IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• След демонстрацията, че буреносната сянка не е по силите на рашистите,
    то им поставиха за домашно, че Тауруса се води по-съвършен
    и за десерт - намек, че няма да ги спират за удари по Русия

" САЩ и Германия в момента обсъждат прехвърлянето на ракети с голям обсег на действие ATACMS и Taurus на Украйна, как украинците ще използват тези оръжия е тяхна работа, - Блинкен

Коментар

• И каква е ползата от такива неща, ефект някакъв, резултат ? Само разрушения. Затова разума си е отишъл.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Незаяждащо - днешен Петербург:

Click image for larger version

Name:	tapoTin4e.jpg
Views:	2
Size:	45.6 КБ
ID:	4113103

Коментар

• https://www.segabg.com/category-obse...-ne-pridumaesh
          можете да прочетете подробности от визитата на корейския диктатор при руския му колега.

Коментар

• Руският президент Владимир Путин играе "дългата игра" в конфликта в Украйна и чака влошаване на ситуацията в Европа, което ще доведе до разпадането на НАТО, заяви бившият съветник на шефа на Пентагона Дъглас Макгрегър, в интервю за "Редактирано".

„Президентът Путин реши да изчака. Мисля, че той наистина вярва, че ситуацията в Европа ще се влоши толкова много, че Алиансът ще се разпадне. Вероятно европейците ще кажат на Вашингтон, че са следвали заповедите му, както са могли, но че САЩ са ги ръководили по пътя към ада“, смята Макгрегър.

Бившият съветник на Пентагона посочи, че руското ръководство не хвърля веднага всичките си сили и резерви в борбата срещу въоръжените сили на Украйна.

Казва го съветник на шеф на Пентагона ....
            .....а затките се хилят на всяка запалена закусвалня в РУСИЯ ...

Коментар

• https://twitter.com/i/status/1702303331660492831

„Сега световните пазари са наводнени с по-евтини китайски електрически автомобили“ – Урсула фон дер Лайен
              Президентът на Европейската комисия Урсула казва, че блокът ще започне разследване на субсидиите за китайски електромобили, които поддържат цените "изкуствено ниски"
              Не знам дали е толкова глупава или се държи така.
              Откакто наложиха санкции на Русия и спряха евтиния газ и петрол, европейските васали на САЩ бяха предупредени, че поради високите цени на ресурсите ще загубят конкурентоспособност на световния пазар в полза на Китай, който с помощта на руски евтини ресурси е сега произвежда много по-евтини електрически автомобили.
              На европейските бюрократи милиони пъти беше казано, че деиндустриализацията ще им се случи без руски природни ресурси, но тяхната арогантност, глупост и сервилност към САЩ взеха своето.

Коментар

• Едва ли някой поддържа у себе си заблудата, че зърното е “украинско”

То е произведено в Украйна, но неговите собственици са хора отвъд Океана. Тези хора наглед са загрижени да си гарантират продажбата на вече произведеното зърно, но това е само едната страна на нещата.

Зърното струва немалко пари, обаче ако съумеят да ни го продадат те няма просто да получат тези пари, а ще постигнат много повече. Ще поставят нашите земеделци в такова затруднение, че да ги принудят да продадат своя поминък.

Скритите собственици на “украинското зърно” точно към това се стремят. Искат да изкупят отрасъла на безценица, а после, когато сложат ръка на земите и поминъка ни - ще ни продават на каквато си искат цена.
                Тогава и държавни протекции ще си въведат;
                И квоти за чужд внос;
                И невъзможни изисквания ще поставят към този - вече заключен - единствено за тях само, пазар.

Ще ни угояват с отрови - каквито те си решат. И не само няма да имаме чиста храна… ще сме принудени да се храним с брашно от зърно за прасета.

Не ми казвайте, че и сега е така. Така е, но все още имаме избор. Този избор, след овладяването на сектора - няма да е наличен.

Ставаме и се борим за земята и водата на децата и внуците ни или се оставяме на отровите. Среден път няма.
                Свободата се оказа, че не е всекиму според вкуса.

СЕГА Е ЗА ХЛЯБА!

