Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеmitko2848, фабриките работят непрекъснато, не работят само когато има слънце. Соларната енергия може да стане евтина ако има конкуренция в производството на клетките, но не може да се използва да захраниш фабрика.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Немците сами са си виновни( зелени, социалисти и т.н. пропадняци) Ако не си бяха затворили сами ядрените централи щяха да си имат евтина енергия и за бит и за промишленост. Зелената енергия е ок, но още не може да постигне тази ценова ефективност която е нужна.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
mitko2848, фабриките работят непрекъснато, не работят само когато има слънце. Соларната енергия може да стане евтина ако има конкуренция в производството на клетките, но не може да се използва да захраниш фабрика.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Немците сами са си виновни( зелени, социалисти и т.н. пропадняци) Ако не си бяха затворили сами ядрените централи щяха да си имат евтина енергия и за бит и за промишленост. Зелената енергия е ок, но още не може да постигне тази ценова ефективност която е нужна.
или викаш, него путин го избушипрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЕ бензиногазоколонката е вече друга
Братчеди голяма статия в блица- мерцедес напуска германия
- 5 Харесвания
Коментар
-
Внезапно почина вицепрезидентът на "Лукойл" Виталий Робертус
ПАДНАЛ ЧИЛЯКА ВЪРХУ НОЖ-и така 2456534678 пъти.........неVVолно
Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/europe/vnez...s_2179315.html © Actualno.com
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекакво ще правим, като и тая тема приключи, като ковида?
бая народ си остана само с ваксините и високо кръвно
... и се преместиха в тази тема да дрънчат центи
- 5 Харесвания
Коментар
-
Gerasim_Burgaski, виж какво не ми лепи тъпите си картинки на славоблудстващи ненормалници, въобще не ме интересуват и не ми ги пускай под това което съм написал.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар