IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	1682624186000-1682676875981.jpg
Views:	1
Size:	74.9 КБ
ID:	4056719

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко

Значи все пак имало някой който му поглежда несвързаните бълвочи...

Със сигурност си единствения във форума!
      И аз им хвърлям по едно око чат-пат.
      Истинска загадка е това все пак жив човек ли е, ако да - колко са и какво ли чудо представлява обяснението на желания вид маслини в магазина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid

Дори и така да е. Как не се умори да пишеш бе човек? По хиляда поста на ден. Аз се уморих да те чета, ти не кандисваш. ВЗЕМИ СИ ПОЧИВКА, ИЗЯЖ КИТ-КАТ!
        ,днеска толкоз.
        D.Y.F-091066

Коментар

• В Украйна ако имаха хора, които искаха да ги вкарат в общността на държавите в Европа, щяха да работят в тази посока и да не се занимават с отцепилите се територии, те могат да ги върнат в Украйна, но това може да стане само ако хората там могат да получат много повече от нея отколкото са получавали в миналото.
          D.Y.F-091066

Коментар

• Русия създаде Украйна и това се случи преди повече от 30 години, САЩ нямат работа там да им внушават че в ЕС ги искат, каквото дойде от там в ЕС е все в ущърб на хората в развити и мирни държави. Нито са за НАТО, нито за ЕС. Ето в Германия е вълна от нападения над банкомати от бандити които разполагат с взривни устройства и информация - наблюдение, кой банкомат да взривят. Хората които живеят в близост до банкоматите треперят и държавата не може да подържа вътрешен ред, нещо което поначало е длъжна да осигури.
            Last edited by supertrader; 28.04.2023, 11:25.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Pyramid, не знам, но там просто са им запалили чергата и е разумно да се преговаря да се спре пожара. Иначе продавачите на оръжие няма да се откажат да им взимат парите. Против прехвърлянето им териториално към Русия съм, те нямат законно право да използват Руската държава и да получават от нея и тя няма работа там да им раздава. Затова въобще нищо не се урежда с военна победа на някоя от страните и единственния справедлив вариант е да се отделят в отделна държава с разбитата сега инфраструктура и всички екстри които получиха. В Русия също има хора които казват че не бива да им дават и да ги финансират, те сами трябва да се оправят.
              D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                GiRo, то защото ти не си, няма как да съм руснак защото не съм пребивавал там и 1 секунда. Виж вашия кумир може да му кажеш че е руснак понеже си е счупил краката да ходи до там.
                Техният кумир, дето уж ни бил "блокирал", там са го онодили (възможно, не само икономически) и затова, сега кълне. Иначе, яко им се е натискал с "Великото си"изобретение", многоцветните пасти за зъби. Вярно, досега не съм чул някой, използвал ги, зъби да са му порасли отново но, сигурно затуй, че отдавна не съм ходил там.
                Last edited by Pyramid; 28.04.2023, 11:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

"Империя" си е "empire".

Българската държава е експанзивна, владетеля е признат, а в териториите й живее насилствено подчинено население от повече от 1 етническа група.

Да не говорим, че "цар" = "кесар" = "Цезар" ("император") . "Кайзер" е със същия корен.

Има само едно "но", и то е липсата в българския летопис на сведения владетеля да се е приемал за посочен от Бога или с религиозни функции, което е задължително за една класическа империя.
                  В Рим, императора, боговете са го посочвали с мечовете на армията. И не е бил само по наследство, както става с царете. Думата ми е, че има някакви нюанси.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Копейкин, че си руснак отдавна съмнение няма
                    GiRo, то защото ти не си, няма как да съм руснак защото не съм пребивавал там и 1 секунда. Виж вашия кумир може да му кажеш че е руснак понеже си е счупил краката да ходи до там.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Русия (най-накрая) използва новия си танк в Украйна

но вce oщe peaлнo тoй нe ce изпoлзвa пo пpeднaзнaчeниe и нe e в диpeĸтeн ĸoнтaĸт c пpoтивниĸa,
                      Су57 и той така срамежлив

"Ocвeн тoвa ce e нaлoжилo дa им ce мoнтиpa дoпълнитeлнa зaщитa"
                      https://money.bg/techno/rusiya-nay-n...v-ukrayna.html

Коментар

• Русия отваря музеи за подвизите си във войната в Украйна

Пропаганда на 10-то ниво

https://news.bg/int-politics/rusiya-...v-ukrayna.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Под "Империя", наглоскаските разбират "владение", нищо особено.
                          "Империя" си е "empire".

Българската държава е експанзивна, владетеля е признат, а в териториите й живее насилствено подчинено население от повече от 1 етническа група.

Да не говорим, че "цар" = "кесар" = "Цезар" ("император") . "Кайзер" е със същия корен.

Има само едно "но", и то е липсата в българския летопис на сведения владетеля да се е приемал за посочен от Бога или с религиозни функции, което е задължително за една класическа империя.

Коментар

• Мдаа изказал се академик руски, че украинците останали без танкове имали общо 200 по целия фронт,
                            горкия тотално игнорира 500 трофейни,както и че фронта горещия реално вече е по-къс от 100км.
                            какво нещо е индоктринацията - стискаш очите, че да ти е комфортно...

Днес путлеристите СМЕЛО и ГОРДО са УБИЛИ с безнаналогова далекобойна ракета.... майка с дете и..... НИЩО ВОЕННО.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Поне да можеше да четеш ...
                              Според Енциклопедия Британика е имало 2 български империи: https://www.britannica.com/place/Bul...lgarian-empire
                              Под "Империя", наглоскаските разбират "владение", нищо особено.

Коментар

• Ето какво казва за украинското контранастъпление академик Константин Сивков:
                                https://youtu.be/I7u-sE3XCIE

Коментар

Working...
                                X