Първоначално изпратено от cymru
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
И аз така, да се смея ли, да плача ли?
Сега дай числа на втечнения за 2022 и 2023. После дай и относителен дял на руския газ от общото потребление. И, о, чудо, ще разбереш, че пак си "брал" пшеницата с "колците".
БУАХАХАХАХАХАХА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение"Капитал": ЕС с рекордни доставки на втечнен газ от Русия през 2023 г.
През тази година ЕС ще внесе рекордни количества втечнен природен газ от Русия, въпреки че целта е блокът да се откаже от руските изкопаеми горива до 2027 г. През първите седем месеца на тази година Белгия и Испания са вторият и третият по големина купувач на руски втечнен природен газ (LNG) след Китай според анализ на данни от индустрията, направен от неправителствената организация Global Witness.
Като цяло вносът на LNG в ЕС е нараснал с 40% между януари и юли тази година в сравнение със същия период на 2021 г., преди пълномащабната инвазия на Русия в Украйна.
Не знам да се смея ли , да плача ли
Сега дай числа на втечнения за 2022 и 2023. После дай и относителен дял на руския газ от общото потребление. И, о, чудо, ще разбереш, че пак си "брал" пшеницата с "колците".
БУАХАХАХАХАХАХА!
- 4 Харесвания
Коментар
-
"Капитал": ЕС с рекордни доставки на втечнен газ от Русия през 2023 г.
През тази година ЕС ще внесе рекордни количества втечнен природен газ от Русия, въпреки че целта е блокът да се откаже от руските изкопаеми горива до 2027 г. През първите седем месеца на тази година Белгия и Испания са вторият и третият по големина купувач на руски втечнен природен газ (LNG) след Китай според анализ на данни от индустрията, направен от неправителствената организация Global Witness.
Като цяло вносът на LNG в ЕС е нараснал с 40% между януари и юли тази година в сравнение със същия период на 2021 г., преди пълномащабната инвазия на Русия в Украйна.
Не знам да се смея ли , да плача ли
Коментар
-
Нагнал смертельного ужаса: Су-35 уничтожил вертолёты ВСУ одним своим появлением (ФОТО)
31.08.2023 - 16:06
Су-35 ВКС России нагнал смертельного ужаса на украинских пилотов и уничтожил два вертолёта воздушных сил ВСУ одним своим появлением в воздухе.
Сегодня украинская сторона сообщила подробности авиапроисшествия, в котором погибли шесть лётчиков ВС ВСУ.
Обстоятельства произошедшего таковы: 29 августа в Краматорском районе два вертолета Ми-8 ВС ВСУ «выполняли боевую задачу», в это время в небе появился российский Су-35.Украинские лётчики «пытались избежать поражения», но в итоге допустили фатальную ошибку при пилотаже: обе машины рухнули на землю.
Кадры с места крушения подтверждают, что Ми-8 уничтожены полностью. В украинском Госбюро расследований изучают обстоятельства произошедшего в рамках статьи 416 УК Украины — нарушение правил полетов или подготовки к ним.
Дори не е стрелял, само се е появил наблизо и гитти-битти- само като инфо- 6 пилота е имало на двата хеликоптера
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.
Ждите прилёта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
На времето се карах с лудата веска -аферистката, тя звучеше по същия начин. Ако следвам възгледите си би трябвало да дарявам пари на руската армия, само че това се наказва в ес, независимо от пропагандирането на свобода на възгледите и мненията. Тоест аз не мога да следвам своите възгледи тъй като е наказуемо. Не е наказуемо да се облека като клоун и да си показвам задника и предника на мегдана, но е забранено да кажа че русия е права в случая- демокрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Е аз вчера пуснах инфо че са пристигнали, а пирамидата коментира че от границата до бойното поле ще трябва да ходят на собствен ход, защото пътищата и тунелите не са изчислени за такива натоварвания
* - за новопристигнали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСкабеева очевидно се е напила със съпруга си, след като е завела децата на училище, и е казала, че танковете "Ейбрамс" се унищожават активно на фронта
Но както винаги, има един нюанс: тези танкове дори още не са стигнали до Украйна. След това публикацията беше редактирана.
В цирк"русия" няма промени: когато няма победи, клоуните трябва да измислят такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
- 1 like
Коментар
Коментар