Pyramid, те не искат в Русия отново да се бракуват с Украйна, то е ясно че когато брака свърши Русия ще е стала за скраб. Не ги искат, укрите да не се правят на много желани, а и Шолци направо му каза на Зеленко - те за украинките ще се погрижат само. Той като Бай Ганьо не долюбва маджарите, но срещу маджарките няма нищо против. Влязат ли европейците в Украйна ще я разфасоват за търговия на дребно и по интернет. Зеленко е много зелен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
troi, стига лъжене, Казахстан Русия не е казала не го е окупирала, бяха там с по голяма армия от тази с която влязоха в Украйна и си тръгнаха като смениха оня с палатите във Франция. В Русия не са толкова глупави и тоя филм са го играли, няма да изпаднат в позицията на Полша когато уж укрите изпадат под полско, а то се оказва обратното..да се стигне до там поляците да останат накрая без държава, че и да се радват за това.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТи наистина ли мислиш, че е правилно да бяха оставили РФ да завладее Украйна и в това време да чакаме да фалират от санкции във ватната територия? Защо мислиш, че там щеше да е последната спирка, например защо да не продължат към Молдова, Грузия, Белорус? А след няколко години можеше и повече да тестват с Финландия, тя не беше в НАТО доскоро, Румъния, Полша, НАТО няма да реагира ако има повече като тебе, ей го Тръмп казва - оправяйте се, изтеглям войските от Европа, ако ви нападат си гледайте работата.Ти си съгласен да стоим да гледаме и казваш - трябваше да се избере лесния вариант, да дадем курбан Украйна и да сме рационални. Ама този лесен вариант нямаше ли да доведе до сложни ситуации в бъдеще? Не очаквам да си съгласен с мен но поне да ги изговорим нещата. Сто пъти е обяснявано и пак няма ефект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеТи наистина ли мислиш, че е правилно да бяха оставили РФ да завладее Украйна и в това време да чакаме да фалират от санкции във ватната територия? Защо мислиш, че там щеше да е последната спирка, например защо да не продължат към Молдова, Грузия, Белорус? А след няколко години можеше и повече да тестват с Финландия, тя не беше в НАТО доскоро, Румъния, Полша, НАТО няма да реагира ако има повече като тебе, ей го Тръмп казва - оправяйте се, изтеглям войските от Европа, ако ви нападат си гледайте работата.Ти си съгласен да стоим да гледаме и казваш - трябваше да се избере лесния вариант, да дадем курбан Украйна и да сме рационални. Ама този лесен вариант нямаше ли да доведе до сложни ситуации в бъдеще? Не очаквам да си съгласен с мен но поне да ги изговорим нещата. Сто пъти е обяснявано и пак няма ефект.
Моята теза изначално е една и съща, точно като с грипа - апропо, какво стана с грипа, как атака чичко Путлер го излекува за няколко дни- на ми пука за Украйна, не ми пука за Молдова, не ми пука за Беларус! Те не са нито в ЕС, нито в НАТО! Не са бре, не са, не ми пука за тях повече, отколкото за Армения и Азербайджан! Не ми пука повече отколкото за Сърбославия през 1999 - да ги бомбят и да се орпавят - като скачаш против големия брат и се правиш на мъж, накрая ядеш дървото. И да, понеже съм чел учебници по история на Украйна от 2000 година, съм наясна за каква шовинистична кочина иде реч там - нещо като огромна северна фиромия.
Та дай по точки и да направим дискусия - ама без жусуи простотии, може ли?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Копейка, заради такива като теб сме на това положение - България излиза на плюс от ВСВ, една Южна Добруджа сме горница именно благодарение на Хитлер и Сталин! Ние сме единствената победена държава, която излиза на плюс - това бива неграмотност и копейкаджийстване, ама чак пък толкова!
След като губите войната за наказание сте предадени нарочно в ръцете на СССР и Сталин точно от победителите във войната - САЩ и Англия...
------------
" България обявява война на САЩ и Великобритания
Цар Борис III, изглежда, е единственият, който предусеща до какви беди ще доведе този акт
Още преди да е завършила Втората световна война, президентът на САЩ Франклун Рузвелт и премиерът на Великобритания Уинстън Чърчил се съгласяват с предложението на лидера на СССР Йосиф Сталин България да бъде предадена на Съветската зона. Така победителят от войната решава съдбата на нашата родина. Самият Богдан Филов е осъден на смърт от Народния съд и eкзекутиран./"( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати писанията за нещо, което е ясно от самото начало - Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси.
