IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Части на ВСУ са отблъснали 21 атаки на руски войски и танкове в района на Синкивка и още 2 руски атаки източно от Петропавловка в Харковска област. ВСУ са отблъснали и 2 вражески атаки в района на Серебрянска Гора на Луганска област и в района на Терни в Донецка област.

Коментар

• по принцип никой не те пита

ама за да говорим по темата, дайте да се разберем:
      загниващия ес се разпада е ся до 2-3 години макс?
      или украйна се разпада и няма да е държава до 2-3 години макс??

дайте да видим кое разпадане ще е първо, че тогава да говорим за хипотетични членове, хахаха

Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Ако питаш мен, не ми пука за хипотетично членство,

Коментар

• СБУ Алфа ударили 153 руски машини за 2 седмици.

Знаков клип, забелязвам нова тактика в началото - рояк дронове атакуват като пикиращи бомбардировачи през 50 метра един след друг, разгромявайки цяла колона.

https://twitter.com/bayraktar_1love/sta ... f_u5g&s=19

...
        https://twitter.com/worldonalert/status ... gnFyA&s=19
        https://twitter.com/worldonalert/status ... ylM6Q&s=19
        https://twitter.com/worldonalert/status ... lQHYQ&s=19
        Бомбеж на русня (18+).

https://twitter.com/GwarWorin/status/17 ... KwSXQ&s=19
        Руска танкова атака на Синковка, купянския фронт - отчаян бой с украинската пехота от упор.

Коментар

• Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
          .. "Ах, приеха Украйна!" ме разсмива, а...
          Халюцинирате...
          че са приели Украйна в ЕС, пишат само тъпаците. Другите пишат, че е одобрена за преговори от ЕС.

Путлерчо вече се бие с одобрен кандидат за ЕС, предвид как орбанчу подви опашле, то явно няма путлерски парички за орбанчу Уж залатни рубли нещо щеше да има - да, ама няма...

Скучничко. Паре нема! - действайте
          Last edited by satz; 15.12.2023, 01:01.

Коментар

• Ес сега има две комисии, едната е ЕК, другата ЛК която е локализирана уж в Усрайна, а всъщност в Полша.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от barovec Разгледай мнение
              аз пак не разбирам
              украйна няма да има до 2-3 години
              умиращия, загниващ ес и той изчезва, аха е ся до 2 - 3 години макс…,
              е кво ви пука, че украйна ще влиза е ес тогава??

хахахаха
              Ако питаш мен, не ми пука за хипотетично членство, най-малкото защото в близко бъдеще Украйна ще стане вече и формално 404 (а по същество си е) или далеч не в сегашния си вид.

Като гледам, и на другите не им пука особено, само ти си се разкрякал.

Но медийната манипулация на крехките ви плитки съзнания "Ах, приеха Украйна!" ме разсмива, а и донякъде възмущава това, какви безмозъчни патки сте и гълтате всичко, що ви подадат пред човките.
              Last edited by Turbolan; 15.12.2023, 00:59.

Коментар

• Украйна няма никакво намерение да влиза в ЕС, те просто искат пари. Те с Полша се скараха за пари, че ще живият заедно с 27 държави тези..надценяваш ги. Те са само е БК и сами си го казват, без някой да ги е питал.
                Last edited by supertrader; 15.12.2023, 00:52.
                D.Y.F-091066

Коментар

аз пак не разбирам

хахахаха
                  Не вземам нито цент за да дращя. Идеята е добра, да взема да се хвана да пиша. Писането в интернет е глупост.
                  D.Y.F-091066

Коментар

• аз пак не разбирам

хахахаха

Коментар

е кво те бърка тогава,че ще влезе в ес???

Д.Б. - лавров

Коментар

• @ нека дойде дружината мегатрейдаре!
                        нека напише двйсе поста за педесе и пет цента и бутне сичко интересно на -3-4 страница

няма нищо, аз ти прощавам. и дращенето за центове си е работа….

Коментар

• А и те искат да вземат блокираните пари на Русия в ЕС, да ги трансферират към ВПК на САЩ и да получат оръжия от там.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• barovec, Русия се е вдигнала, защо са разбрали че иначе си отиват. Кога ще стане това в ЕС, кога ще стане в САЩ.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• е кво те бърка тогава,че ще влезе в ес???

Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение

Споко, Украйна няма да я има до 2-3 години.

Коментар

• Pyramid, влияние имат. При толкова много лъжлива информация и да се появи истина, ще се отчете като любопитно но едва ли като факт.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X