Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел
Collapse
X
-
Украинската армия е почнала да бяга презглава от страх, заради новото руско технологично страшилище на фронта
Last edited by Мечкан_Бикоядов; 20.05.2024, 08:56.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агро Разгледай мнение
Просто е против либералите човека, но не до такава степен, че да предприеме нещо. Само си лае отстрани. Иначе му харесва руския и мир и диктатурата като цяло, стига да не се отнася за него. Както се казва, на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Просто лични наблюдения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Човекът те пита що дириш на фалирало, замръзнало, либерално и загниващо.
Немците, нямам съмнение, също не са във възторг от много неща в Германия. Ма и те, като тебе, си седят на дупетата и не ходят много-много у по-бедните членове на БРИКС.
Но това е животът, след сбирката на Възраждане-Дъблин няма вече какво да ме учуди.
Просто лични наблюдения.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss. Разгледай мнение
Ти кога ще одиш да се вливаш у Мурзиландия???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Той Митко е малък и не разбира. Затова, така си и приказка. Дете!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Преди около 2 месеца се дърлихме в почивката за това дали е добре разни гьотверени да се показват по улиците със женски дрехи, 100% от чужденците сме против, има също някой немци против, има и за. Мисли си каквото искаш, не ми пречиш
Немците, нямам съмнение, също не са във възторг от много неща в Германия. Ма и те, като тебе, си седят на дупетата и не ходят много-много у по-бедните членове на БРИКС.
Но това е животът, след сбирката на Възраждане-Дъблин няма вече какво да ме учуди.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Нищо конкретно не отговори, защо ли? Значи ядем немски хляб и там не смеем да мъцнем нищо нито за гей- бракове, нито за фашизъм, нито за бежанците....- там не ни пречат, че може " да се озовем в полицията" но във форума разправяме как украинците били " фашисти", евреите били еди ).
Коментар
-
Най вероятно ако кажеш на който и немец да кажеш ще се озовеш в полицията набързо. Всъщност наясно ли си какво е фашизъм- мисля че не си? Значи ядем немски хляб и там не смеем да мъцнем нищо нито за гей- бракове, нито за фашизъм, нито за бежанците....- там не ни пречат, че може " да се озовем в полицията" но във форума разправяме как украинците били " фашисти", евреите били еди какви си, Европа където сме отишли да изкараме някой лев била " гейропа"...... Но стискаме зъби, търпим всички " несгоди" в немско и въобще не си помисляме да емигрираме в Русия където няма гей бракове, а има просперитет и величие
. Много добре знам какво е и фашизъм и национал социализъм и много други неща. Хитлер и движението му не са фашисти а национал- социалисти, фашизма се заражда в Италия, не в Германия. Съветският съюз налага терминът фашизъм за да не се налага да обяснява на съветския селянин защо съветските социалисти воюват с немските национал- социалисти
.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Най вероятно ако кажеш на който и немец да кажеш ще се озовеш в полицията набързо. Всъщност наясно ли си какво е фашизъм- мисля че не си
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Носталгия и жалба за младост. Петолъчката с ликът на оня терорист Че Гевара я държи за кадем у малкото джобче, където се мушкат обикновено евроцентовете. Сърпът и чукът вече ще му дойдат в повече.
Фашагите са N1.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GiRo Разгледай мнение
А случайно да ти е минавала мисълта, че украинците просто не искат да живеят под руски ботуш, а като част от европейското семейство? Не? А как тогава ще обясниш факта, че тридневната "освободителна" операция се превърна в погром за "асвабадителите"? И кой въобще идва да те освобождава сривайки градовете ти до основи? Избивайки жени и деца? Знаеш ли колко от тях са убити от руския аскер за две години? Разбира се затова, че в Украйна има 500 000 руски башибозук са виновни янките, европейците, извънземните, но не и едно самозабравило се дребничко старче с огромни комплекси за величие в името на което мрат стотици хиляди руски нещастници.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Втине, теб като те притесняват гей браковете защо си в Германия където са разрешени, а не в Беларус или някой от другите " стожери на православието където са забранени?И друго ми е интересно- обясняваш ли им на немците че са " фашисти" или само във форума я ползвате тая дума?
- 1 like
Коментар
Коментар