IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
      Бръснарю, там в Сибир всичките ли сте такива? Едно време първите ми гаджета бяха сибирнячки и имам добри спомени от тях, ама започвам да се разочаровам от несъобразителността ви. Няма нужда да биеш римляните, само викаш "Да живее москалията" и те ще избягат, с луди да си нямаш работа. Аз ли да те уча.
      Пита какво оправдава действията на Руснаците ..... Отговорих ти !!! Това че никой от ''тройката '' не е разбрал - е ваш проблем !!!
      Откъде пък и на къде , трябва да оправдавам действията на велика РУСИЯ , пред някакви соросоидчета ....

Факт е , че накрая ще стане така - както ви го пиша от началото на темата .....
      Но по принцип ....то винаги така става ....

Коментар

• Tepix, само че тези двата варианта нямат връзка с реалноста. Сега нали им даваха пари в Европа и накрая като ги съберат кацат на летището в Москва, не искат при Зеленкото. Така че ако се дадат каквито и да било пари - те ще се озоват в Русия повечето.
        - Затова е най добре да си платят с полския нефт, има с какво а не да лъжат за някакви си редкоземни, литий от някакво малко находище и всякакви от този род. Спасява се и земята там от екокатастрофа. Защото петрола и в момента си извира и замърсява.
        - Русия няма никаква вина, тя е замесена страна и изнудвана от тези в Киев. Не е заплаха за никой. От Украйна всичко които се отцепиха го направиха единственно за да си спасят живота. Избора им бе - 50 евро пенсия и да се мъчат да оцелеят с нея или да се отделят. Не Русия, Украйна е богата на изкопаеми се оказва.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          що мислиш, че са ги изиграли американците? Сами се прееваха от простития и алчност, а особено от севернофиромска шизофрения и шовинистичната малоумшина на всяка нова нация. Ние така се преевахме 1913 пак от алчност и липса на зрялост сред политическия елит
          Защото им провокираха амбициите и ги оставиха в калта.А на всичкото отгоре ще си платят за "военната помощ" с природните ресурси. Поне с тези, които им останат след разпарчетосването. Иначе всеки си носи отговорност за решенията.Ние си понесохме нашата на два пъти.
          Life won't wait for you.

Коментар

Ъхъ, добре - не че ми дреме за мнението на умнокраставите или копейките, освен на 2-3 човека, които познавам виртуално и са изключително точни, като сатз. Ми казах го поне 20 пъти - вариантите бяха 3:

- вариант 1, в който малко покрещяваме жусуи, не даваме нищо на Украйна, освен морална подкрепа, и те си заминават за няколко седмици или месеца, като после се връщаме към бизнес ас южуъл. Не сме загубили нищо, не сме дали нищо, пък и сме покрещяли жусуи, така че всичко е точно - нямаме почти никакви щети, включително репутационни, щото Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО, Даже може да имаме бонус някой и друг бял емигрант, който да мие чинии, а не да дремем на помощи по морето, както сега. Икономиката ни е силна, не сме се заринали в дългове и орките все още са ни партньор, като междувременно може да почнем да търсим алтернативи на техните газ и петрол

- вариант 2 е сегашния, в който даваме сума ти кинти на Украйна, опразваме си военните складове, печатаме пари до откат, щото така ни е кеф, ревем жусуи и стигаме до ситуацията или Украйна или Русия да се разпадне. В крайна сметка стигаме до сегашната ситуация, в която Украйна пак е насрана, избити, изгонени и завлядяни са половината ѝ жители и 75% от активното население, т.е. една тотално разочрена демографски и икономически страна, а Русия си е взела почти всичко, а именно Донбас (ок, не са взели Одеса и Харков, което е важно)

- вариант 3 е на Матейко - трета световна война с всички последствия от това

Ние (щото ние сме ЕС) избрахме вариант 2, в който получихме една остатъчна Украйна (вярно, с излаз на море), в която наляхме поне 1 трилион евро -вижда ми се повече от "прекрасно". И за какво? За да можем да ревем жусуи? Повече от прекрасно. А сега си представи, че този 1 трилион евро беше вложен в развойна дейност и изкуствен интелект - но какво ли да се тревожим за бъдешето на нашите деца, важни са децата на Украйна, нали? Жусуииии
            Ако беше внимавал в часовете по история, щеше да знаеш какво се е случвало във всички пъти, в които вИмето на мира, вИмето на стабилността и вИметонанезнамсикво е избиран Вариант 1.

Само да вметна, че части от Грузия и Молдова продължават да са окупирани от руски/проруски сили. А Кьонинсберг си е непокътнат, макар и заобиколен отвсякъде от гадни европейци.

Коментар

• Украйна ще получи пари за възтановяване, по точно европейски фирми ще я възтановят за толкова пари..Полша ще плати сметката на Украйна, защото неизбежно от Европа ще искат да си избият парите, а това може да стане само за две години като изпомпят петрола от окупираните от Украйна полски земи след ВСВ.
              Украйна не добива там петрол само за да задържи тези земи и Полша да не си ги поиска. Там е екологична катастрофа, петрола извира и пълни къщите на хората, земята се унищожава, но Украйна би предпочела да я унищожи вместо да я върне на законния и собственик - Полша.
              Last edited by supertrader; 18.02.2025, 17:56.
              D.Y.F-091066

Коментар

Ъхъ, добре - ....
                ...Жусуииии
                Утре обещавам да го разгледам писаното.

Коментар

• troi, спокойно нищо няма да им дадат, Украйна само ще подпише за 700 милиарда евро че ги държи, те ще ги дадат на себе си..7 милиарда точно ще им дадат.
                  D.Y.F-091066

Коментар

Защото ти каза, че искаш да направиш такава дискусия. Така и така много хора са убедени, че защитаваш само руския интерес, или няма да има промяна или ще разсееш представата за теб и ще те приемат за по-обективен. Според теб е трябвало да се отстъпи Украйна и да не се изпращат помощи, направи финансовия анализ да видим по-пълноценно гледната ти точка.

Аз не съм съгласен със 700 милиарда евро, можеше да е друга сумата.
                    Ъхъ, добре - не че ми дреме за мнението на умнокраставите или копейките, освен на 2-3 човека, които познавам виртуално и са изключително точни, като сатз. Ми казах го поне 20 пъти - вариантите бяха 3:

- вариант 1, в който малко покрещяваме жусуи, не даваме нищо на Украйна, освен морална подкрепа, и те си заминават за няколко седмици или месеца, като после се връщаме към бизнес ас южуъл. Не сме загубили нищо, не сме дали нищо, пък и сме покрещяли жусуи, така че всичко е точно - нямаме почти никакви щети, включително репутационни, щото Украйна не е нито в ЕС, нито в НАТО, Даже може да имаме бонус някой и друг бял емигрант, който да мие чинии, а не да дремем на помощи по морето, както сега. Икономиката ни е силна, не сме се заринали в дългове и орките все още са ни партньор, като междувременно може да почнем да търсим алтернативи на техните газ и петрол

- вариант 2 е сегашния, в който даваме сума ти кинти на Украйна, опразваме си военните складове, печатаме пари до откат, щото така ни е кеф, ревем жусуи и стигаме до ситуацията или Украйна или Русия да се разпадне. В крайна сметка стигаме до сегашната ситуация, в която Украйна пак е насрана, избити, изгонени и завлядяни са половината ѝ жители и 75% от активното население, т.е. една тотално разочрена демографски и икономически страна, а Русия си е взела почти всичко, а именно Донбас (ок, не са взели Одеса и Харков, което е важно)

- вариант 3 е на Матейко - трета световна война с всички последствия от това

Ние (щото ние сме ЕС) избрахме вариант 2, в който получихме една остатъчна Украйна (вярно, с излаз на море), в която наляхме поне 1 трилион евро -вижда ми се повече от "прекрасно". И за какво? За да можем да ревем жусуи? Повече от прекрасно. А сега си представи, че този 1 трилион евро беше вложен в развойна дейност и изкуствен интелект - но какво ли да се тревожим за бъдешето на нашите деца, важни са децата на Украйна, нали? Жусуииии
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

То проблема е, че и да се стигне кво от това.

Че подписани договори с Украйна, путлирчу има колко искаш. И квооо.
                      Утре пак пуска танковете/магаретата и туй то.

Русия докато не върже полудялото си дърто джудже, никви договори с "Русия" нищо няма да значат!
                      Опашати лъжи, Киев стреля първи и почват на 17-ти, 5 дни по късно армията сама тръгва след като от Кремъл им наредиха да се изтеглят от там. На 24 - ти вече бяха там и в Кремъл обявиха че започват военна операция пред свършен факт. Представиха го като тяхно решение. Какво би могъл да направи Путин или някой на неговото място ? Да има такива които на негово място биха сринали Украйна на втория ден, на 19 -ти Киев целия щеше да се търкаля по земята.
                      D.Y.F-091066

Коментар

Добре, а защо все аз? И като направя, какво получавам насреща, освен че съм бил копейка? Има ли поне опит за нормална дискусия? Иначе ето ти храна за размисъл - вече са решили да дадат 700 милиарда евро на Украйна нашите мили олигофрени от ЕС - ти съгласен ли си?
                        Защото ти каза, че искаш да направиш такава дискусия. Така и така много хора са убедени, че защитаваш само руския интерес, или няма да има промяна или ще разсееш представата за теб и ще те приемат за по-обективен. Според теб е трябвало да се отстъпи Украйна и да не се изпращат помощи, направи финансовия анализ да видим по-пълноценно гледната ти точка.

Аз не съм съгласен със 700 милиарда евро, можеше да е друга сумата.

Коментар

Разбрах, изясни ми се.
                          .

Беше казал, че е добре да се направи анализ кое е било по-изгодно и по точки да правим дискусии, ще направиш ли нещо по въпроса и да публикуваш, че не са ми ясни нещата а пък ти ги разбираш и може и други хора да се поучат ако направиш сметките, суот анализ, дискусия да стане, както ти го искаш?
                          Добре, а защо все аз? И като направя, какво получавам насреща, освен че съм бил копейка? Има ли поне опит за нормална дискусия? Иначе ето ти храна за размисъл - вече са решили да дадат 700 милиарда евро на Украйна нашите мили олигофрени от ЕС - ти съгласен ли си?
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
                            Много е просто .... Но със формулирането на въпроса , личи че си малка за сложни отговори .....
                            Да опитаме все пак един прост пример ...... :
                            Ходиш си небрежно в 23:40 някъде през нощта.... Някой те мрази , например , и е платил на 4 римляни да те дразнят , обиждат , набият , а накрая и разни други неща .......
                            Появявам се аз , набивам римляните , прогонвам ги ..... от един от тях с малко повече старание , разбирам и кой ги е накарал ......
                            Ще ме питаш ли инфантилно ......КОЕ ОПРАВДАВА ДЕЙСТВИЯТА МИ ?????
                            И не се ли срамувам от действията си на АГРЕСОР ???
                            Бръснарю, там в Сибир всичките ли сте такива? Едно време първите ми гаджета бяха сибирнячки и имам добри спомени от тях, ама започвам да се разочаровам от несъобразителността ви. Няма нужда да биеш римляните, само викаш "Да живее москалията" и те ще избягат, с луди да си нямаш работа. Аз ли да те уча.

Коментар

• Първото преразпределение на зони на влияние мина. Успешно.
                              Изречението: “Путин ще реши, кога да започнат контактите със САЩ по въпросите за Украйна” казва всичко!

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение

То проблема е, че и да се стигне кво от това.

Че подписани договори с Украйна, путлирчу има колко искаш. И квооо.
                                Утре пак пуска танковете/магаретата и туй то.

Русия докато не върже полудялото си дърто джудже, никви договори с "Русия" нищо няма да значат!
                                Сега е друго.Преди Путин си е мислел, че ще превземе Украйна за няколко дни,и ако е знаел какво ще се случи, нямаше да нападне. И за него е изгоден мир, който да представи като победа пред руснаците .Мисля, че авантюрите му бяха дотук, щото получи юмрук в мутрата.

Коментар

Working...
                                X