If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Доколкото се ориентирам габровския "некадърник" е мултимилионер, а ти си старшинка по пуловерче на минимална заплата като охрана. Да ти имам самочувствието.
Чакай да дойдат "братушките" и да го направят партиен секретар, ще видиш тогаз кой какъв е
Разбирам, че при тоя начин на живот за доста от рашките смъртта е избавление, но все пак - животът е хубав! Дори и в Русия вероятно има поводи човек да иска да живее..
Я, пак тежко глаголил габровският некадърник. Нищо ново под Слънцето, само глупости.
Доколкото се ориентирам габровския "некадърник" е мултимилионер, а ти си старшинка по пуловерче на минимална заплата като охрана. Да ти имам самочувствието.
Та така. Харков пада, Одеса пада, а ключовото сражение на войната щяло да бъде Краматорск.
3 от 3.
Мутафчийски и Кантарджиев поне бяха така добри да изчезнат от публичното пространство след разглобяването на шатрата и манежа и да си докторстват тихо и кротко.
С Петър Велков не знам какво стана, дали вече е излязъл от вкъщи..
Витанов работи с наука, която ползва набор от входни параметри. Каквото дадеш на входа, това ще получиш на изхода. Това не прави самата наука профанска. Ако смяташ приложната математика за такава, ще се съглася с теб, защото веднага отказвам да споря с неведоми сили.
И после ми се обяснява колко били близки българите и руснаците - къде у нас такова примирение пред смъртта и пълен игнор на инстинкта за самосъхранение?!?
Разбирам, че при тоя начин на живот за доста от рашките смъртта е избавление, но все пак - животът е хубав! Дори и в Русия вероятно има поводи човек да иска да живее..
Така, така. Човекът за нищо не става. Тук сте се събрали само продънени ауспуси и гърмите глупости, но те са къде-къде по-релевантни. Няма ли тенекеджия за вас да ви изкърпи едно убаво?
Та така. Харков пада, Одеса пада, а ключовото сражение на войната щяло да бъде Краматорск.
3 от 3.
Мутафчийски и Кантарджиев поне бяха така добри да изчезнат от публичното пространство след разглобяването на шатрата и манежа и да си докторстват тихо и кротко.
С Петър Велков не знам какво стана, дали вече е излязъл от вкъщи..
На Витанов му взеха брифингите на НОЩ и сега пенкилера станал геоанализитор.
Така, така. Човекът за нищо не става. Тук сте се събрали само продънени ауспуси и гърмите глупости, но те са къде-къде по-релевантни. Няма ли тенекеджия за вас да ви изкърпи едно убаво?
На прогнозата ти би завидял и математикът Витанов. Неговите криви огледала показват други работи. Но той се занимава с приложна математика, което е шарлатания, а ти обикаляш кошерите и пчелите ти нашепват. Един друг пък гледа щурци, за хляб и виенски кифли. Те пък свирят друга песен. Няма оправия с тия крилати. Но наистина те имат феноменални възможности. Оня ден ме ужили един комар в тоя студ. На какво ли е предвестник и той? Науката изостава по тия въпроси.
Коментар