А можеше да е много по-лесно - ЕС праска санкции на орките, не дава оръжие на Украйна, те свалят Зеления, слагат си марионетка и после, с дипломация, се връщаме на изходна позиция. Сега пак ще се върнем на изходна позиция, но с една Украйна и примерно 1 трилион евро по-малко. Ми честито. ЖусуииииииТи си съгласен да стоим да гледаме и казваш - трябваше да се избере лесния вариант, да дадем курбан Украйна и да сме рационални. Ама този лесен вариант нямаше ли да доведе до сложни ситуации в бъдеще? Не очаквам да си съгласен с мен но поне да ги изговорим нещата. Сто пъти е обяснявано и пак няма ефект.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Германия се Обедини, това е заличаване на последствията от ВСВ. Но Украйна също трябва да върне чуждите територии, които е присъединила и те са в резултат на войната. Искат да ги приемат в ЕС, това е ОК, но при кой ще идат - тези държава от които са отнели територии. Първата е Полша, която би била страна със собствени запаси от петрол и зависи от технологията която се приложи за добива им - те могат да бъдат много големи сега. В същото време Украйна няма да се окаже в позицията на Полша, тя също си има други запаси и в момента добиват от тях със старата технология, не остават без петрол както Полша сега. Тези които се отцепиха са самостоятелни държави в определен исторически период, те са имали своя златен период с много добро управление, каквото в Украйна не може да се случи скоро. Тези в Киев не могат да разберат, че размера на държавата няма чак такова критично значение, по важно е как живееш с другите и как те възприемат. Глупаво е да се гарантира териториална цялост на държава която 30 години се криминализира, тя когато се отцепиха тези области от страната на Русия постъпи като откровен бандит, кой бомбардира собствена територия с авиация и я обстрелва с артилерия ? Ето влизат в Курска област и Русия се въздържа да го прави, а Украйна на другия ден би започнала да бомби безогледно собствените си хора..D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее ясно от самото начало - Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси. Единственият ѝ шанс е да се запали Трета световна - готови ли сте за нея, жусуита? Айде Матейко е ясен - толкова е самовлюбен, че чак се е отнесъл да дава ядрено оръжие на Украйна - Матейко, Украйна сама се отказа от ЯО, не защото някой ѝ е гарантирал границите, а защото Русия пое всички активи и пасиви на СССР,
Но Слава Богу в момента все още е в студена фаза. Ако ескалацията продължи...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Историята има неприятното свойство да се повтаря.
През Втората Световна война подлогите и предателите в политиката са натресли българите в съюз с откачалката Хитлер. На страната на губещите. България губи войната и изпада в национална катастрофа.
По времето на Третата Световна война подлогите и предателите в политиката натресоха българите в съюз с внуците на откачалката Хитлер. Пак на страната на губещите. България губи войната и какво ще последва...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Абсолютно си прав, още от ден първи беше ясен крайният резултат. Но не мисля, че е трябвало да има намеса в лицето на санкции срещу Русия и фокусиране на вниманието върху Украйна. Това е лесно за разбиране, ако приемем, че този конфликт е гражданска война в един все още неразпаднал се СССР. Ако СССР не се беше разпаднал де юре, а в Украйан възникнеха бунтове и ги смажеха с братска обич и любов, щеше ли Европа да се намеси? Не, разбира се. Европейците си помислиха, че с Русия е свършено от само себе си и им остава само да идат и да я разграбят. Да, ама това е доказана военна държава, не е Конго.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така е било и през ВСВ. Дълго време световните лидери са вярвали, че ще успеят някакси да се разберат с Хитлер, и че няма да допуснат той да прави разни глупости. И се усетиха чак когато той превзе по-голямата част от Европа. Можеше ли да се предотврати ВСВ? Ами можеше, но трябваше тогавашните лидери 2-3 години по-рано изпреварващо да нападнат Германия, преди да е успяла да произведе толкова много танкове, самолети, подводници и прочее оръжия.
Имам чувството, че в наше време събитията се повтарят. И пак световните лидери се назландисват и си мислят, че с преговори ще убедят Путин да прекрати войната в Украйна. И пак ще се усетят късно, когато цяла Европа вече ще е пламнала във война. И пак жертвите ще са 15-20% от полулацията, а може дори и повече.
През Втората Световна война подлогите и предателите в политиката са натресли българите в съюз с откачалката Хитлер. На страната на губещите. България губи войната и изпада в национална катастрофа.
По времето на Третата Световна война подлогите и предателите в политиката натресоха българите в съюз с внуците на откачалката Хитлер. Пак на страната на губещите. България губи войната и какво ще последва...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Така е било и през ВСВ. Дълго време световните лидери са вярвали, че ще успеят някакси да се разберат с Хитлер, и че няма да допуснат той да прави разни глупости. И се усетиха чак когато той превзе по-голямата част от Европа. Можеше ли да се предотврати ВСВ? Ами можеше, но трябваше тогавашните лидери 2-3 години по-рано изпреварващо да нападнат Германия, преди да е успяла да произведе толкова много танкове, самолети, подводници и прочее оръжия.
Имам чувството, че в наше време събитията се повтарят. И пак световните лидери се назландисват и си мислят, че с преговори ще убедят Путин да прекрати войната в Украйна. И пак ще се усетят късно, когато цяла Европа вече ще е пламнала във война. И пак жертвите ще са 15-20% от полулацията, а може дори и повече.
