IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нали като извадиш руския петрол от пазара и цената на петрола ще излети поради дефицит. Купувайте електромобили и техните цени ще растат и на батериите, и на соларните панели които могат да работят доста добре в директни приложения на соларния ток..
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
      На Тинчето, кой трябва да му се хване (да му го хване), му се хваща, удря плюсовете. Иначе е ясно, че "бере" пшеницата.
      За мен е ясно че береш тухлите, ама карай да върви

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Оскубах си веждите , сега разплитам чорапите.
        .. нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам-...
        Не. Не е това идеята.
        и червило да сложите, мисля, че пак ще ви е трудно да разберете.

подсказка: Намалява ли ви кешът когато работите на загуба?

Коментар

• 1.създава се паника с блокиране на пари на Русия в банките и започва прехвърлянето им в арабските банки.
          2. арабите имат трилиони пари просто внесени в банките им, в нещо трябва да ги инвестират.
          3. в какво друго биха могли да ги инвестират освен да ги харчат и да си посрещат разходите с тях.
          4. да продават петрол който поскъпва не е опция за тях, парите губят стойност а той е добро вложение на пари с времето цената му расте.
          5. намаляват добива на петрол
          6. цената му се качва, защо въобще да не спрат добива му.
          7.почти преустановяват добива на петрол, той си стои складиран, недобит в земята а цената му расте.
          8.цената на петрола лети, не им е проблем да върнат парите които вземат от банките си и харчат
          D.Y.F-091066

Коментар

А сега на 2 лева по план ли са или не? Да сверим часовниците, не за друго.
            Къде ги виждаш 2 лева, кечественните сега са над 3лв.вече. Ти ако мислиш че дзелът 2.80 е добър за малките двигатели се заблуждаваш, разликата до по скъпите така или иначе се плаща после - с части, подръжка и амортизация. Няма на 2 лева, вече са над 3.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
              Санкциите ще докарат цени на горивата 10лв. за литър, нека да не е всичко по план.
              А сега на 2 лева по план ли са или не? Да сверим часовниците, не за друго.

Коментар

• На Тинчето, кой трябва да му се хване (да му го хване), му се хваща, удря плюсовете. Иначе е ясно, че "бере" пшеницата.

Коментар

• Санкциите ще докарат цени на горивата 10лв. за литър, нека да не е всичко по план.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Аз го написах барби- кое не разбра- въведохте 1000 пакета санкции- нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам- оплакваш ли се или се радваш. Аз какво мога да направя/ ти също/- нищо?? Правилно -нищо. Както обясняват, затова са изборите- 4 години те хайдакат и ти обясняват че ще ги накажеш или наградиш на следващите избори. Така че мисли му за кого ще гласуваш
                    +10

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      [IMG]https://ec
                      Ако разбираш какво виждаш на графиката, ще плачеш

Аз го написах барби- кое не разбра- въведохте 1000 пакета санкции- нали това е идеята на тези санкции, да се намали консумацията на руски стоки от дадения пакет. Сега не разбирам- оплакваш ли се или се радваш. Аз какво мога да направя/ ти също/- нищо?? Правилно -нищо. Както обясняват, затова са изборите- 4 години те хайдакат и ти обясняват че ще ги накажеш или наградиш на следващите избори. Така че мисли му за кого ще гласуваш
                      Last edited by v_tin; 01.09.2023, 15:06.

Коментар

Това означава че си дал около поне 30000лв на украйна- а защо тогава твоите работници се оплакват че не си им плащал навреме заплатите. Не беше ли по редно да платиш заплатите, не да даряваш на укропите, независимо от симпатиите ти
                        А ти Матейка не закачай. У тях си, редът го определя той. Тъй де, няк'ви арбайтери. Били бръмчели. Чудо голямо.

Коментар

"Капитал": ЕС с рекордни доставки на втечнен газ от Русия през 2023 г.

Не знам да се смея ли , да плача ли
                          Ако разбираш какво виждаш на графиката, ще плачеш

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                            https://ec.europa.eu/eurostat/web/pr...ddn-20230901-1

Споко мурзилки, шоуто тепърва започва.
                            Споко оли, след амнайсти пакет санкции да ми излизаш с тази новина е леееко несериозно

Коментар

И аз така, да се смея ли, да плача ли?

Сега дай числа на втечнения за 2022 и 2023. После дай и относителен дял на руския газ от общото потребление. И, о, чудо, ще разбереш, че пак си "брал" пшеницата с "колците".

БУАХАХАХАХАХАХА!
                              А бе вие колко митковци сте, че не мога да ви оправя- ии сте като зазката и соската 2х1

Коментар

• https://ec.europa.eu/eurostat/web/pr...ddn-20230901-1

Споко мурзилки, шоуто тепърва започва.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X