IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Andi11 много ме развесели човече ще взема редовно да пиша тука.
    www.mastar.biz

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
      Пешо и твоята Мутра крадец и комунист така ще го съдят и ще отиде в затвора.. Ще му носиш ли памперси и вазелин или направо ще влезеш с него..

news.lex.bg
      Бивш полицейски шеф и петима униформени отиват на съд за подкупи - Lex.bg News
      Кире твоите некадърници никого няма да осъдят щото толкова си могат

Коментар

• Анди кое е неприемливо?Посолството на САЩ каза че тоя Чобанов е измамник
        Дори САЩ го разобличи като лъжец: На Чобанов краката доказано са къси

Автор: Труд
        Коментари
        15:50
        10.02.2022

Още по темата:

Американското посолство се разграничи от твърдения на Атанас Чобанов за ДПС и Пеевски

11:42
        2022-02-10
        Лъжата вече си има поредната утвърдена емблема, а българската журналистика – нова поговорка. На Чобанов (Атанас) краката доказано са къси.

За забравилите - това е онзи роден тарикат, който в продължение на години живееше на гърба на френската държава. В евтино социално жилище, предоставено му, защото се водеше, че работи в Националния център за научни изследвания в Париж. А докато избягваше френските медии, които го издирваха, за да разберат защо взема солидна заплата като учен при положение, че има всичко на всичко две научни публикации за петилетка, у нас се подвизаваше като „разследваща“ бухалка на зелената мафия.

Години по-късно нещата не са се променили особено много. Чобанов продължава да се подвизава и в Париж, и в София, макар и с по-излъскана фасада. Във френската столица се е настанил в тузарски офис в бизнесквартала, брандиран с логото на сайта му (с чии пари предстои да се види). А в България вече е любима бухалка на управляващите от т.нар. „промяна“. По олигархично-наследствена линия. „Просто Киро“ и компания го получиха в дар от акушера на властта си и кукловод на кабинета на „промяната“ – олигарха Иво Прокопиев. Каолиновият бос, описан с хирургическа прецизност от престижното брюкселско издание „Ню Юръп“ като „сляпото петно на българския медиен пейзаж“.

Фасадата обаче може и да е по-излъскана, но лъжецът си остава такъв. Независимо от лустрото и етикетите, под които се прикрива. С разликата, че ако досега си го знаеха като лъжец само хората, които са били мишена на ченгеджийските му номера и „разследвания“, обслужващи олигархията, присъдата в сряда вечерта му я произнесоха и евроатлантическите партньори на страната ни. В частност – посолството на САЩ у нас.

Не е нужно да си особено вещ в дипломатическия език, за да си наясно, че когато едно посолство излезе с изявление, гласящо, че в подадени от мисията данни за евентуална заплаха „не се споменава конкретно лице….и няма информация, която да предполага, че има връзка с конкретна политическа партия“, нарича човека, на когото е предало въпросната информация, а той я е огласил манипулирайки я, ни повече, ни по-малко „лъжец“. Дори и да не споменава и неговото име.

То обаче е лесно разпознаваемо предвид нискокачествената логорея, гонеща Атанас Чобанов. Превърнал манипулациите и лъжите в своя втора природа, т.нар. „разследващ журналист“ сам би тъпана преди месец, че съветник в US посолството му се обадил, за да му каже, че има данни за „заплаха за живота му“. И типично по ченгеджийски доукраси информацията, като се опита да изкара, че е ясно и откъде идвала заплахата. Внушавайки, че е свързана с негова статия срещу депутата от ДПС Делян Пеевски.

Защо нарочи Пеевски е ясно. Депутатът от опозиционната партия е редовна мишена на лъжите на Чобанов, поднасяни под формата на „разследвания“. Причината също е ясна – Пеевски е основен враг на човека, чиито интереси обслужва Чобанов – Иво Прокопиев, тъй като години наред с постоянство изкарва наяве престъпленията и далаверите на разградския олигарх. Разликата в поредната манипулация, заформена от българо-френския тарикат в услуга на каолиновия бос е, че си позволи да фабрикува лъжите си на гърба и на американското посолство. И така сам свали маската си. А под нея лъсна – този път не само в България, а и през Океана, истинското му лице. Не на „разследващ журналист“, за какъвто упорито се опитва да се представи, а на прост лъжец. При това прилагайки и спрямо чуждата мисия ченгеджийски номера. Защото – видиш ли – се оказва, че Чобанов записал разговора с въпросния съветник в US мисията без да го попита и след това го пратил на шефката на кабинета на Кирил Петков. За капак дори се похвали с „подвига си“ във Фейсбук.

Откъде му е хрумнало, не е трудно да се досетим. Ченгеджийските номера са кръвна нишка в семейството на Чобанов, предвид факта, че е зет на дългогодишния кореспондент на РИА Новости, руската Интерфакс, както и на „мекото оръжие на кремълската пропаганда“ (по дефиниция на западни експерти) RBTH (бел.р. Русия отвъд заглавията) в Париж, Брюксел, а преди това и в Северна Африка. Все позиции, запазени за добре познати на службите хора. Дали Чобанов се е допитал до тъста си преди да спретне ченгеджийската си постановка на гърба на US посолството засега е неясно. Както и можем само да предполагаме, колко ли свои разговори, включително и с дипломати, Чобанов също е записал.

Но пък фактът е един – с театъра на абсурда, който разигра, сам скочи с късите си крачета в капана, който също сам си заложи. Закономерен край на всеки бутафорен герой и откровен лъжец.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
          https://conservative.bg/nikola-shaikov-patiat/

На 5 февруари 1945 г. започват заседанията на „Народния съд“ в град Гоце Делчев. Съдиите са избрани от комунистическата власт с цел да разгромят непокорните българи – дейци на Организацията. И по този начин да бъде пречупена българщината в пиринска Македония. За председател на народния съд е избран Георги Шишков, от Пазарджик. За обвинител е назначен Атанас Стайков от Разлог. Стайков единствен от състава на съда се е клел за спазване принципите на Темида, тъй като е бил адвокат по професия. За него Шайков разказва:
          „По призвание – алкохолик, през цялото времетраене на процеса беше пиян, а когато взимаше думата така крещеше срещу нас, че чак слюнки хвърчаха от устата му: „Смърт за това фашистко куче!”. Много по-често обаче ни титулуваше „Михайловистко куче”, което означаваше, че „кучето” членува в Македонската организация“.
          Народните съдии са пет души: Георги Пържаров от Разлог, Георги Топалов от Белица, Филип Попов от Якоруда, Илия Гулев от Белица и Кръстьо Андонов от село Дотлия, Серско.

За това колко брутален е бил „Народния съд“ авторът разказва следната история от процеса срещу човек на преклонна възраст Димитър Търлянов, от село Гърмен, Гоцеделчевско.
          – Ти, фашист ли си бай Димитре?

Изправяйки се прав и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:

– Да! Щом всички тук, които съдите вие са фашисти и аз съм такъв! Аз се гордея, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички, които сега съдите вие са добри и честни хора! Аз съм честен човек, целият ми живот премина в труд, помагайки на всеки нуждаещ се, никого не съм убил или ограбил, по Божите заповеди съм живял не само аз, но и семейството ми.

В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди, след този провокаторски отговор, и започнаха да шушукат помежду си. За да разсеят впечатлението, което направи казаното от бай Димитър в залата, неговият съселянин Иван Гулев в качеството си на съдия го запита:

-Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?

– До момента на моето арестуване аз не я знаех тази дума каква е и откъде е дошла, и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт никой на никого не викаше фашист. Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.

С тези думи бай Димитър си подписа присъдата, но неговото прочувствено слово предизвика такава ярост сред състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияния прокурор Стайков, след кратко колебание, изрева стандартната фраза:

– Смърт за това Михайловистко куче!

При такава „делова” обстановка се провеждаха заседанията на „народните” съдилища и се установяваше виновността на подсъдимите. А че виновни са всички преминали през съда, това красноречиво се доказва от издадените присъди.
          В днешно време демократите изпълняват ролята на комунистите от разказа.Тъпи прости мързеливи арогантни невежи с голям мерак да клецат чуждите жени да командорят..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
            Мутрата КОМУНИСТ -Борисов в затвора ЗА КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ..

По-бързо и по-евтино! Батериите за ток могат да изглаждат честотата на електропреносната мрежа вместо тежките мощности.
            Зеленият преход изважда наяве скрити и опасни разходи в енергетиката.
            Какво мислят експертите за енергийната трансформация!

MEDIAPOOL.BG
            Батерии на ток може да изхвърлят ТЕЦ-овете на Доган и Ковачки като балансьор - Mediapool.bg
            Батерии на ток може да изхвърлят ТЕЦ-овете на Доган и Ковачки като балансьор - Батериите за съхранение на електроенергия, които правителството планира да субсидира...
            Кире да не си пиян че си постнал тия глупости тука

Коментар

• https://conservative.bg/nikola-shaikov-patiat/

На 5 февруари 1945 г. започват заседанията на „Народния съд“ в град Гоце Делчев. Съдиите са избрани от комунистическата власт с цел да разгромят непокорните българи – дейци на Организацията. И по този начин да бъде пречупена българщината в пиринска Македония. За председател на народния съд е избран Георги Шишков, от Пазарджик. За обвинител е назначен Атанас Стайков от Разлог. Стайков единствен от състава на съда се е клел за спазване принципите на Темида, тъй като е бил адвокат по професия. За него Шайков разказва:
              „По призвание – алкохолик, през цялото времетраене на процеса беше пиян, а когато взимаше думата така крещеше срещу нас, че чак слюнки хвърчаха от устата му: „Смърт за това фашистко куче!”. Много по-често обаче ни титулуваше „Михайловистко куче”, което означаваше, че „кучето” членува в Македонската организация“.
              Народните съдии са пет души: Георги Пържаров от Разлог, Георги Топалов от Белица, Филип Попов от Якоруда, Илия Гулев от Белица и Кръстьо Андонов от село Дотлия, Серско.

За това колко брутален е бил „Народния съд“ авторът разказва следната история от процеса срещу човек на преклонна възраст Димитър Търлянов, от село Гърмен, Гоцеделчевско.
              – Ти, фашист ли си бай Димитре?

Изправяйки се прав и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:

– Да! Щом всички тук, които съдите вие са фашисти и аз съм такъв! Аз се гордея, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички, които сега съдите вие са добри и честни хора! Аз съм честен човек, целият ми живот премина в труд, помагайки на всеки нуждаещ се, никого не съм убил или ограбил, по Божите заповеди съм живял не само аз, но и семейството ми.

В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди, след този провокаторски отговор, и започнаха да шушукат помежду си. За да разсеят впечатлението, което направи казаното от бай Димитър в залата, неговият съселянин Иван Гулев в качеството си на съдия го запита:

-Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?

– До момента на моето арестуване аз не я знаех тази дума каква е и откъде е дошла, и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт никой на никого не викаше фашист. Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.

С тези думи бай Димитър си подписа присъдата, но неговото прочувствено слово предизвика такава ярост сред състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияния прокурор Стайков, след кратко колебание, изрева стандартната фраза:

– Смърт за това Михайловистко куче!

При такава „делова” обстановка се провеждаха заседанията на „народните” съдилища и се установяваше виновността на подсъдимите. А че виновни са всички преминали през съда, това красноречиво се доказва от издадените присъди.

Коментар

• От държавното обвинение наричат лъжи твърденията за бащата на Гешев.

CLUBZ.BG
                Bird: Шокиращо е, че главният прокурор лъже така безочливо
                "След като Гешев оповести, че баща му Стоимен Гешев не е притежавал дялове във фирмата "Жоси", предлагаме Ви да видите тези два документа: 1. Окончателно решение на Въ....

Коментар

• 1CHAS.BG
                  „Възраждане" с нов протест срещу „зеления сертификат"
                  "Всеки път получавах уверение, че всеки момент ще имаме заседание. Чухме сe в пон

Коментар

• Първоначално изпратено от fbr65 Разгледай мнение
                    Как ли става "изглаждането на честотата". "Къде го има това"- по една реклама. Побъркахте се ей. Глупост след глупост.
                    ... Оставй скоро ще започнат да получават свободна енергия от пространството...
                    Няма да се очудя ако някой веган изскочи тука и заяви как чрез медитация зарежда акомулатора на колата си...
                    www.mastar.biz

Коментар

• Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е назначил допълнителни проверки по ревизията на депутата от ДПС и санкциониран за корупция по закона "Магнитски" Делян Пеевски.

DNEVNIK.BG
                      Финансовият министър е назначил нови проверки на Делян Пеевски
                      Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е назначил допълнителни проверк

Коментар

По-бързо и по-евтино! Батериите за ток могат да изглаждат честотата на електропреносната мрежа вместо тежките мощности.
                        Как ли става "изглаждането на честотата". "Къде го има това"- по една реклама. Побъркахте се ей. Глупост след глупост.

Коментар

• Мутрата КОМУНИСТ -Борисов в затвора ЗА КРАЖБИ И КОРУПЦИЯ..

Зеленият преход изважда наяве скрити и опасни разходи в енергетиката.
                          Какво мислят експертите за енергийната трансформация!

MEDIAPOOL.BG
                          Батерии на ток може да изхвърлят ТЕЦ-овете на Доган и Ковачки като балансьор - Mediapool.bg
                          Батерии на ток може да изхвърлят ТЕЦ-овете на Доган и Ковачки като балансьор - Батериите за съхранение на електроенергия, които правителството планира да субсидира...

Коментар

С кого и кога съм се заяждал и персонално съм обиждал С никого..Пишете и защитавайте мутрите , но моля без нападки и обиди.. Цял свят знае за престъпленията на мутрите- шкафчето, Мата ХАРИ, КОРУПЦИЯТА..

Прокуратурата проверява дали "Pegasus" е бил прилаган у нас, от кого и срещу кого.

MEDIAPOOL.BG
                            Израелски софтуер за подслушване може да е ползван незаконно в България - Mediapool.bg
                            Комунистите цяла свят ли са?
                            И не мога да разбера защо комунистите винаги говорят от името на народа най-вероятно да не носят лична отговорност.
                            На кой са парите и кюлчетата от шкафчеро?
                            Коя е мата Хари?
                            Виждам че ти вече всичко си разследвал и си намерил доказателства чудно защо още Борисов не е в затвора той отдавна няма имунитет.

www.mastar.biz

Коментар

• Интересно каква точно е идеята на тези книжки

GOSPODARI.COM
                              Министерството на туризма платило по 60 лева за книжки с лика на Ангелкова
                              Министерството на туриз

Коментар

Working...
                              X