Първоначално изпратено от GiRo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
Я кажи ти какво руско имаш у вас за да си купим и ние, че с тия еврогейски и американски еднодневки сме закъсали.Сигурно има и руски чук и пирони, да си поправя китайския Москвич
Не е препоръка за каквото и да било.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
Я кажи ти какво руско имаш у вас за да си купим и ние, че с тия еврогейски и американски еднодневки сме закъсали.
Санде, с това "Z", определено си клонинг. Бегай, си зазимявай мичуринската къща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Що за дебилен пост. Руснаците първи изведоха човек е Космоса. И всичко произведено от тях, не трае само до гаранцията. А произведнето в ЕС, трае само до там.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
Хахахахаха, верно ли? Не думайА тостер кога, старшинка? Кога ще успеят да произведат свестен тостер
Бе, я си вземай дозата, и си лягай.
П.П. Кажи доскоро американските астронавти, на какви ракети летяха до МКС, клонинг.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Връщане на територии е възможно само след преговори и то, само измежду областите, неприсъединили се към Русия. Тях няма да върнат. Така им повелява конституцията.Не е препоръка за каквото и да било.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИ още нещо, узнах го буквално преди половин час: Един американски експерт разказа че, руснаците, произвеждали в момента с темп 1500000(един и половина МИЛИОНА броя)
...В МЕСЕЦ.А тостер кога, старшинка? Кога ще успеят да произведат свестен тостер
Не е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
Много вода е отишла за мозъчната промивка, докато всичките тези фалшиви опорки проникнат и се вкоренят така дълбоко.
"Кризисен щаб" с военна колона от стотици километри и въздушен десан на летище Хостомел край Киев? Сериозно ли?
НАТО никога не е било дори близо "до настаняване в Украйна". Този дийп фейк за масите върви ръка за ръка с "денацификацията" въпреки че са два различни сюжета и две различни опорки за оправдаване на завоевателния поход. Всъщност етническият конфликт в Донбас беше запален от руските фашаги, които днес затварят български училища и читалища и разграбват имотите на бесарабските българи. Чети!
https://www.facebook.com/BulgarianMi...?__tn__=%2CO*F
Освен това тезата за "кризисния анти-НАТО щаб в Киев" малко издиша, след като НАТО удвои границата си с рашистите с приемането именно на Финландия. Защо Кремъл не тръгне и към Хелзинки?Защото финландците "имат достатъчно съпротивителни сили", докато спред смешната теза Украйна щеше да влезе в Русия. Стига бе хора, не се дрогирайте и не пийте алкохол в работно време. И най-важното, отворете ги тези очи най-накрая. Дар са ви от Бога, използвайте ги.
Юрий Лоза: Человек пишет мне: «Почему вы вторглись в чужую страну?» Я говорю: «Я этот вопрос задаю украинцам уже 9 лет – восемь лет до начала спецоперации и сейчас почти год. Почему вы вторглись на Донбасс как враги с оружием? Почему вы не сели с ними договариваться?» Донбасс имел полное право выразить собственное мнение и каким-то образом устроить собственную жизнь, а вы пришли с танками и начинаете их бомбить. Он говорит: «Прекратите бомбить украинские города». Я отвечаю: «Я об этом говорю девять лет! Почему вы не замечали, что девять лет идет бомбежка Донецка?» Он говорит: «Вы уничтожаете украинских детей» Я отвечаю: «Так вы сходите на Аллею ангелов. Я девять лет говорю – почему вы убиваете украинских детей? Вы там не замечаете, а тут сразу же начинаете вопить» Ребята, давайте жить по одним общим стандартам, по одним правилам, по одним критериям. Если мы выбрали какую-то форму существования, давайте ее придерживаться. Если вы осуждаете агрессию, давайте начнем с осуждения агрессии Украины против Донбасса. С этого и начнем тогда.
https://t.me/natalia_maximus_ZOV/23364
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Връщане на територии е възможно само след преговори и то, само измежду областите, неприсъединили се към Русия. Тях няма да върнат. Така им повелява конституцията.
П.П. Забравих Естония.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Лъжеш. Типично.
Правительство Нидерландов выделит более €2 млрд на военную помощь Украине в 2024 году
Об этом сообщает министерство обороны страны. В ведомстве отметили, что эти деньги главным образом предназначены для военной поддержки Киева.
https://t.me/absatzmedia/64286
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
Май пушечното месо в окопите на блатната армия настроението не е много въодушевено и позитивно. Даже и с наркотичните стимули нещо се обърка. Много не му е въодушевено и на джуджето в кремъл. Украинците ще си възвърнат териториите.
Коментар
-
ЗЕЛЕНСКИЙ и его ТАЙНЫ", так там недвусмысленно раскрывают, что Зеленский пидарас, не в переносном смысле (что деньги занимает и не отдает), а в прямом : https://vk.com/zesecrets
Коментар
-
В руZия обявяват ЛГБТ движението за екстремистко, а организацията Хамас е приятелска. Това е всичко, което трябва да знаете за руZия ........................................
ВЭФ хочет узаконить педофилию❗️
ВЭФ утверждает, что законы против педофилии нарушают права человека.❗️
По словам Клауса Шваба, педофилы создаются природой и, на самом деле, являются её «подарком».
Становится понятнее, к чему ведёт тренд на маленьких мальчиков в откровенных костюмах. Не так ли?
https://t.me/natalia_maximus_ZOV/23364
Коментар
-
В Нидерландах объявили о дополнительной военной помощи Украине на 9 миллиарда евро
Правительство Нидерландов выделит более €2 млрд на военную помощь Украине в 2024 году
Об этом сообщает министерство обороны страны. В ведомстве отметили, что эти деньги главным образом предназначены для военной поддержки Киева.
https://t.me/absatzmedia/64286
Коментар
Коментар