Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеПа нека три години все така играе"В долгую" игра и при Сила Сибири - погледнете му там имат ли 50% достигнат капацитет
ако разбираш елементарности.
ха ха ха. Стиска очички и тропка с крачето
Първо договарят, после строят входните на Китай системи, свързват ги към досегашните тръби, и след това - а даже и същевременно - строят И новите мрежи. Затова, пълно натоварване, тръбата не получава отведнъж, ами поетапно. Така че, имай търпение.
- 1 like
Коментар
-
ИСТИНАТА ЗА РУСКИЯ ГАЗ И ПЕТРОЛ
Михаил Крутихин. Черна петролна дупка. Спад на производството, нарастваща непрозрачност
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеГазпром в момента работи на загуба. Това е важното - няма пари за войнатапък някво Тинче какво ще пише е без значение
- 5 Харесвания
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=nd0uKj6HmNA
Ето от къде идва СПГ в Европа.
Защо зелените палят горите.
Украинец в Полша.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Газпром в момента "играет в долгую". .."В долгую" игра и при Сила Сибири - погледнете му там имат ли 50% достигнат капацитет
ако разбираш елементарности.
ха ха ха. Стиска очички и тропка с крачето
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не Газпром, ами "НОВАТЕК" на Михелсон. Различни фирми са. В Газпром, 50% (+/-) са държавно участие, докато НОВАТЕК е само частна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Dali ще ми повярваш че газпром е вторият доставчик на ес за втечнен газ???. Ама ти си вярвай на глупостите
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Газпром в момента работи на загуба. Това е важното - няма пари за войнатапък някво Тинче какво ще пише е без значение
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
А нима аз съм писал че работи газпром на загуба??Той няма договор за ексклузивна продажба, натоварва танкера и чака ценапък някво Тинче какво ще пише е без значение
- 7 Харесвания
Коментар
-
Pyramid, с когото и да е войната, тя си е война, няма доказателства че други са по добри от англосаксонците. Хората са различни и в Азия живеят много хора които искат да си отмъстят. Преди 2008 случайно се свързах с един китаец в интернет, който беше много анти западните корпорации. Питам го - защо ги мразиш ? - Имам братя които работят в техните фабрики тук по 18 часа без почивка и нищо не им плащат.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Той нека доставя на загуба - дори първото място ще му осигурятче може и Нобел за мир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеСъжалявам, че се цитирам сам, но вчера не знаех това, което го научих днес. В моите най-смели лични прогнози реших, че украинците вече са в
- 1 like
Коментар
Коментар