Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
ГРЕХОТА
отивай ги сменяй с руZZки такива
опс.................
то НЯМА щото москала един пирон не може да създаде
Коментар
-
"Враг возобновил удары крылатыми ракетами с бортов стратегической авиации Ту-95МС. Предварительно, около 10 бомбардировщиков-ракетоносцев выпустили крылатые ракеты типа Х-101/555/55 из района города Саратовской области.
Воздушная тревога в столице продолжалась около 2 часов. Но ни одна враждебная цель не достигла города. Силами и средствами ПВО все ракеты, летевшие в направлении Киева, были уничтожены еще на подлете в столицу".
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gerasim_Burgaski Разгледай мнение
ГРЕХОТА
опс.................
то НЯМА щото москала един пирон не може да създадеD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеGerasim_Burgaski, и германските са така, аз съм с германски лаптоп, от такъв пиша, няма едно германско болче в него. Знам защото аз съм го правил от части. Смартфон имам испански и той е така.
опс.................
то НЯМА щото москала един пирон не може да създаде
- 3 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, и германските са така, аз съм с германски лаптоп, от такъв пиша, няма едно германско болче в него. Знам защото аз съм го правил от части. Смартфон имам испански и той е така.Last edited by supertrader; 08.12.2023, 09:45.D.Y.F-091066
Коментар
-
В руZките десктоп компютри Life Tech за държавните структури няма нито един руZки компонент
САМАЯ МАГУЧАЯ
https://www.kaldata.com/%d1%85%d0%b0...b0-454678.html
- 3 Харесвания
Коментар
-
Руските сили може да търпят загуби по целия фронт в Украйна със скорост, близка до скоростта, с която Русия в момента генерира нови сили.През ноември 2023 г. руските сили са загубили почти 11 000 души в направленията Купянск, Лиман и БахмутНе е препоръка за каквото и да било.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЗеленски бил издал заповед да се окопаят на фронта ВСУ и да не мърдат. Иначе чета първи наченки на разум и си викам хоп ..Зе вече почнал да става като човек, но тази новина била за LaMDA . Не било за Зе.РуZZкият "OVенен кореспондент" Коц се оплаква на Соловьов от широката украинска агентурна мрежа в блатната заледена джамахирия-РусияТой смята, че в руZия ще има още повече саботажи, експлоZZии и убийстVа на пропагандисти.
@nexta_live
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТе няма да изнасят за Европа, няма да изнасят и за Русия..какво ще правят ? Ще мизерстват.Това я чака руZZийката.
Взривени влакове и колаборационисти. ZZаклани военнопрестъпници. Шок и ужас.
Няма да спре докато не се изнесат.
Дотогава- беZZсънни нощи.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Е тъй де, ти знаеш. Разкажи ни, pls. Най-коленопреклонно ти се моля.
РуZката конституция не позVоляVа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
То и в България, тук и там, се търкалят оляни-заляни пияндета но, тях не ги виждате, нале. Абе знаех си аз, че си Принципен, къртиш мивки.Павел Губарев от Донецк: "В Донецк практически не е останало възрастно мъжко население между 25 до 65. Който не е избягал е загинал на фронта." Това е руZZко освобождение по путинскИ.
Оригинала на родния ти език.https://youtu.be/WOFvXrm2H5A?t=60
"Мужского населения на Донбассе уже не осталось!" Губарев рассказал о последствиях прихода России
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНе е работа за България да дава оръжия, там хората страдат от това даване и употребата им.
Унищожи всичкото руZZкоговорящо население от мъжки пол в 'осVVободените' територии.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар