IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    https://ec.europa.eu/eurostat/web/pr...ddn-20230901-1

Споко мурзилки, шоуто тепърва започва.
    Споко оли, след амнайсти пакет санкции да ми излизаш с тази новина е леееко несериозно

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

И аз така, да се смея ли, да плача ли?

Сега дай числа на втечнения за 2022 и 2023. После дай и относителен дял на руския газ от общото потребление. И, о, чудо, ще разбереш, че пак си "брал" пшеницата с "колците".

БУАХАХАХАХАХАХА!
      А бе вие колко митковци сте, че не мога да ви оправя- ии сте като зазката и соската 2х1

Коментар

• https://ec.europa.eu/eurostat/web/pr...ddn-20230901-1

Споко мурзилки, шоуто тепърва започва.
        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          "Капитал": ЕС с рекордни доставки на втечнен газ от Русия през 2023 г.

През тази година ЕС ще внесе рекордни количества втечнен природен газ от Русия, въпреки че целта е блокът да се откаже от руските изкопаеми горива до 2027 г. През първите седем месеца на тази година Белгия и Испания са вторият и третият по големина купувач на руски втечнен природен газ (LNG) след Китай според анализ на данни от индустрията, направен от неправителствената организация Global Witness.

Като цяло вносът на LNG в ЕС е нараснал с 40% между януари и юли тази година в сравнение със същия период на 2021 г., преди пълномащабната инвазия на Русия в Украйна.

Не знам да се смея ли , да плача ли
          И аз така, да се смея ли, да плача ли?

Сега дай числа на втечнения за 2022 и 2023. После дай и относителен дял на руския газ от общото потребление. И, о, чудо, ще разбереш, че пак си "брал" пшеницата с "колците".

БУАХАХАХАХАХАХА!

Коментар

• "Капитал": ЕС с рекордни доставки на втечнен газ от Русия през 2023 г.

През тази година ЕС ще внесе рекордни количества втечнен природен газ от Русия, въпреки че целта е блокът да се откаже от руските изкопаеми горива до 2027 г. През първите седем месеца на тази година Белгия и Испания са вторият и третият по големина купувач на руски втечнен природен газ (LNG) след Китай според анализ на данни от индустрията, направен от неправителствената организация Global Witness.

Като цяло вносът на LNG в ЕС е нараснал с 40% между януари и юли тази година в сравнение със същия период на 2021 г., преди пълномащабната инвазия на Русия в Украйна.

Не знам да се смея ли , да плача ли

Коментар

• Нагнал смертельного ужаса: Су-35 уничтожил вертолёты ВСУ одним своим появлением (ФОТО)

31.08.2023 - 16:06

Су-35 ВКС России нагнал смертельного ужаса на украинских пилотов и уничтожил два вертолёта воздушных сил ВСУ одним своим появлением в воздухе.

Сегодня украинская сторона сообщила подробности авиапроисшествия, в котором погибли шесть лётчиков ВС ВСУ.

Обстоятельства произошедшего таковы: 29 августа в Краматорском районе два вертолета Ми-8 ВС ВСУ «выполняли боевую задачу», в это время в небе появился российский Су-35.
              Украинские лётчики «пытались избежать поражения», но в итоге допустили фатальную ошибку при пилотаже: обе машины рухнули на землю.
              Кадры с места крушения подтверждают, что Ми-8 уничтожены полностью. В украинском Госбюро расследований изучают обстоятельства произошедшего в рамках статьи 416 УК Украины — нарушение правил полетов или подготовки к ним.

Дори не е стрелял, само се е появил наблизо и гитти-битти- само като инфо- 6 пилота е имало на двата хеликоптера

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.
                Това означава че си дал около поне 30000лв на украйна- а защо тогава твоите работници се оплакват че не си им плащал навреме заплатите. Не беше ли по редно да платиш заплатите, не да даряваш на укропите, независимо от симпатиите ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не 5 лева, а пари за поне 5-6 дрона по 2-3000 EUR единия съм дарил до момента на различни украински организации. Може да е малко, но от сърце, и съм страшно горд от това, че мои дронове трепят пияни орки. Също така съм помагал с дарения и на украинци/украинки в България.
                  Значи, включването ти в руския "миротворец", е напълно основателно. Както казват рашките, "
                  Ждите прилёта.

Коментар

На времето се карах с лудата веска -аферистката, тя звучеше по същия начин. Ако следвам възгледите си би трябвало да дарявам пари на руската армия, само че това се наказва в ес, независимо от пропагандирането на свобода на възгледите и мненията. Тоест аз не мога да следвам своите възгледи тъй като е наказуемо. Не е наказуемо да се облека като клоун и да си показвам задника и предника на мегдана, но е забранено да кажа че русия е права в случая- демокрация
                    ..И ВСИЧКО ТОВА, ДОКАТО РУСИЯ Е ДЕМОКРАЦИЯ, А ЗАПАДЪТ - ПЕРВЕРЗИЯ.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.

Коментар

Е аз вчера пуснах инфо че са пристигнали, а пирамидата коментира че от границата до бойното поле ще трябва да ходят на собствен ход, защото пътищата и тунелите не са изчислени за такива натоварвания
                        Грешиш. Думата ми беше до Вторични и до руската изложба "Армия 2023*"
                        * - за новопристигнали.

Коментар

• Лукашенко отхвърли ултиматума на Полша и балтийските държави за Вагнер: "Исканията им са безпочвени и глупави"

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Скабеева очевидно се е напила със съпруга си, след като е завела децата на училище, и е казала, че танковете "Ейбрамс" се унищожават активно на фронта

Но както винаги, има един нюанс: тези танкове дори още не са стигнали до Украйна. След това публикацията беше редактирана.

В цирк"русия" няма промени: когато няма победи, клоуните трябва да измислят такива
                            Е аз вчера пуснах инфо че са пристигнали, а пирамидата коментира че от границата до бойното поле ще трябва да ходят на собствен ход, защото пътищата и тунелите не са изчислени за такива натоварвания

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Най-вероятно е давал и то немалко. Не можеш да схванеш какво е да даряваш за неща които те вълнуват или просто от състрадание, щото нямаш пет евро в джоба.
                                На времето се карах с лудата веска -аферистката, тя звучеше по същия начин. Ако следвам възгледите си би трябвало да дарявам пари на руската армия, само че това се наказва в ес, независимо от пропагандирането на свобода на възгледите и мненията. Тоест аз не мога да следвам своите възгледи тъй като е наказуемо. Не е наказуемо да се облека като клоун и да си показвам задника и предника на мегдана, но е забранено да кажа че русия е права в случая- демокрация

Коментар

Working...
                                X