Затова започвам да си мисля, че един изпреварващ удар от страна на НАТО е най-доброто възможно решение към днешна дата. Няма как един кръвожаден психопат да го накараш да направи нещо добро. Единственият начин е този психопат да бъде ликвидиран колкото се може по-бързо с цената на всичко, дори и с цената на много на брой косвени жертви.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕгати писанията за нещо, което е ясно от самото начало - Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси. Единственият ѝ шанс е да се запали Трета световна - готови ли сте за нея, жусуита? Айде Матейко е ясен - толкова е самовлюбен, че чак се е отнесъл да дава ядрено оръжие на Украйна - Матейко, Украйна сама се отказа от ЯО, не защото някой ѝ е гарантирал границите, а защото Русия пое всички активи и пасиви на СССР, ерго Украйна излезе с 0 лева/долара/марки/франкове/гривни/рубли дълг от сесесерету, но пък с всичките си активи като АЕЦ, мелиорации, изключителна индистрия и т.н. И какво доведе това? Ами да е не по-малка кочина от братята си орки с олигархична утайка начело и милиони умрели от глад селяндури под нея.
Та Украйна е бита карта от самото начало, а ние - ами ние (ЕС, защото ние сме ЕС) сме идиотите, които се простреляха в крака заради нея. И най-веселото ще бъде, ако идиотите наистина вземат, че я приемат в ЕС - добре че има 2-3 умни държави (нашата няма да е сред тях), които ще са против, защото иначе всички жусуита тук ще умрат от глад! Всъщност Украйна вече беше закрита от Тръмп - отряза им най-важното: надеждата, че са някакви супермени, на които ЕС коленопреклонно ще благодари и ще им се кланя доземи, като копейка на 3-ти март. Е, оказаха се с едно избито поколение, 10 милиона бежанци, още толкова в окупираните зони, с 80% открадната индустрия и полезни изкопаеми и заринати с дългове. Т.е. една 20 милионна държава с 10 милиона пенсионери и над 1 милион бивши военни, които не знаят друго, освен да се бият, плюс още поне 1 милион осакатени и негодни за работа. Държава без никакво бъдеще - и за какво?
А можеше да е много по-лесно - ЕС праска санкции на орките, не дава оръжие на Украйна, те свалят Зеления, слагат си марионетка и после, с дипломация, се връщаме на изходна позиция. Сега пак ще се върнем на изходна позиция, но с една Украйна и примерно 1 трилион евро по-малко. Ми честито. Жусуииииии
- 3 Харесвания
Коментар
-
Егати писанията за нещо, което е ясно от самото начало - Украйна няма никакъв шанс срещу Русия, независимо какво ще ѝ дадат, просто няма толкова ресурси. Единственият ѝ шанс е да се запали Трета световна - готови ли сте за нея, жусуита? Айде Матейко е ясен - толкова е самовлюбен, че чак се е отнесъл да дава ядрено оръжие на Украйна - Матейко, Украйна сама се отказа от ЯО, не защото някой ѝ е гарантирал границите, а защото Русия пое всички активи и пасиви на СССР, ерго Украйна излезе с 0 лева/долара/марки/франкове/гривни/рубли дълг от сесесерету, но пък с всичките си активи като АЕЦ, мелиорации, изключителна индистрия и т.н. И какво доведе това? Ами да е не по-малка кочина от братята си орки с олигархична утайка начело и милиони умрели от глад селяндури под нея.
Та Украйна е бита карта от самото начало, а ние - ами ние (ЕС, защото ние сме ЕС) сме идиотите, които се простреляха в крака заради нея. И най-веселото ще бъде, ако идиотите наистина вземат, че я приемат в ЕС - добре че има 2-3 умни държави (нашата няма да е сред тях), които ще са против, защото иначе всички жусуита тук ще умрат от глад! Всъщност Украйна вече беше закрита от Тръмп - отряза им най-важното: надеждата, че са някакви супермени, на които ЕС коленопреклонно ще благодари и ще им се кланя доземи, като копейка на 3-ти март. Е, оказаха се с едно избито поколение, 10 милиона бежанци, още толкова в окупираните зони, с 80% открадната индустрия и полезни изкопаеми и заринати с дългове. Т.е. една 20 милионна държава с 10 милиона пенсионери и над 1 милион бивши военни, които не знаят друго, освен да се бият, плюс още поне 1 милион осакатени и негодни за работа. Държава без никакво бъдеще - и за какво?
А можеше да е много по-лесно - ЕС праска санкции на орките, не дава оръжие на Украйна, те свалят Зеления, слагат си марионетка и после, с дипломация, се връщаме на изходна позиция. Сега пак ще се върнем на изходна позиция, но с една Украйна и примерно 1 трилион евро по-малко. Ми честито. ЖусуииииииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не трябваше да пречат на малкия мъж с мустачките
сега всички европейци щяхме да караме г класи
а американци и китайци щяха да ги сглобяват за по 1 марка на час
- 1 like
Коментар
Коментар