Ние сме като американците но ги догонваме, при тях във всичките им щати е за всяко едно нещо ходиш в някаква институция и това нещо са го барнали до съвършенство. Например за да си сложиш климатик ходиш в общината и си плащаш такса за това че ще си поставиш климатик в къщата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че те вече са влезли,ако не си забелязал.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Евгений Пригожин поздрави руските военнослужещи, които „тези дни отблъскват атаките на въоръжените сили на Украйна срещу Запорожие с унищожаването на западна техника“.
Слава на РУСИЯ ! Слава на Путин
https://twitter.com/i/status/1667219476838793231
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Има и по-добро решение. Вместо репарации руснаците дават на украйнците Брянска, Куркска, Воронежка, Волгоградска, Ростов на Дон-ска и Новоросийска област, и така пито-платено. Всички доволни, особенно населението на тези области - ше влезе в Евросъюза и НАТО и ще забрави за тиранията на Путин.
Може и референдум да си стъкнат и всички ще гласуват ЗА с двете си ръце.
А най-големият майтап - референдум в цяла Русия за влизане в състава на Украйна. И каквото сабя покаже ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
През следващите години, когато гражданите, на това което е останало от РФ във фишовете за заплатите ще има данък СВО, поне 45%.
Може и референдум да си стъкнат и всички ще гласуват ЗА с двете си ръце.
А най-големият майтап - референдум в цяла Русия за влизане в състава на Украйна. И каквото сабя покаже ...Last edited by Mateev; 09.06.2023, 21:38.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Между другото, "155-мм самоходни гаубици M109A6 Paladin една от десантно-штурмовите бригади на ВСУ в сътрудничество с Въздушното разузнаване на Националната гвардия днес, 9 юни, унищожи руската реактивна система за базови огньове ТОС-1 Сонцепок в Запорожска област. Също така, освет тази част имаше и два унищожени руски танка, с детонация на бойния комплект, както и няколко други единици засегната техника от други видове." Било е огромен фойерверк, украинците не могат още да изчистят видеята от огромните светлини...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ти нали беше, така профанизиранонаречения, антиваксър. Сега ги пускаш тия работи, които ги пишат от ВП - рупор на демократите. Демократите са завзети от варварите. Между другото, заболяванията от аутистичния спектър са завишили бройката с хиляди проценти. Не казват от какво. Може и да не знаят. Може и да знаят. Робърт Кенеди, адвокат от местна величина, написа една дебела книга за тия ваксини, много дебела, преведена и на български. Няма нищо по-лесно от това да бъде обруган без дори да бъде прочетен и един ред от нея. По времето на чичо му биеха познатите ваксини за полиомиелит, морбили, туберкулоза и още някоя друга, както и у нас, които може би са изкоренили някои кошмарни болести, ако няма някакво съвпадение на време и фактори, за което има данни. Има човешки поселения, където са непознати тия заболявания. До индустриализация ли е, до всеобща човешка глупост ли е - не знам, струва си да се проучи. Днес в имунизационния календар са десетки - от убождане на пръста до диария. Както всичко на този свят, границата между истината и лъжата е размита и именно там се творят най-големите безобразия. Тази зона е нещо като зоната на здрача. Много е лесно да те направят на маймуна, когато вестниците ги държи един човек или корпорация. Научил съм се на нищо да не вярвам и съм благодарен, че съм имал достатъчно време да съм го прозрял това. Защото е трудно да видиш какво става около теб, когато си на 20, 30 или 40 години при тази зверска пропаганда - едно време комунистите, сега либералидиотите. Да правят, каквото искат, американците, дреме ми на фара, да правят, каквото искат, и руснаците. Но, някак си, съм чувствителен към истината и когато и гаргите в Борисовата започнат да грачат тезисите на мейнстрийма, започвам да ставам мнителен.Считам, че разликата е от небето до земята. Имам всички утвърдени и задължителни ваксини, спрели един куп морове да избиват половината световно население. Ваксина за Ковид нямам. И от двете положения се чувствам добре.
А че RFK Jr. иска покрай антиковидвакс-а да забрани и нормалните ваксини, си е тотално негова работа. Той си говори с мъртвите, не аз.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaskiq, ще ги ударят, редовната им армия стои и само си получават заплатите. Не смеят да ги включат защото този път ще сложат техни военни в Кремъл да ги управляват. Там цивилна власт и избори няма да има поне 30 години, за военно положение са - като стане 19 и 30 в къщи, ако ще да си трилионер.
вече говори защо Украйна не атакува. Големи палячовци сте нашмърканите рашисти
- 4 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaskiq, ще ги ударят, редовната им армия стои и само си получават заплатите. Не смеят да ги включат защото този път ще сложат техни военни в Кремъл да ги управляват. Там цивилна власт и избори няма да има поне 30 години, за военно положение са - като стане 19 и 30 в къщи, ако ще да си трилионер.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАми спрете я тази война бе задници ненаситни, хората са измислили преговори да се правят по врем на конфликт. Не е нормално да няма преговарящи постоянно докато трае конфликта там, това е нещо което трябва да го има всеки ден. Нито Украйна ще победи, там ще избухнат въоръжени бунтове, същото нещо ще стане и в Москва, абсолютно същото.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, в Бахмут освободените живеели в мазета, нямало пари да им осигурят за ремонти на жилищата. Зеленски казва на нас никой не иска да ни даде пари, дори международния валутен фонд. А те тези в мазетата всъщност били руснаци, защото там населението било руско пишат в коментарите.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнениерашибоZZука публикува по 2000 снимки от различни ъгли на два ударени Леопарда и твърдят, че са унищожили 400 танка
пхахахаххахахххаххахаха
- 5 Харесвания
Коментар
-
За тези от вас, които казваха, че могат да ги евакуират и поправят, имам лоши новини.
https://twitter.com/i/status/1667191741009592322
- 1 like
Коментар
Коментар