Варианта е само преговори, не орки 1 са съгласни да върнат тези земи на орки 2, само това да стане след достатъчно време и да премине дивата омраза на орки2 към орки1. Защото сега ако ги върнат те си го правят - орки 2 ще избият орки 1 в тези земи. Друтото за Крим пък е абсурд, там орки1 въобще не мислят че ще осъмнат ако бъдат оставени в ръцете на орки 2. Дори да обезлюдят тези земи орки 1 пък ще бъдат нападнати от орки2 вече на международнопризнатата територия на орки 1. И така.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
ее??
като знаят не видяха ли как се наиграха??
видяха, разбира се! в кремлин има и биг тарикати, няма спор…,
ама вие що още се трошите на амбазурата???
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Нашите хора знаят какво мислят тези в САЩ от които зависи това, а това което ти си мислиш е различно от това което те мислят. И не са мои хора, по скоро са ваши.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнениебаце , наистина незнам как ви търпят тука
работата е сбъркана тотално
200 мнения на ден, пълни с бисери
ми ваще хора още утре могат да спрат войната: международно признатите граници, изтегляте си миризливите партакеши и цялата дандания приключва за два часа
D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
А НАТО още не е дошло, какво ли ще бъде като дойде - Москва ще падне за дни.
- 3 Харесвания
Коментар
-
баце , наистина незнам как ви търпят тука
работата е сбъркана тотално
200 мнения на ден, пълни с бисери
ми ваще хора още утре могат да спрат войната: международно признатите граници, изтегляте си миризливите партакеши и цялата дандания приключва за два часа
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНаистина е глупост да се води война за територия населена от друг етнос и да изпращат децата си да умират в нея, украинска работа. И при положение че имат страшно много земя, а нямат хора за нея. Сбъркан им е чипа.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеХи хи хи,
путлеристите ще плачат в ООН, че Украйна получавала оръжия къде работят
https://censor.net/ua/news/3418856/r...broyi_ukrayini
Горките още не са разбрали какво значи UK и USA да се подпишат "Даваме гаранции за териториална цялост"D.Y.F-091066
Коментар
-
Хи хи хи,
путлеристите ще плачат в ООН, че Украйна получавала оръжия къде работят
https://censor.net/ua/news/3418856/r...broyi_ukrayini
Горките още не са разбрали какво значи UK и USA да се подпишат "Даваме гаранции за териториална цялост"
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеЗа лекуване на тежко невежество:
драги посрали се от обеднения уран в Сърбия - 15 тона уран са по-малко от ЕДИН куб. метър!
Що за сравнение е това? Само козяшки трол, може да го изпляска, Осбено, след последствията, които е нанесло.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Трол се вие, че трол ме виждате...
също така виждам,че за троловете снаряд и ракета е едно и също. Пък аз ги различавам - значи и по този признак - пак не съм трол. Троле.
пп
ще заколя вол, когато срещна грамотен путлерист.
И на снаряда, и на ракетата/бойната глава., може да съдържа обеднен уран. Оръжията се развиват. Но явно и това не знаете.
Коментар
-
GiRo, не виждаш ли че стила му е съвсем друг, не сме един и същ човек. И аз не мисля като него - САЩ могат да нападнат Русия и дори съм сигурен че ще го направят, ролята на Украйна е да я изтощи и да умират защото и те са орки.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ето ти, троле:...
https://www.segabg.com/hot/sasht-kum...ovkite-na-nato
П.П.Нормално е да познаваш лично част от хората пишещи само и единствено, в тази тема.
Като станеш сутрин, виждаш лично в огледалото, поне двама от тях.
също така виждам,че за троловете снаряд и ракета е едно и също. Пък аз ги различавам - значи и по този признак - пак не съм трол. Троле.
пп
ще заколя вол, когато срещна грамотен путлерист.Last edited by satz; 16.05.2023, 22:52.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар