Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеВсе си мисля, че Путин за една стотна от парите (без да броим жертвите), които похарчи досега във войната, можеше поне 10 пъти да свали и назначи управлението в Украйна. Ама, на, опита се да се напрай на велик и хълцукна. Велика руска показуха.
Ако пък донбасци бяха наясно какво ще стане след започване на войната, досега десет пъти щяха да го скопят, не че той не е, щом задява дечица, ама това е друга тема.
И като теглим чертата, какво имаме накрая - Путин освободи донбасци от най-ценното им - живота им. Пък русофилистиците нека го венцеславят.
ПП Едно време комунистите(рашистите) "освободиха" десетки хиляди българи без съд и присъда, а останалия народ го "освободиха" от всякакво движимо и недвижимо имущество. А сега тоя изрод и убиец Путин, "освободи" донбасците като ги зарови всички на два метра под земята.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...Ами, естествено, ТИ си бил там, ТИ си видял как "Путин убива", седял си под кревата и си наблюдавал митичната "връзка с Ролдугин"...
А още, не можеш да научиш БЪЛГАРСКИЯ език.
И за тая хомосексуална връзка разказва бивш колега на Путин от КГБ.Ти си бил военен и много добре знаеш, че подобни неща са публична тайна в тия среди и се знаят всички подобни отклонения.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Путин уби Литвиненко,защото намекна,че е хомосексуалист(друга е думата, но ще ме цензурират),сега арестува Гиркин пак за подобни намеци.
Явно е много чувствителен на тази тема,но публична тайна е връзката му с Ролдугин.
Така че начело на Русия е един човек със сбъркана сексуалност.
Ама иначе бил привърженик на традиционните семейни ценности.
А още, не можеш да научиш БЪЛГАРСКИЯ език.
Коментар
-
Колективният Запад ги създаде, сега те са в нашите европейски градове. Също както Колективният Запад създаде Ал Кайда, ISIS, които по-късно се обърнаха срещу собствените си създатели. Изправени сме пред десетилетия на нацистка терористична идеология в Европа, защото нашите елити приеха, че е нормално да си партнират с АЗОВ и други крайнодесни групи в Украйна.
Кармата ще бъде брутална
Видяно и снимано в София .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеВсе си мисля, че Путин за една стотна от парите (без да броим жертвите), които похарчи досега във войната, можеше поне 10 пъти да свали и назначи управлението в Украйна. Ама, на, опита се да се напрай на велик и хълцукна. Велика руска показуха.
Ако пък донбасци бяха наясно какво ще стане след започване на войната, досега десет пъти щяха да го скопят, не че той не е, щом задява дечица, ама това е друга тема.
И като теглим чертата, какво имаме накрая - Путин освободи донбасци от най-ценното им - живота им. Пък русофилистиците нека го венцеславят.
ПП Едно време комунистите(рашистите) "освободиха" десетки хиляди българи без съд и присъда, а останалия народ го "освободиха" от всякакво движимо и недвижимо имущество. А сега тоя изрод и убиец Путин, "освободи" донбасците като ги зарови всички на два метра под земята.
Явно е много чувствителен на тази тема,но публична тайна е връзката му с Ролдугин.
Така че начело на Русия е един човек със сбъркана сексуалност.
Ама иначе бил привърженик на традиционните семейни ценности.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Нервен и с нарушено самообладание, хич не ми приличаш на един от "побеждаващите". Жалка работа, Митко.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
Коментарите , коментарите прочети ....тук таме.
От близо 700 , 650 се смеят в захлас на тази "днешна" новина ...
Иначе и аз съм " за" жени в Руската Армия ....ама леки
От украинки и полякини .
Мисля че и Руските войници ще са съгласни много
Коментар
-
ПП Едно време комунистите(рашистите) "освободиха" десетки хиляди българи без съд и присъда, а останалия народ го "освободиха" от всякакво движимо и недвижимо имущество. А сега тоя изрод и убиец Путин, "освободи" донбасците като ги зарови всички на два метра под земята.
Коментар
-
Все си мисля, че Путин за една стотна от парите (без да броим жертвите), които похарчи досега във войната, можеше поне 10 пъти да свали и назначи управлението в Украйна. Ама, на, опита се да се напрай на велик и хълцукна. Велика руска показуха.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Е, на, гледай и чети. Путин мобилизира жени.
Руската армия остана без войници, започнаха да набират и жени - Последни Новини от DNES.BG
ПП Пирамидалният, ко стана с ресурсите, дето си ги задъвкал от година и половина?
От близо 700 , 650 се смеят в захлас на тази "днешна" новина ...
Иначе и аз съм " за" жени в Руската Армия ....ама леки
От украинки и полякини .
Мисля че и Руските войници ще са съгласни много
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Е, на, гледай и чети. Путин мобилизира жени.
Руската армия остана без войници, започнаха да набират и жени - Последни Новини от DNES.BG
ПП Пирамидалният, ко стана с ресурсите, дето си ги задъвкал от година и половина?
Коментар
-
Войната си е война и има отношение към нефт и газ, ама и там, става все по-интересно. https://topcor.ru/37483-ocherednoj-a...aschenija.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнениеНе обречени , мъртви зомбита са вече украинците .
500 000 убити
Милиони дезертирали
Икономика - разрушена
Каквото можаха - дадоха на соросоидите - кръв и човешки животи , в опита да отслабят РУСИЯ ..
Но не стана , нищо подобно не стана .
Сега американските дебили и джендъри ще се дръпнат, ще отидат да се оправят с Китай и ще оставят глупавите укри на милоста на РУСИЯ .
Която отново ще прояви съчувствие към кръвните си глупави братя и ще се задоволи с разчекване на зеленски и пълен излаз на Черно море включващо Одеса..
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не обречени , мъртви зомбита са вече украинците .
500 000 убити
Милиони дезертирали
Икономика - разрушена
Каквото можаха - дадоха на соросоидите - кръв и човешки животи , в опита да отслабят РУСИЯ ..
Но не стана , нищо подобно не стана .
Сега американските дебили и джендъри ще се дръпнат, ще отидат да се оправят с Китай и ще оставят глупавите укри на милоста на РУСИЯ .
Която отново ще прояви съчувствие към кръвните си глупави братя и ще се задоволи с разчекване на зеленски и пълен излаз на Черно море включващо Одеса..
Коментар
Коментар