Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
Да бе, не са били наясно. Получаваш десетки хиляди бонус и не си наясно?D.Y.F-091066
Коментар
-
Гаранция, че Шойгу го опъва. Голичък на бял кон сред степите, на лов с министъра на отбраната.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmirodes, виж човека има две дъщери и жена която през 2006 година казва че не е между живите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-то е ясно, че факта, че Путин е педал, изобщо не ви влияе на отношението ви към него. Нито факта, че постави начело на Чечня убиец на руски войници като Кадиров ,или че в сметката на любовника му Ролдугин намериха 2 милиарда долара.
Вие сте промити мозъци. Психиатрите трябва да се произнесат по вашия случай .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Това не може да се случи без организатори в Германия и то не кой да е. Парите са ги вземали те, а тези може и да не са наясно, може да си мислят че в света на финансовите инвестиции е така - мнозина 99% губят, 1 % печелят. Жертвите са имали ниска финансова култура плюс пари.
- 2 Харесвания
Коментар
-
mirodes, виж човека има две дъщери и жена която през 2006 година казва че не е между живите.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Както обикновено си от групичката на лъжльовците- никой няма нищо против педалите, дори и в този форум. Имам против да се правят тези паради, имам против те да осиновяват деца. Имам против да се изнасилва конституцията на бг където е записано че брака е съюз между мъж и жена, а от гейропата да ни принуждават да приемем че брака е между родител 1 и родител 2
Иначе да си бъркат по дупките, лошо няма, но да не го правят публично
И всъщност кой е казал че путин е педераст, а бойко педал ли е, защото един кмет каза го е еб...л
Вие сте промити мозъци. Психиатрите трябва да се произнесат по вашия случай .
- 1 like
Коментар
-
Дай боже да ги вкарат в панделатаD.Y.F-091066
Коментар
-
Абдала, представа си нямам, знам само че се бере лятото иначе явно ти си сведущ по фазите на житото
- 3 Харесвания
Коментар
-
По нашите канали, разбира се. Не гледам чужди източноевропейски канали, още повече, че няма качествени преводачи.
Ей тук в някакъв сайт, иначе снощи имаше обширен репортаж https://www.segabg.com/hot/category-...za-14-mln-evro
Та някои хора да се замислят, че няма да минат метър.
Коментар
-
Ватник, що дава 404, нали ти ги качваш? ХАХАХАХХАХАХ Аз, даже не го и отворих. Изгледах оттук-оттам само втория. ХАХАХХАХАХАХ И там е снега, поне очила да в бяха купили. ХАХАХАХАХХА Виж пшеницата, е, ватник! Знаеш ли в кой сезон е в тази фаза на растеж? ХАХАХАХХАХАХАХ
Коментар
-
Ехооо абдала поне второто е истина- зелени дървета и друга растителност- погледни издателя. Първото не знам дава 404
ОписаниеWelcome to THE MILITARY DAILY THE MILITARY DAILY Channel is an independent, educational and documentary. The videos on the channel are STRICTLY for informational, documentary and historical purposes! Footage are shared for the purposes of news reporting, distributing important information with the public and educating purpose.
ПодробностиМестоположение: Съединени щати
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБарби или някой друг, може ли да кажете някакви цифри за загубите на руснаците при бахмут
вероятно нямат загуби.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар