IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение

не си отваряй устата, че мирише на блатни московски орки.
    Хихихих, Смърдиш, и без да си отваряш устата. това е от липсата, на руски туристи.
    Хапчетата. Пак напомням.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Ти си ми пример. Просто липсва при теб.
      Оценка може, да ми дава само и единствено човек, с по-голямо от моето Ай-Кю.
      Твоето опеределено е под 100.
      не си отваряй устата, че мирише на блатни московски орки.

Коментар

Ти си пример за липса на естествен интелект.
        Ти си ми пример. Просто липсва при теб.
        Оценка може, да ми дава само и единствено човек, с по-голямо от моето Ай-Кю.
        Твоето опеределено е под 100.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
          SKP, supertrader, bota156, v_tin и т.п. с-ч не разбраха,
          че тук не са путлеристките тв-канали Р1, Р24, спутник
          и че в този форум няма други крепостни рашисти освен тях
          тръгнали безмозъчни АНТИБЪЛГАРСКИ ФАШИСТИ акъл да дават.
          При това от пичка си лелина. ЕЛА в БЪЛГАРИЯ ве отворко да градиш БЪЛГАРИЯ.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Само с простите не се разбирам. С лошите, съм на ти.
            Ти си пример за липса на естествен интелект.

Коментар

• Един умен японски генерал е казал (цитирам по памет) "Когато започнете да лъжете на война, значи сте я загубили"

Коментар

С лош човек можеш да се разбереш,
                с прост - никога! кой се е разбирал с Вас?
                Само с простите не се разбирам. С лошите, съм на ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

Цените на пазара бяха два пъти по-ниски от тези, които България плащаше на "Газпром", обясни той.

По неговото мнение - спрямо средната цена в Западна Европа страната на ще плаща по 20% повече и след договарянето.
                  Що за простотии. Стаия от март месец. Искаш да ме убедиш, че американския шистов газ е по-евтин от руския, по газопроводи? Или, че е по-евтино да плащам на офшорките на Кокорчо, с 30% по-скъп газ? Само и само, да сме политичиески правилни.
                  Ей, ЧУГУН, спри бре.

Коментар

И газта и нефта, да са ми евтини. С отстъпка.
                    Цените на пазара бяха два пъти по-ниски от тези, които България плащаше на "Газпром", обясни той.

По неговото мнение - спрямо средната цена в Западна Европа страната на ще плаща по 20% повече и след договарянето.
                    След дълги и трудни преговори между "Булгаргаз" и "Газпром" цената на руския газ за България падна с рекордните над 40%. Това стана ясно навръх 3 март на извънреден брифинг в Министерския съвет. Как щ
                    Не е препоръка за каквото и да било.

Коментар

Аз съм на мнение, че ти си за съд. Всеки, който се е повлиял, да си сложи ваксина против Ковид 19 от теб. И има проблеми. Трябва да те съди. Теб и сайта. За физиологични вреди. Толкова нечистоплътно /душевно/ същество, отдавна не съм срещал. Пфу.
                      С лош човек можеш да се разбереш,
                      с прост - никога! кой се е разбирал с Вас?

Коментар

клеветник
                        Стига бе, не ги броя аз. И западните медии, са в шок. От разсипията на хохлите. То бива, бива ма те са самозабравиха. И обясниха на гермаците, колко още танка да им дадат. Наглост нацистка, до безкрай.
                        СмЕх.

Коментар

Един ли?
                          30% от западната техника е фира, Според зависими, независими и други оценки. Заради прост ПиАр.
                          клеветник

Коментар

ебахти дъното щом се радват че са уцелили един танк, при положение че 4000 техни са фира.
                            Един ли?
                            30% от западната техника е фира, Според зависими, независими и други оценки. Заради прост ПиАр.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                              SKP, supertrader, bota156, v_tin и т.п. с-ч не разбраха,
                              че тук не са путлеристките тв-канали Р1, Р24, спутник
                              и че в този форум няма други крепостни рашисти освен тях
                              Барби, няма ли някоя готина картинка, клипче за хохълските успехи, днес в лвов хохлите са пушили много, че се е наложило да ги калибрират

Коментар

• Съветските колхозници унищожават стотици "Леопарди", пък гледам едни акции не спират да растат, барабар с договори за нови танкове за други държави:
                                Rheinmetall AG
                                258,20 EUR
                                +9,80 (3,95%)
                                за последните 5 дни

Днес гледах едно видео от украински танк, заснело детайлно два изстрела от най-ново руско РПГ, след първият - нищо, след вторият - паднала верига, екипажа, естествено, дори без сътресения, танкът бе Т-64Б, пленен преди това. Та, ми става още по-смешно, за "колосалните" пропагандуспехи на росвойските след употреба на такива РПГ срещу "Леопардчетата". Мизеото детайлно показваше целият полет на изстреляният снаряд, явно този танк, макар и на 50-60 год. е от по-здравите, руски такива, щото камерата дори не потрепера...))

Коментар

Working...
                                X