Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Въпросът е, дали не е общ сценария.
Блинкън наскоро каза:
10млрд. човешко население, е проблем за майката Земя.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Елитите са подготвени за такъв сценарий, но ние обикновените хора, не сме, камо ли зомбираните агитки. Тези, които най-смело подскачат във форума и от двете страни на фронта, се надявам първи да хванат оръжие, но надали...
Блинкън наскоро каза:
10млрд. човешко население, е проблем за майката Земя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Ми той "свободния свят", предизвика конфликта. Загледай се отвъд океана. Ако американците, наистина струпват войски на мексиканската граница. А случайно, 2 китайски самолетоносача акостират в Мексиканския залив. И започне изграждането на китайска база, на територията на Мексико. Как ли ще реагират американците????
Пък и Русия реши, че пак иска да разположи ракети, в Куба.
Мила моя ,майно ле........
- 1 like
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, виж наистина няма такова нещо, ВСУ са безумно малко, а руснаците не са мотивирани въобще. Просто в Русия като почне нещо такова - реки от човешка кръв се изливат, ако се спре сега пак ще е по добре. Може да се влоши много повече. Жалко за хората, все пак са хора без значение в какво вярват.D.Y.F-091066
Коментар
-
Не, че само няма да ни защити, но ще ни първи в боя. По-скоро се надявам, че Русия няма да нападне страна членка, но все повече се съмнявам, че няма да стане патаклама с най-големите ястреби в Европа, Полша и Великобритания. Тогава такъв вой ще настане от презадоволените и благоденстващи общества, че ще има поредната намеса на САЩ и трета световна е в кърпа вързана. Хубавото е, както ни убеждават, че Русия ще бъде победена за кратко време и "свободния" свят бързо ще си отдъхне. ДАЛИ?
Пък и Русия реши, че пак иска да разположи ракети, в Куба.
Мила моя ,майно ле........
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеBailor, ти смяташ че ако ни посегнат териториално НАТО ще ни защити ? И на мен са ми неприятни, но ситуацията е повече от сериозна. Турция няма да ни нападне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеРуский войник
няма такава дебилщина
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
В това клипче, след секси въведение, се развива тезата че путлеризмът има потенциал да засенчи напълно хитлеризма.
https://youtu.be/jT9JpZMutbM
Най-лесно е да излъжеш, умен човек. Пропагандното видео, е предназначено за такава аудитория.Като чаршафа, на Геро Мичурински.
Ако твърдиш, че Азов са нацисти твърдиш, че Армата е непобедим танк. И други подобни алогизми/
В общи линии се съгласяваш накрая, че галите произлизат от Галичина, и Кирил и Методий, са македонци.
Коментар
-
Bailor, ти смяташ че ако ни посегнат териториално НАТО ще ни защити ? И на мен са ми неприятни, но ситуацията е повече от сериозна. Турция няма да ни нападне.Last edited by supertrader; 21.06.2023, 23:44.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Точно затова, каква работа имаме ние вече при тях. А Нато не ни защитава, може само да ни завлекат за пушечно месо.Не знам но никак не ми харесва, информационните канали са задръстени с лъжи. Перат с масово оръжие яко, а тези технологии могат да убиват много добре.
ПП По принцип, мразя да пиша в тази тема, заради агитките тип Левски-ЦСКА с кратки и дебилни определения за воюващите страни, сори.Last edited by Bailor; 21.06.2023, 23:28.
- 1 like
Коментар
-
Принципно съм съгласен, аз не желая да сме въвлечени в никаква война. За съжаление се получава винаги един и същи резултат. След, като две поколения живеят в бел епок, страданията от предишната голяма касапница избледнява, като спомен и винаги се раждат ястреби да сътворят нова такава. Само до преди няколко години, Европа се считаше за мъдра и узряла за вечен мир. Виж я сега, освен доставки на оръжия, нищо друго не проблясва в главите на ръководителите й.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Руский войник
няма такава дебилщина"Понял уже, куда попал?" — бойцы 225-го батальона 127-й бригады ТрО ВСУ взяли россиян в плен к северу от Бахмута. Пленных взяли без боя при выходе разведки батальона на позиции россиян. По дороге разведчики встретили русского бойца, который благодаря уловкам украинцев привёл в плен еще двух своих коллег.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Само че днес Путин е Хитлер, а фашизмът е рашизъм.
https://youtu.be/jT9JpZMutbM
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар