IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще има ли война Украйна - Русия / Конфликтът Хамас-Израел

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bertram, те всички лъжат, кой по малко, кой по много. Обаче Тръмп въобще не лъже, заварили са голям бардак. Наистина са цапнали към 500 милиарда за Украйна демократите на Байдън. Може да бъдеш сигурен, че парите ги няма. Затова казва 67 били, но липсват очевидно 500..Тези в Европа 800 милиарда за перални ли ще ги изхарчат, защото също накрая парите няма да ги има, а в инвентарния списък заприходени два контейнера перални. Запасяват се хората, кой с дърва, кой с пари.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не е същото. Поне ти не бъди тотален простак. Нека спазваменякакво ниво в комуникацията. Това, че поредният … е натрупал пари не му дава карт бланш да обижда всички както му текне.
      Ето, и ти ползваш многоточия, а се сърдиш на моите ...
      Кой сега е с мръсно подсъзнание?

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Така и ХемингУеЙ започва с Х, има по средата У и завършва с Й. И не е мръсна дума.
        Не е същото. Поне ти не бъди тотален простак. Нека спазваме някакво ниво в комуникацията. Това, че поредният … е натрупал пари не му дава карт бланш да обижда всички както му текне.
        Last edited by Selena2024; 05.03.2025, 10:05.

Коментар

• Много лъже този тръм - чак нагло. Едни 10-15% от това, което казва е ок, но го увива в толкова лъжи, че накрая всичко е като бъртвеж на луд човек. Обаче 50% му се кефят... еми..
          Не виждам как ще направи Америка велика отново с това си поведение и с този си екип. Най-много да постеле червения килим за криза тип 2008-ма, че и по-драматична.

ПП продължавам да си мисля, че дълбоката държава с пипала и при демократи и при републиканци го остави този, за да гръмне бомбата на дълга в ръцете му. Иначе ето - Блекрок ще вземе Панама, вероятно и в Украйна ще вземат доста и не са само те такива - работят стабилно.
          Last edited by bertram; 05.03.2025, 10:00.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Ако Тръмп беше президент през 1940 година
            https://youtu.be/CkcsKuMKooo?si=A6HxzhLZvJTaHxRt

Коментар

Така и ХемингУеЙ започва с Х, има по средата У и завършва с Й. И не е мръсна дума.
              Сигурно си гледал филма "Вчера"и директора какво казва"Научете се момчета.Каквото прошепнеш трябва да имаш кураж да го кажеш високо.Достойният мъж говори високо и гледа право в очите "

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
                Отново болно развинтено въображение. Отново имам чувството, че споря с жена.
                Жената си ти.Жените истерично крещят както ти го правиш с големи червени букви. И не казват директно какво мислят, а завоалирано,така че хем всички да разберат за какво става въпрос, хем да не поемат отговорност.Така че като напишеш на една жена ку..о всеки е наясно какво имаш предвид, но си оставяш възможност да се измъкнеш, че друго си имал предвид. Типично по женски.
                Аз като споря с Бонка директно си й казвам какво мисля за нея.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Напротив-не пишеш,че цитираш автора на клипа, а правиш твои разсъждения въз основа на клипа. .
                  Отново болно развинтено въображение. Отново имам чувството, че споря с жена.

Коментар

Тръмп се превърна в Путин номер 2. Лъже толкова убедително, щото дори сам си вярва в собствените си лъжи. Човек остава с убеждението, че роспропагандата му е промила мозъка, и в момента той вярва на всяка една простотия, казана от самия него.

Забележете - държавния департамент на САЩ дава статистическа информация, че на Украйна е дадена военна помощ само за 69 милиарда долара, а този клоун продължава да твърди, че е 350 милиарда. Ако той е изперкал и яко го работи старческата деменция, нима екипа около него също е изперкал?

И за всякя една от останалите лъжи - нима екипа около него също е изперкал или не смее да му каже каква е голата истина?

Или всичко това е един предварително замислен план, в който всички около Путин са се договорили да лъжат като дърти цигани, и дори са синхронизирали помежду си какви да бъдат тези лъжи? Това пък вече започва да ми намирисва на някакъв ПЪКЛЕН ПЛАН. Какво - както в Кремъл се е заформила една банда главорези-психопати, така сега и във Вашингтон се заформя втора такава банда главорези психопати и негодници.
                    Тоя има синапс и половина мисловна верига, какво му обясняваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

С теб не споря, нито имам идеята да го правя , по простата причина, че си по-католик от папата. И нито си ми учител, нито съветник-квазимодо, за да ми нареждаш, как и защо да си подреждам мислите, най вече защото предположенията ти нямат нищо общо с действителността, а са само основата, върху която си застроил собствената ти камбанария.
                      Отбелязах само някои от гнилите нелепости, които се въртят в превъртелите мозъци на картоиграчите тръмписти
                      Тръмп се превърна в Путин номер 2. Лъже толкова убедително, щото дори сам си вярва в собствените си лъжи. Човек остава с убеждението, че роспропагандата му е промила мозъка, и в момента той вярва на всяка една простотия, казана от самия него.

