Нали като извадиш руския петрол от пазара и цената на петрола ще излети поради дефицит. Купувайте електромобили и техните цени ще растат и на батериите, и на соларните панели които могат да работят доста добре в директни приложения на соларния ток..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнениеНа Тинчето, кой трябва да му се хване (да му го хване), му се хваща, удря плюсовете. Иначе е ясно, че "бере" пшеницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Оскубах си веждите , сега разплитам чорапите.
.. нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам-...
и червило да сложите, мисля, че пак ще ви е трудно да разберете.
подсказка: Намалява ли ви кешът когато работите на загуба?
- 4 Харесвания
Коментар
-
1.създава се паника с блокиране на пари на Русия в банките и започва прехвърлянето им в арабските банки.
2. арабите имат трилиони пари просто внесени в банките им, в нещо трябва да ги инвестират.
3. в какво друго биха могли да ги инвестират освен да ги харчат и да си посрещат разходите с тях.
4. да продават петрол който поскъпва не е опция за тях, парите губят стойност а той е добро вложение на пари с времето цената му расте.
5. намаляват добива на петрол
6. цената му се качва, защо въобще да не спрат добива му.
7.почти преустановяват добива на петрол, той си стои складиран, недобит в земята а цената му расте.
8.цената на петрола лети, не им е проблем да върнат парите които вземат от банките си и харчатD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
А сега на 2 лева по план ли са или не? Да сверим часовниците, не за друго.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСанкциите ще докарат цени на горивата 10лв. за литър, нека да не е всичко по план.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Оскубах си веждите , сега разплитам чорапите.
Аз го написах барби- кое не разбра- въведохте 1000 пакета санкции- нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам- оплакваш ли се или се радваш. Аз какво мога да направя/ ти също/- нищо?? Правилно -нищо. Както обясняват, затова са изборите- 4 години те хайдакат и ти обясняват че ще ги накажеш или наградиш на следващите избори. Така че мисли му за кого ще гласуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[IMG]https://ec
Ако разбираш какво виждаш на графиката, ще плачеш
Аз го написах барби- кое не разбра- въведохте 1000 пакета санкции- нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам- оплакваш ли се или се радваш. Аз какво мога да направя/ ти също/- нищо?? Правилно -нищо. Както обясняват, затова са изборите- 4 години те хайдакат и ти обясняват че ще ги накажеш или наградиш на следващите избори. Така че мисли му за кого ще гласувашLast edited by v_tin; 01.09.2023, 15:06.
Коментар
-
Това означава че си дал около поне 30000лв на украйна- а защо тогава твоите работници се оплакват че не си им плащал навреме заплатите. Не беше ли по редно да платиш заплатите, не да даряваш на укропите, независимо от симпатиите ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение"Капитал": ЕС с рекордни доставки на втечнен газ от Русия през 2023 г.
Не знам да се смея ли , да плача ли
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
И аз така, да се смея ли, да плача ли?
Сега дай числа на втечнения за 2022 и 2023. После дай и относителен дял на руския газ от общото потребление. И, о, чудо, ще разбереш, че пак си "брал" пшеницата с "колците".
БУАХАХАХАХАХАХА!
Коментар
Коментар