Коментар

• mitaka7, Китай няма такива възможности да спре това нещо - играта, войната. Те Русия и САЩ още утре може да се променят и да решат да спрат, обаче едните не могат да си подържат техниката без да я коригират постоянно, а пушилката и се разнесе навсякъде, другите пък си изпраскаха яйцата без да могат да си ги приберат и какво става с тях ? Те ще кажат - ние не сме виновни, то така се получи и го разбрахме чак като решихме да си направим за първи път омлет че въобще не стават за ядене.
                  Филма тепърва става интересен, за пръв път след Глобализацията си имаме и Глобална заплаха и не както по другите филми да са дошли извънземни да ни я направят, а ние сами да я излюпим.
                  Сега за Русия, Корея..какво било там си е техен проблем. Има и госпожи има и циганки. Но тя госпожата може и бездетна да се окаже, а циганката да ги народи 7 ...
                  Last edited by supertrader; 16.09.2023, 00:33.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    затка, ако ти вярвам на глупостите би трябвало ако не утре, то следващата седмица хохълите да маршируват в москва, ама нещо май друго се получава, а?
                    Ти какви въпроси задаваш, все едно армията "За 2 дни в Киев, за 3 в Берлин и за 7 в Лисабон" е мръднала напред и метър за последните 3 месеца.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение

Честно казано тая тема доскуча. Едно и също се коментира и досажда. Ама като се замисля (колко ли ми е акъла, може и да го нямам), всички разсъждения в тая тема, пък и в други в тоя форум имат някакви общи основи. Като оставим троловете настрана, всички тук изхождат - едните от стабилен Запад, другите от загниващ Запад, после от стабилна педерация до Нигер със сняг и т.н. Някакво противопоставяне, което е в реда на нещата. Но според мен има едно голямо НО, а то е, че никой не поставя под съмнение стабилността на Китай. И лично аз си мисля, че от там ще дойде развръзката на много неща, особено на войната. Според мен, колкото и да звучи налудничево, Китай ще натиснат кочината да прекрати войната, поради угроза от фалит още тази зима.
                      Темата доскуча, защото и самата война доскуча - украинското контранастъпление се забави фатално, а руснаците нямат сили да превземат дори и будка за вестници. Освен скоропостижни преселения при Кобзон няма никакви други особени новини. Отделно сме принудени да слушаме тези от рода на "Хайде намери ми доказателство, че САЩ не кандидатстват в БРИКС" или "Не намираш никъде информация за френски бомбардировки над Нигер, защото соросоидите я крият!!".
                      И оттам се въртят едни и същи лафове, мнения и т.н.

Колкото до Китай - определено оттам ще дойде развръзката. Много е важно да видим с какви данни за икономиката ще излязат към края на годината.

Коментар

• Кочината е зле с противобатарейната и противоракетна техника и логиката на украинците е проста - атакува се усилено дори каквото имат, след което се изсипват снаряди и ракети необезпокоявано. Така бе унищожен първо комплекс С-400 и после кораб и подводница в доковете за ремонт на Севастопол, барабар с техниката за ремонти.

Коментар

• https://cosmos.1.bg/space/2023/09/15...hes-docks-iss/, нещо много по добро им трябва за да приберат с него яйцата.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение

''митьо''..............

[ATTACH=CONFIG]n4113027[/ATTACH]
                            Click image for larger version

Name:	rolling-on-the-floor-laughing-smiley-emoticon.gif
Views:	2
Size:	31.8 КБ
ID:	4113067

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Путин плаши Запада с оръжията на Кимовци, а Кимовците смело ползват тая визита за вътрешни цели - имат си голям съюзник за борба с империализма и скоро Ерата Чучхе ще победи в световен мащаб.
                              Усещам, че скоро Лавров ще ходи до Техеран да плямпа за "стратегическо партньорство", "справедливите претенции над древна Персия" и "историческите връзки между руснаци и иранци".
                              Особено ако Индия го забоде на Китай и Русия с алтернативния Път на коприната.
                              Краставите диктатори се стягат за последен бой и от Минск до Пхенян и от Хавана до Техеран почва монтиране на пропагандни клипчета и писане на високопатосни статии по местната казионна преса.
                              Честно казано тая тема доскуча. Едно и също се коментира и досажда. Ама като се замисля (колко ли ми е акъла, може и да го нямам), всички разсъждения в тая тема, пък и в други в тоя форум имат някакви общи основи. Като оставим троловете настрана, всички тук изхождат - едните от стабилен Запад, другите от загниващ Запад, после от стабилна педерация до Нигер със сняг и т.н. Някакво противопоставяне, което е в реда на нещата. Но според мен има едно голямо НО, а то е, че никой не поставя под съмнение стабилността на Китай. И лично аз си мисля, че от там ще дойде развръзката на много неща, особено на войната. Според мен, колкото и да звучи налудничево, Китай ще натиснат кочината да прекрати войната, поради угроза от фалит още тази зима.

Коментар

• Спрете - НЕ ! Спрете - пак НЕ ! Сега ще стане - Искаме да спрем ? А може ли вече, все още дали е възможно.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X