Забележете - държавния департамент на САЩ дава статистическа информация, че на Украйна е дадена военна помощ само за 69 милиарда долара, а този клоун продължава да твърди, че са 350 милиарда. Ако той е изперкал и яко го работи старческата деменция, нима екипа около него също е изперкал?

И за всякя една от останалите лъжи - нима екипа около него също е изперкал или не смее да му каже каква е голата истина?

Или всичко това е един предварително замислен план, в който всички около Путин са се договорили да лъжат като дърти цигани, и дори са синхронизирали помежду си какви да бъдат тези лъжи? Това пък вече започва да ми намирисва на някакъв ПЪКЛЕН ПЛАН. Какво - както в Кремъл се е заформила една банда главорези-психопати, така сега и във Вашингтон се заформя втора такава банда главорези психопати и негодници.
                      Last edited by Mateev; 05.03.2025, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Напротив-не пишеш,че цитираш автора на клипа, а правиш твои разсъждения въз основа на клипа. Това са различни неща.
                        Не за първи път не заставаш зад думите си-преди няколко дни написа по отношение на Селена ку...о и после твърдиш,че си имал предвид кукло като всички сме наясно какво имаше предвид и че ако искаше да кажеш кукло щеше да напишеш цялата дума, защото не е обидна.
                        И сега пак се извърташ.

Коментар

Никой нищо не предава. Остават трима големи световни играчи и има нова Ялта. Подозирам, че и тайванският въпрос ще бъде решаван малко по-кротко, защото един титаничен сблъсък там би бил катастрофа за всички. Кому е нужно, след като бъдат обявени нови ясни международни правила. Този път, за разлика след ВСВ, няма да допускат грешката - победените да сядат на масата. Е, ние в Европа сме от тях, затова е това излишно настървение. Става ясно, пределно ясно, че през всичкото следвоенно време Европа си е била протекторат, поделен от СССР и САЩ. И затова тя сега е в неудобната позиция на роба, скъсал синджира и има само него в ръцете си. Това е образна картина, разбира се, никой не е дърпал греблата на галерата, но обликът на междудържавните отношения е бил такъв.
                          Основните играчи на световната сцена остават двама-САЩ и Китай. Борбата е кой да привлече Русия като източник на ресурси. Путин ги предложи на САЩ така че нещата са ясни накъде отиват.
                          Естествено на Русия ще се даде имидж,че нещо зависи от нея като на Великобритания и Франция след ВСВ ,ама всички са наясно, че след ВСВ нито Франция, нито Великобритания са велики сили.
                          И Путин много добре го разбира и той ще се задоволи с тоя имидж на велика сила без реално да е такава,защото за него е по-важен образа му пред избирателите.
                          Last edited by Vergil1975; 05.03.2025, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение

С теб не споря, нито имам идеята да го правя , по простата причина, че си по-католик от папата. И нито си ми учител, нито съветник-квазимодо, за да ми нареждаш, как и защо да си подреждам мислите, най вече защото предположенията ти нямат нищо общо с действителността, а са само основата, върху която си застроил собствената ти камбанария.
                            Отбелязах само някои от гнилите нелепости, които се въртят в превъртелите мозъци на картоиграчите тръмписти
                            Дарих те с едно лайкче, за да изпиташ малко радост. Нещо те мъчи теб, изглеждаш като обърнат на пътя лайновоз.

Коментар

Абе Йовчо, това с червените букви в моя постинг, е изречение, казано в клипа. Не съм си го измислил аз, и вече ти го казах това, а ти продължаваш да се правиш на дръж ми шапката. Адекватен ли си, или едно нещо трябва да ти се повтаря по 100 пъти, белким достигне до онова между ушите ти?
                              Напротив-не пишеш,че цитираш автора на клипа, а правиш твои разсъждения въз основа на клипа. Това са различни неща.
                              Не за първи път не заставаш зад думите си-преди няколко дни написа по отношение на Селена ку...о и после твърдиш,че си имал предвид кукло като всички сме наясно какво имаше предвид и че ако искаше да кажеш кукло щеше да напишеш цялата дума, защото не е обидна.
                              И сега пак се извърташ.

Коментар

Спори не с мен, а с най-големите авторитети в тази област. Не го разбираш. Аз не съм го измислил, макар, че е понятно и логично. И за какъв импийчмънт говориш, като след такъв идва Ванс по конституция. Той вече със сигурност ще те разколебае да се появяваш тук. И вземи си подреди мислите малко, защото изглежда пърцуцата е превзела бюрото ти, на което седиш и пишеш тия глупости.
                                Last edited by August; 05.03.2025, 08:53.

Коментар

Working...
                                X