наука, за свобода;
но не свойта душа, братя,
а душата на народа!
И секиму добро струва,
само, знайте, за парата,
като човек - що да прави?
продава си и душата.
Ей такъв е точно профила на Бг. соросоида
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар