"Съзнателното манипулиране на масите е основен инструмент за управляващите да формират общественото мнение и да контролират поведението." ~ Едуард Л. Бернайс
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение...Да, не сме били роби...
За да не се почувстваш пренебрегнат, да Руско-турската война е била освободителна за нас въпреки, че Русия преследва съвсем други цели. За нея сме били просто колония. Русия НИКОГА не е имала интерес от силна България на Балканския полуостров. Това е било твърдо против имперските и амбиции. Този факт си проличава най-ясно няколко години по-късно по време на Съединението. Не случайно попитах на коя страна бихте застанали тогава, нооо .... мълчание разцепе мрака ....Last edited by GiRo; 17.04.2023, 19:29.Не е препоръка за каквото и да било.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, тези неща за Русия са толкова верни колкото и за монголското робство.Ако прочетеш и виждането на българската академия на науките по въпроса- "България под османска власт"( може и владичество да използваш) или на сръбската академия на наукте- "Сърбия под османска власт" И най смешното от всичко е, че от всички народи част от Османската империя- гърци, сърби, румънци, египтяни, иракчани, кюрди .... Само на част от българите са успяли да им внушат по времето на соца че са били роби. Същите тези индивиди ще се обидят ако ги наречеш клошари примерно, но с гордост заявяват, че прадядовците им са били роби, а робите са много по- нисък социален статус от клошарите
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
И това има връзка с определението за робство защото ...Last edited by X_Y; 17.04.2023, 19:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИиииииии може ли да кажеш кога е премахнато робството/ или крепостното право - както искаш така го наречи в Русия и кога в говедария- лека справка- търси кога е премахнато в луизиана- може за по удобно да търсиш в бг вестнициМи нищо
п.п. Робите в САЩ са били внасяни от Африка, а крепостниците са си били ... ами ... обикновени руснаци. Това не знам дали можеш да го намериш в бг вестникНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение...Казвам да погледнете какво са оставили Хабсбургите и какво Османската империя, ...Не е препоръка за каквото и да било.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКато чета тази тема поне ми се изясни, че всичките форумни русофоби и европйци по времето на руско-турската освободителна война ще застанат на страната на султана и на страната на Османската империя - против освободителите на България.
С лихвите сме си платили руската помощ за нашето освобождение, пък на всичкото отгоре вече няма и на кого да плащаме - Цар Освободител би се изплюл на днешните руснаци, потомци на убийците на неговия внук.Last edited by X_Y; 17.04.2023, 19:13.
- 5 Харесвания
Коментар
-
US журналист: Гейове и травестити са сред най-яростните привърженици на войната в Украйна
https://blitz.bg/analizi-i-komentari...ews948526.html( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
О, извинете, попуснал съм някак си тези "аргументи"Защо ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеКато чета тази тема поне ми се изясни, че всичките форумни русофоби и европейци по времето на руско-турската освободителна война ще застанат на страната на султана и на страната на Османската империя - против освободителите на България.
п.п. Знам, че много обичате думичката ЩЕ, но въпросната война е в миналотоLast edited by X_Y; 17.04.2023, 18:57.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеАз изложих аргументите си по-долу. Това, което цитираш е продължението му.Защо ли
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение... Какво значение има роб ли си или ташак на падишаха? Не виждаш ли какъв циментов завод сте тук по тази причина?Last edited by X_Y; 17.04.2023, 18:56.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като чета тази тема поне ми се изясни, че всичките форумни русофоби и евро?ейци по времето на руско-турската освободителна война ще застанат на страната на султана и на страната на Османската империя - против освободителите на България.Last edited by Frosty; 17.04.2023, 18:55.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеАмериканското списание Thinker: Западът събуди „спящия гигант“ в Русия поради „най-голямата грешка в историята“
п.п. Произведоха ли 87-я Джуган или още поправят първите 86Last edited by GiRo; 17.04.2023, 18:50.Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар