Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
Това да не е протокола само от машината (долната половина) - т.е. всички за карадайъ са хартиени бюлетини...
Просто искам да ви кажа, че често се допускат такива грешки. Със сигурност в тези протоколи има още много такива, но аз забелязах само тези, които се набиват на очи. Защото няма как в секция в Турция да има НУЛА гласа за турския кандидат.
От този характер е и грешката в оня протокол от Подуяне.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕлате и разправяйте на покойната ми баба, че машините били манипулирани, а хората не грешат.
Коментар
-
Министър Кацаров днес наградил съветничката си за справяне с корона кризата.
При 200 и повече умрели до оня ден, сега по 150 награда за справяне с кризата. Цирка взе да заприличва на 1981 - когато всички знаем, че нещата са се скапали, но отговорните другари си раздават награди и премии.
Не че имам нещо против г-жа професорката, явно е специалист. Обаче парадокса е, че е по-възрастна от проф. Кантарджиев, който беше съкратен заради достигане на пенсионна възраст.
Ехх, калинки радеви.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ердоган, сигурно, е намекнал...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИскам да споделя нещо, на което се натъкнах при преглеждане на протоколите от Турция. Това е по повод на някои твърдения за манипулиране на машинния вот и едни резултати от оная секция в Подуене, с "липсващи" 80 контролни разписки за "Продължаваме промяната".
Примерите са от две секции в Турция.
Едната е 611 секция, Там има подадени 1003 действителни гласа. От тях в протокола са отчетени САМО 14 гласа за разни кандидати. И забележете НУЛА, НУЛА гласа за Мустафа Карадайъ. Вижте протокола, не е трудно. За Турския кандидат НУЛА гласа. И 989 гласа за никого! Няма ги! Поне така пише в протокола. https://results.cik.bg/pvrns2021/tur...5800611.0.html
И другата секция е 662. И там има 1148 гласа. 15 са за някакви кандидати и НУЛА за Карадайъ. Пак липсват 1133 гласа. Това НЯМА как да стане.
https://results.cik.bg/pvrns2021/tur...5800662.0.html
Елате и разправяйте на покойната ми баба, че машините били манипулирани, а хората не грешат.
Коментар
-
Искам да споделя нещо, на което се натъкнах при преглеждане на протоколите от Турция. Това е по повод на някои твърдения за манипулиране на машинния вот и едни резултати от оная секция в Подуене, с "липсващи" 80 контролни разписки за "Продължаваме промяната".
Примерите са от две секции в Турция.
Едната е 611 секция, Там има подадени 1003 действителни гласа. От тях в протокола са отчетени САМО 14 гласа за разни кандидати. И забележете НУЛА, НУЛА гласа за Мустафа Карадайъ. Вижте протокола, не е трудно. За Турския кандидат НУЛА гласа. И 989 гласа за никого! Няма ги! Поне така пише в протокола. https://results.cik.bg/pvrns2021/tur...5800611.0.html
И другата секция е 662. И там има 1148 гласа. 15 са за някакви кандидати и НУЛА за Карадайъ. Пак липсват 1133 гласа. Това НЯМА как да стане.
https://results.cik.bg/pvrns2021/tur...5800662.0.html
Елате и разправяйте на покойната ми баба, че машините били манипулирани, а хората не грешат.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБре! Какво става? Д-р Цветеслава Гълъбова в "Панорама" на централната телевизия? Че тя доскоро беше допускана само по една-две маломерни опозиционни телевизии...
Да не би и в БНТ да е задухал "Вятърът на промяната"? Или по-тривиалното обяснение, че телевизиите "вървят с победителите"?
Мисля, че е второто и герберският мръсник, оня седераст Емил Кошлуков скоро ще бъде изритан от топлия си стол.
Коментар
-
Бре! Какво става? Д-р Цветеслава Гълъбова в "Панорама" на централната телевизия? Че тя доскоро беше допускана само по една-две маломерни опозиционни телевизии...
Да не би и в БНТ да е задухал "Вятърът на промяната"? Или по-тривиалното обяснение, че телевизиите "вървят с победителите"?
Мисля, че е второто и герберският мръсник, оня седераст Емил Кошлуков скоро ще бъде изритан от топлия си стол.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не. НЕ зависи. Зависи от онова между ушите на хората но то, за беда, изветрява все повече о повече. Картината става все по-мрачна.
- Защо плачете, г-н премиер, обиди ли ви някой?
- Не, не... но гледах цените и само като си помислих колко са бедни хората, какви малки заплати и пенсии получават... И че с тия доходи няма да могат нищо да си купят, така ми стана жал!
През това време се приближил един пенсионер и тихо попитал полицая:
- Какво става, защо плаче Кирчо?
Полицаят извадил палката, шибнал пенсионера с нея и рекъл:
- Заради тебе плаче, нещастнико, заради тебе!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеИма загуба на образователен стандарт, но например по спомен някой ми беше казал че например във Великобритания..британците понеже били масово на социални помощи, с това между ушите положението било трагично.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеТо и това за продуктите с висока добавена стойност, зависи от двете скорости на ЕС.
Коментар
-
Държавата налива 8 млн. лeва в закъсалия НДК
А преди да дойде на власт крадливия герберски боклук от Банкя, НДК беше на печалба. Герберасткият крадец обаче не може да позволи едно печеливше предприятие да не отделя половината си печалба за неговия джоб и Боко Тиквата изгони Христо Друмев, който остави милиони в сметката на НДК. А крадливите герберски боклуци ги откраднаха.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар