If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
satz, надявай се, постоянно мобилизират и подготвят хора, после ги пращат в къщи и други минават подготовка..ще ударят и към половин милион стоят плюс тези които са минали подготовка. А къде са Т14 към 400 броя и над 100 Су57. Смятат да вкарат цялата си армия и този път ще влязат в Киев. Лукашенко кога беше като се обръща към Зеленски - Путин има между 250 - 300 хилядна армия която е много добре въоръжена, подготвена и стои в Русия...преговаряй с него.. Вече армията коята е поготвена е двойна, ще минат през ВСУ без да ги усетят.
Хахахах. 500 000 "бойци" ще влязат в задника ти! Вероятно, както обикновено....
В задника ти ще напъхат една голяма бомба, достатъчно е да гръмнат столицата на първата държава която им се изрепчи и другите ще си седнат на задниците да им влязат бомбите. А те каквото кажат го правят за разлика от отрепките от другата страна.
Имат обаче някакво разколебаване, фатмак в темата се пуйчеше че милионна армия била чакала путльо да обявил ВОЙНАТА !!!
пък още на анонсите вече са ПШИК с50%
Между другото след две седмици Русия ще вкара армия в Украйна и целия цирк там ще бъде сметен където искате за 3 дни, може и за по малко дори. Реални 500 хиляди бойци ще влязат.
Между другото след две седмици Русия ще вкара армия в Украйна и целия цирк там ще бъде сметен където искате за 3 дни, може и за по малко дори. Реални 500 хиляди бойци ще влязат.
Аз проблем нямам, старшинка. Харесва ми да живея в ЕС, както и стандарта ми на живот. Въобще не искам да завладяваме чужди територии и да мрем за този, който духа. Важното е да се гради, а не да се руши. Чебурашките така и не го разбрахте. А не го разбрахте, защото в мизерията си, няма на каква друга спасителна сламка да се хванете. Не ти знам камбанариите ниски ли са, високи ли са, но знам, че в Мордор не ти се ходи да живееш. Уж световен рай пък ... Май не ЕС ти е проблема, а факта, че хората живеещи в него се развиват, а ти си оставаш все така беден. Веднъж ти казах, това русия няма да го промени. Освен ако не се надяваш отново да ни "освободят" и да те направят партиен секретар. Тогава последните ще бъдат първи
https://www.auto-data.net/en/volkswa...1.3-60hp-46158, най масовата кола в Германия няколко години след като падна Берлинската стена, това е което караха немците - 92 година най често срещана беше по пътищата им и то 1.3 бензин - 60 к.с. СССР тогава правеха ВАЗ 2105 - 67 к.с., 1.3 с ангренажен ремък двигател който не удря клапани, този Голф също не удря клапани и е с ремък. После със суровините от Русия стигнаха до коли по 2.5 тона. Но немците след плана Маршал толкова се бяха развили, този Голф е по фалшива кола от Ладата..защото просто като остарява се разпада.
За този Голф има една приказка - един питал кои са и слабите места на тази кола ? Другия се замислил и казал - Ами какво да ти кажа, не се сещам за силни места..
Шокиращи кадри идват от фронтовата линия на войната в Украйна с руските ВВС и артилерийски обстрели по бази, оръжейни складове и лагери на украинските сили със стотици загинали украинци и западни треньори.
Чуждестранни наблюдатели съобщават, че или украинската противовъздушна отбрана практически не съществува с дни с изчерпани резерви, или Русия произвежда толкова голямо количество боеприпаси, ракети, бомби и т.н., че впоследствие са бомбардирани бази, сборни пунктове и логистични центрове.
Вчера огромно струпване на войски и чуждестранни инструктори беше унищожено от руска атака на полигон близо до Кучеров Яр, на около 50 километра дълбочина от линията на контакт.
Според руски източници току-що са пристигнали западни инструктори, за да подготвят личния състав на 77-ма въздушно-десантна бригада на Украйна.
Руски БПЛА дадоха координатите и базата беше атакувана от РСЗО Торнадо-С.
Руските ВВС бомбардираха база с жива сила и техника в района на село Новомихайловка на Донецката народна република.
Загубите на украинската армия възлизат на 210 убити и ранени военни, унищожени са четири бойни бронирани машини и шест автомобила.
В посока Запорожие въздушни удари и артилерийски огън са поразени по личния състав и техниката на 65-а механизирана бригада в района на село Рамботино.
Над 35 украински военнослужещи бяха убити, а две бойни бронирани машини и три автомобила бяха унищожени.
Загубите на украинската армия бяха до 170 убити и ранени, докато четири камиона, два M109 Paladin и едно оръдие D-30 бяха унищожени.
През деня загубите от украинската армия достигнаха до 80 убити и ранени, като бяха унищожени две бойни бронирани машини, две коли и една гаубица Д-30.
Загубите на украинската армия възлизат на над 80 убити.
В посока Херсон за едно денонощие са убити до 45 украински военни, а две превозни средства са унищожени.
В района на село Богдановка, Кировоградска област, е унищожен склад с боеприпаси и оръжие на украинските въоръжени сили.
Реших да не ви затормозявам с други неща като унищожени оръдия и разни камиони, дадох само убитите
Гледаш, както и всеки, ОТ СОБСТВЕНАТА СИ КАМБАНАРИЙКА. Твой проблем, че е нисичка и е в някакво твое си блато.
Аз проблем нямам, старшинка. Харесва ми да живея в ЕС, както и стандарта ми на живот. Въобще не искам да завладяваме чужди територии и да мрем за този, който духа. Важното е да се гради, а не да се руши. Чебурашките така и не го разбрахте. А не го разбрахте, защото в мизерията си, няма на каква друга спасителна сламка да се хванете. Не ти знам камбанариите ниски ли са, високи ли са, но знам, че в Мордор не ти се ходи да живееш. Уж световен рай пък ... Май не ЕС ти е проблема, а факта, че хората живеещи в него се развиват, а ти си оставаш все така беден. Веднъж ти казах, това русия няма да го промени. Освен ако не се надяваш отново да ни "освободят" и да те направят партиен секретар. Тогава последните ще бъдат първи
Коментар