Първоначално изпратено от Сибирския Бръснар
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Gerasim_Burgaski, не знам кой е руски тролетариат, пиша по няколко реда да не съм досаден, и картинки за умствено недоразвити и повтарящи се не слагам. Българския език е богат, всичко можеш са думи да изясниш.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Търси им го пусни със субтитри на мова че руски не разбират
Сичкото козяче тук знае руски по-добре от нас с теб, и източниците им са в по-голямата си част на руски.
Но виж, че и Ицо Грозефчето говорит по русски очень хорошо!
https://t.me/NSDVDnepre/20169
Явно Нахвалната блядь го е обучавала на възглавница.
Не, че вярвам на измислиците и дезинформацията му, де.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Всички руснаци разбират украинската мова, дори забелязах че някои в Русия я ползват или отделни думи както ние обичаме сръбски или македонски да ползваме в разговорен жаргон. А може и украинската мова в Русия да се е разпространявала в предкнижовните руски езици. Руснаци и украинци се заяждаха в нета четох си пишат, руснака пита - как ще кажеш нещо си ? В руския има много точни думи, мовата с много малко думи..И украинеца писал - като не може да намери точно дума, ще използва руските, аз ги знам по добре от тебе ти как мислиш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
Книга за руските изобретатели, преди много години ми беше попаднала в училищна библиотека, може би на единия от родителите има нещо в потеклото свързано с Полша. Или греша. Беше интересна, в Русия са първите мелници задвижвани с електричество направени и много неща имаше интересни и как са се случили. За мелниците беше интересно че някой стара мелница и отлива камъни от някакъв минерал, открива как да го спои.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Peter Boyadjiev
Тази седмица нещо съм все по-доволен. Защо ли ? Ами от понеделник насам, Франция не излиза от устата на Путин и неговите пропагандисти. Франция излезе на първа линия като техен враг. Пяна хвърчи от устата им. Плашат ни с какво ли не, да ама нашите компютри работят много по-бързо от техните, така, че путиновите заплаха са чист въздух и плаши гаргите. Пени се не пени Путин, може да му се наложи дори да гледа Украйна през решетките. Каза му се и му се повтори, сигурноста на Украйна е сигурност на ЕС. Който знае да слуша, разбира за какво става дума. Между другото, Путин е сърдит защо Макрон отговори на въпрос , че нищо не е изключено. Ами руските войски вече трета година са в Украйна, без да ги е канил някой и безчинстват. Ако наши специални части отидат там, то ще бъде след специална покана от лигитимната украинска власт и то с строго дефинирани мисии.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Търси им го пусни със субтитри на мова че руски не разбиратD.Y.F-091066
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Turbolan Разгледай мнение
Никакви поляци няма в потеклото му, не знам откъде си измисляш?
Чист руснак, с руско православно и националистическо потекло.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Igor_SikorskyD.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
ВасеТО Терзиев се възпалил от това, че някой поставил руски знамена на стълбовете на бул. "Цариградско шосе". Пратил веднага екип да ги сваля, че да не се възпали и господарят му от амбасадата на Козяк. Сега и камери щял да преглежда смешкото и ще предприемал съответни мерки...
Ами какви знамена да се поставят, бе куха лейко?
Русия е нашата освободителка и съвсем нормално е да я почитаме.....
Браво на този, който е наслагал знамената!
Last edited by Сибирския Бръснар; 03.03.2024, 09:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЯ хвърлете някое очо и ушо тук:
https://youtu.be/pETXnO0KoCw?si=BCYPTHXIq3IibUCm
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеБратчеди какво става с моста и с таурусите, ще ги стреляте ли , ще го взривявате ли-
thenewone 02 Март 2024 11:33ч.
Къв ти е проблемът: че херовете не са опазили гехаймниса? Ако искаха до поставят Шолци на течение, щяха да го свържат със заверата. И нямаше да им знаем имената. Ако някой вътре в Бундесвера ги осветлява, може да означава, че на някои от военните им е писнало да ги действат безотговорници. Сепак Урсула откъде тръгна към ЕК? Ами оттам - от Бундесвера. Дружките ѝ от там, къде се дянаха - ами там са си. И планират да събарят мостове, ама да не ги хванат.
Според мен ключовото изречение е планират да събарят мостове, ама да не ги хванат. Как по точно може да се каже за такова изпълнение освен измекярщина и лгбт-шници- ще се правим на ни ракета изстрелвали, ни мост събаряли.
Е затова руските (както и други) служби подслушват. Няма какво да им се сърдим. Добре свършена работа. Лъсна гъзо на НАТО посред бял ден.
Ехаа каква демокрация само, акаунтите разпространили записите са изтрити хахахаахха-- a бе това не ви ли намирисва на тоталитаризъм- единствено държавната линия е права и всяко отклонение трябва да се наказва
По руските сайтове има транскрипция на конферентния им разговор.
Ако оставим настрана техните (немските) планове за организация и обстрел с "Тауруси" на руски цели, вкл. Кримския мост (един от тях казва, че ще трябнат 20 ракети, за да стигне една и да направи дупка на моста), думите им подтвърждават, че англичаните и французите отдавна са в Ойкрайна с техните ракети, като обсъждат организационна и техническа помощ от тяхна страна (на англичаните и французите) като например обработка на спътникови снимки в реално време за водене на ракетите до целта.
Споменават и за множество "цивилно облечени с американски акцент" в страна 404.
Коментар
Коментар