Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Това, че гласувам за ГЕРБ, не означава, че съм влюбен в него. Просто ме устройва каква политика води. Факт е, че България е демократична държава. Факт е, че ни приеха в Евросъюза. Факт е, че ни приеха в Шенген. Факт е, че съвсем скоро ще приемем и Еврото. Факт е, че се оправиха пътищата, а не както бяха на дупки в бай-тошово време. Факт е, че в магазините има изобилие от стоки. Факт е, че държавата се напълни със западни коли, а напоследък те са все по-нови и по-нови. Мога да пиша още много, но и това е достатъчно, за да разбера, че Българина с голямо Б живее по-добре от преди.
Какво повече можем да искаме от политиците? Ами водят ни в правилната посока. При това положение бих гласувал за всеки един от тях, стига да не е комунистическа отрепка, която да иска да върнем социализма. Така че никога не бих гласувал за Израждане и за Меч, но към европейско оринетираните партии нямам нищо напротив. Нямам нищо напротив дори и срещу БСП, която иска да води социална политика, но не се отказва от Европейския път на България.
И тука всъщност започва конфликта в тази тема - коя точно проевропейска партия да управлява?
Има ли значение коя, след като ни води по пътя към Европа? Дори и ПП-ДБ - защо не.
Намразих ги ПП не защото не могат да управляват, а защото дойдоха на власт по нечестен начин. Всичко се започна с чекмеджето на Бойко Борисов, което беше най-голямата фалшификация на ламтящите за власт нови пишман-политици. После дойдоха протестите от надъхани олигофрени, които не знаеха какво да искат. И после дойде 4-годишната политическа криза, виновниците за която бяха именно ПП-ДБ и олигофрените около тях.
Въпреки това не ми пречи да управляват и ПП-ДБ. И ако аз съм активен в тази тема, то не е заради ПП-ДБ, а заради психясалия дъртак, който го презирам и не мога да го търпя. И докато той пише простотии всеки божи ден, ще пиша и аз хей така на пук на него. А когато той се махне, ще се махна и аз, защото въобще не ми пука за политиката и какво се случва там по висините.
Коментар