Първоначално изпратено от supertrader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Че е русофобче - русофобче е но, така се чете, съгласно малкото останки от немска граматика . Единствено, той не се взема насериозно, записвайки себе си с малка буква, нале. Е, какво да чакаш от някой, който себе си не уважава?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар Разгледай мнение
и той незнае .....
Още сутринта му дадох инфо .... ''Авдеевка падна'' ..... то тича да ми качва картинки колажи на Владимир Владимирович ...
И стига с това Заций ....
Прилича ми на великия РУСКИ СНАЙПЕРИСТ Василии Зайцев (послужил за прототип във филма ''Враг пред портите '')
Нека не се подиграваме със велики РУСКИ хора .
Това си е затката ... русофобче ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n4140157[/ATTACH]
знам че никога не си гледал такова нещо .... Качил съм цялото представление - възползвай сеLast edited by mibova; 08.02.2024, 19:09.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗаций, я ни обясни, пор фавор, как така Авдеевка "не е паднала"?
Още сутринта му дадох инфо .... ''Авдеевка падна'' ..... то тича да ми качва картинки колажи на Владимир Владимирович ...
И стига с това Заций ....
Прилича ми на великия РУСКИ СНАЙПЕРИСТ Василии Зайцев (послужил за прототип във филма ''Враг пред портите '')
Нека не се подиграваме със велики РУСКИ хора .
Това си е затката ... русофобче ...
Коментар
-
Сибирския Бръснар, Украйна има 500 хиляди мъже за изпращане на фронта, полицията, сбу..военсомите, руската армия ги чака.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
Дайте още инфо
Доброволците вече са кът. Разширяват се възрастовите граници за мобилизация в закона. Разсъждава се за забегналите извън страната.
В същото време в Русия има опашки от доброволци пред военните окръжия (въпреки че ни хранят с глупости как в Русия на сила мобилизират чужденци).
Явно има нещо глупашко и лъжливо в твърдението, че Русия губела войната ..................
СЛАВА НА РУСИЯ !!
И на ПУТИН - СЛАВА !!!
о ???Last edited by mibova; 08.02.2024, 19:09.
Коментар
-
Кога най-накрая ще осъзнаеш, че Русия не може да бъде победена?
Last edited by mibova; 08.02.2024, 19:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Весела коледа на всички и от мен, за троловете е жалко че дори днес им се налага да пишат по 100 поста та да вържат коледния бюджет
На 400 км - измират хора , православни ...със семейства ,....със мечти ..... Заради соросоидни англоскасонски интереси , които и ти защитаваш ...
Иди гушни децата и им разкажи за елена Рудолф и дядо КоледА ..... Пфу ....
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар