IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук си имахме прздостатъчно тролчета, сега се дотътриха и “имотните

Коментар

• путлерИнформбюро

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Ако нещо не го мисля и не съм го осъзнал не го давам като съвет.
        иди сега в имотната тема и се извини на чакашите спада по децки и квартири
        и им кажи, че докато громиш цените на имотиту си заприходил още една панела и едно епк
        където се каниш да ги настаняваш, докато изчакват
        препоръка е

Коментар

Лордче, и Радев ти каза в имотната тема след третата мастика да почиваш. За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите. И колко от масата хора като им кажеш квалифицирай се, чети работи на няколко работи, спестявай, трупай добър дълг, поемай рискове и инвестирай ще го направят?.....
          Ти обичаш ли мастика?

Коментар

• Първоначално изпратено от Кисимов Разгледай мнение
            [ATTACH=CONFIG]n4130134[/ATTACH] Залужный отдал приказ о начале возведения новой линии обороны между Николаевом и Одессой
            Кисимов, още ли я сънувате тая Одеса Разкажете как я превземат без кораби,
            за подсказка позвайте факта, че Николаев устоя дори когато и кораби имаха путлерите

​​​​​​​

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Интересно ми е, сам доколко следваш своите си съвети. Просто така, от любопитство.
              Ако нещо не го мисля и не съм го осъзнал не го давам като съвет.

Коментар

Лордче, и Радев ти каза в имотната тема след третата мастика да почиваш. За добро или лошо не притежавам завод или фабрика, тръгнал съм от нулата и каквото съм направил съм го направил сам. И къде ги видя тези " хиляди българи инвеститори"? Дори в инвеститорски форум като този поне една трета са соц носталгици разправящи колко хубаво им било тогава и чакащи Русия да дойде повторно да ги "освобождава" ( окупира). Виновни са им Сорос, Бил Гейтс, еврейски заговори,5 г убиващо птиците.....само не те самите. И колко от масата хора като им кажеш квалифицирай се, чети работи на няколко работи, спестявай, трупай добър дълг, поемай рискове и инвестирай ще го направят?.....
                Интересно ми е, сам доколко следваш своите си съвети. Просто така, от любопитство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Няма да го търсят. Той има много други наследени печеливши бизнеси, дори подозирам наследени заводи или фабрики, затова смело се прави на инвеститор в панелки. Лекенцето на мама и тати е това, иначе ще поеме нашия риск, ама когИ ни нема. Оказа се поредния лъжеинвеститор..

Коментар

• Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение

"Аз пък съм по-голям!". Абе да не сме в детската градина?
                    Явно, там сте.
                    Last edited by mibova; 17.11.2023, 09:59.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	image_26610.jpg
Views:	1
Size:	17.0 КБ
ID:	4130134
                      Залужный отдал приказ о начале возведения новой линии обороны между Николаевом и Одессой
                      Last edited by Кисимов; 17.11.2023, 03:46.

Коментар

• livret, каква държава ще се създаде не е толкова важно, важното е че като ти дойдат в държавата хора от Израел грябва да се озърташ за забравени чанти около тях, някой трябва да пътува с автобусите и самолетите с тях и желащи няма. Палестина няма да има но палестинци ще има, дори и да се подвизават и представят за представители на друг народ. Това са и деца които предстои дълги години да живеят без родители. Създават се хора за които лаптопите не са важни, да имат къща и пари не е важно. В един момент ще се сдобият и с големи бомби и край няма. Ще им вземат земята, нямали държава - вижда се на кадрите че е имало нещо там. За нас с теб може да не е държава, но за тях какво е ?
                        D.Y.F-091066

Коментар

• 17:17)

Чия е вината българинът в началото на третото хилядолетие от Христа да възприема арабската кауза в Палестина преди всичко през руините на разрушения и ритуални самоубийства с цел да бъдат погубени колкото може повече човеци само защото не коленичили пред величието на Аллах?

Държава Палестина никога не е съществувала до 1948. Римляните навремето не са воювали с Палестина,а с Юдея! Това име е дадено на провинцията от император Адриан! Впоследствие районът на Близкия Изток до Първата световна война е бил владение на Отоманската империя в продължение на 500 години. След Първата световна война Турция губи и това е причината Близкия Изток да мине под британско управление. През 1948 Велибритания предава района под управлението на ООН и ООН създава Палестина и Израел. След това и въпреки последвалите войни война Израел се утвърждава като държава с модерна и високо-технологично развита икономика .
                          Докато Палестина се лашка между савецките дудуци и арабските мангали и затова днес е на това дередже.

На 29.11.1947 година ООН гласува разделянето на Палестина на две - за новосъздаване на Израел ... и за създаване на арабска палестинска държава - 12 хиляди кв.км. По този начин ООН решава да удовлетвори и евреите, и арабите. Но какво се оказва? Независима палестинска държава не може да бъде създадена, защото няма сила, която да обедини арабите в Палестина в самостоятелна държава, но най - вече причина за това се явява несъгласието на съседните арабски страни - Египет, Йордания и Сирия, които решават да си поделят Палестина. На следващия ден 30.11.1947 година Йордания изпраща войски в Палестина и окупира земи на още несъздадената арабска държава ( така нареченият днес "Западен бряг" ). Арабските държави сами осуетяват създаването на арабска държава в Палестина и отказват да уважат правото на арабския народ на Палестина да създаде своя държава.

В изявление по израеската ТВ2, Махмуд Абас отчита като грешка на арабските държави неприемането на резолюция 181 на ООН за създаване на палестинска държава преди 64 години.Сега палестинците щяха да имат собствена държава,но омразата към Израел доведе палестинците до днешното плачевно състояние,за което вина имат предимно съседните арабски държави.
                          Същата вечер Хизбулла изстреля няколко ракети към израелски градове/за да докаже колко е "съгласен" с Абас . Веднага Израел отвърна с обстрел към Газа и изби няколко палестинеца. Запитан по Канал Две, как той може да допринесе "Хамас" да се съгласи с омиротворяване, Абас, който е бежанец от град в северната част на Израел, заяви: " оставете го на нас, и ние ще го решим "

http://www.reuters.com/article/2011/10/28/...E79R64320111028

Коментар

• Може да рискува много, има такива хора, залагат всичко.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

еми, те сега като паднат с 40-50% цените
                              а с тях и наемите
                              ще почнат да го търсят от банките
                              Няма да го търсят. Той има много други наследени печеливши бизнеси, дори подозирам наследени заводи или фабрики, затова смело се прави на инвеститор в панелки. Лекенцето на мама и тати е това, иначе ще поеме нашия риск, ама когИ ни нема. Оказа се поредния лъжеинвеститор..

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Bailor, виж тя цяла Европа е много ударена, ние не сме изключение, ако погледнем по надалеч удар има и по икономиките на другите континенти. Все пак понякога се случват и чудеса, тя ситуацията е такава че големи бизнеси отиват на ръба..това за мазнинките са кръчмарски приказки. Знаем много добре как хората живеят със заеми и от заплата до заплата и това е по време на цялата депресия от 2008 до сега, със светли периоди разбира се, но няма нищо общо с нормална икономика. Демографията е следствие на икономическия живот, а тя е отрицателна при белите хора, не е отрицателна защото техния начин на живот се е променил, отрицателна е защото очакванията за по добра икономическа среда са отрицателни. Трябва да се случи чудо, иначе тези които стоят на кормилото ще уморят народа и себе си. Конфликта на Запада с Русия е отвличане на вниманието от истинските проблеми налегнали белите хора. Расата толкова е застаряла че те са готови да уморят възрастните хора за спестяване на държавни разходи..жестоко е. Трагично че всички са съгласни.
                                Това го кажи на mitko2848, с когото имам съвсем различен разговор, но това, което ти си написал е напълно меродавно и би било добре оценено за историци, като мен и него, ако не прозрях, че той е ролеви играч, пише нещо, което много се харесва на широката публика в едни други теми, но се оказа, че истинските му пари са от съвсем други пера. Не ми трябваше да съм Ванга, за да прозря огромното лицемерие, криещо се зад този ник. За него, нищо не е жалко, жалко е за хилядите, които му вярват на демонстрирания от него модел!

Коментар

Working...
                                X