Пробвах със сметки, ама колегата новабранка, тясно свързан с Русия и Украйна, рече, че не било така и трявбало разбивака по сегменти, а ако може и на глава от населението
Ще пробвам с история, щото тя винаги се повтаря - много пъти съм казвал, че това сега много напомня на нашата изцепка през 1913, когато имаме моралното право да нападнем, обаче за всички си оставаме агресор. Агресор в момента е и Русия, но с глупавата си политика ние доводехме нещата точно до 1913 - или едната, или другата държава да се разпадне. Руската империя и продължението ѝ като съветска такава се е разпадала два пъти в последните малко над 100 години, като и двата пъти това е водило до сериозни войни около самата Русия - готови ли сме за подобен "износ на революция". И защо упорито забравяме фактора ЯО?
На някой, ако му се умира, щото е ялов бабоеб тип макароня, на мен ми се живее! А явно и на други им се живее - щото дори и една ракета да долети до тук голяма далавера ще ми е, че Москва ще е унищожена. Затова и сделката е очеизвадна - Украйна се изоставя и става буфер, сметище без бъдеще, като реципрочно се изоставя и Беларус - отново буфер и сметище без бъдеще. Това оставя в "опасност" само трите балтийски плюнки, но те вече са в НАТО, така че няма драма. И с това всичко приключва и сядаме да си оправим нашата кочинка, че хич не е розово положението при нас, освен на гей парадите, които толкова липсват на някои прима..., ъъъъ хора

На някой, ако му се умира, щото е ялов бабоеб тип макароня, на мен ми се живее! А явно и на други им се живее - щото дори и една ракета да долети до тук голяма далавера ще ми е, че Москва ще е унищожена. Затова и сделката е очеизвадна - Украйна се изоставя и става буфер, сметище без бъдеще, като реципрочно се изоставя и Беларус - отново буфер и сметище без бъдеще. Това оставя в "опасност" само трите балтийски плюнки, но те вече са в НАТО, така че няма драма. И с това всичко приключва и сядаме да си оправим нашата кочинка, че хич не е розово положението при нас, освен на гей парадите, които толкова липсват на някои прима..., ъъъъ хора
Коментар