Първоначално изпратено от al4en
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
първо беше Македония. 2 - задължителна факсинация. Та тръгна с 2 гнили крака напред. Остана още от ден 1 без крака и вече 6-7 месеца се влачи и оставя кървави дири. За това не му е виновен ни учиндолския, ни ДаПаСе, ни герберасти. Ама това УБЕДИ всеки че просто кирчо СЛУЖИ на чужди интереси.
В последния скандал - разваляне на коалицията Кирчо е правия, ама това ЕДВА ЛИ ЩЕ МУ ПОМОГНЕ. Каквото и да направи все е губещ. Лошото е че още 1 година ще дерибействат КРАДЦИТЕ, ако не и повече
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
За мен първото запознанство с политиката на Киро беше когато при 80% напълно неинжектирани, направи инжекциите принудително-насилствено-доброволни за да може да влизаш в магазини или да ходиш на работа. Светкавично ми стана ясно на кого прислужва. Не на 80% от народа, това поне е сигурно. От този старт - накъде после
В последния скандал - разваляне на коалицията Кирчо е правия, ама това ЕДВА ЛИ ЩЕ МУ ПОМОГНЕ. Каквото и да направи все е губещ. Лошото е че още 1 година ще дерибействат КРАДЦИТЕ, ако не и повечеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Все едно мен да ме осъдят за изнасилване че съм те напсувал на майка
или Щял съм да съм се бил напил и да съм се бил сбил и ме съдят за телесна повреда .....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Кирил Петков остана неразбран и недолюбван от :
40 % от народа, които твърдо се противопоставиха на ваксините и не търпяха друго мнение
30 % от народа, който не разбра антируската му риторика
25 % от хората, които не понасяха връзките му в САЩ
20% от хората, които се облажиха и продължават да цицат от обществени поръчки ( те откровенно го мразят, щот им издърпва софрата...)
15 % от хората на всички видове националистически формации ( с мотото - България на 3 морета и армията на нож....)
10 % от хората, които са с турско самосъзнание и правят това, което е спуснато от Турция
9 % от всите маргинали, дето гледат на кръв Човеците завършили образование в елитни, световни унита
8 % от гнусните мързеливци, дето по принцип си мразят работливите
7 % от вечно мрънкащите и недоволни българи, които се изприщват, когато насреща им има усмихнат и позитивен човек...
6 % от....
С едно изречение - затова подкрепям КИРИЛ....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
В цирка играха всички, включително и Русия.
Или в Русия уволненията на неваксинирани и локдауните бяха едни такива по-хубави, антисоросоидни?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
За мен първото запознанство с политиката на Киро беше когато при 80% напълно неинжектирани, направи инжекциите принудително-насилствено-доброволни за да може да влизаш в магазини или да ходиш на работа. Светкавично ми стана ясно на кого прислужва. Не на 80% от народа, това поне е сигурно. От този старт - накъде после
Или в Русия уволненията на неваксинирани и локдауните бяха едни такива по-хубави, антисоросоидни?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepxi Разгледай мнение
Мрънкането срещу Киро започна от ден 1.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеДБ Преди две години "Да падне Борисов, ще мислим после" - е мислете сега
Продължаваме Промяната се преименуват на Продължаваме Агонията
Кирчо за 1 година постигна това, за което на Борисов му трябваха 15 години - никой да не му вярва.
Този кабинет беше обречен от самото си начало - хем в него имаше кофти елементи, хем искаше да направи реформи, които в момента, че и в близко бъдеще са невъзможни. Видя се как перфектно подготвени схеми, системи и действия са появяват в перфектен синхрон само при намек за някаква реформа или промяна.
Отделно от това самото правителство досади безкрайно с темата за РСМ, все едно това е топ проблема точно в момента. Допусна и няколко издънки като самолета до Скопие и Наско Културата и оттам нататък съдбата му беше ясна.
Оказаха се неподготвени, некомпетентни, без подкрепа и без финансиране. Само с гола възторженост, че имаме морал, успешни бизнеси и семейства и желание за спиране на кражбите не става. Трябваше комуникация с обикновения българин, кампания по разкриване на лъжите и дезинформацията и много мерки, насочени към семействата. А не неуспешни арести на Бойко, сгъване пред Гешев и тотална неадекватност пред тролската буря.Last edited by Tepxi; 10.06.2022, 14:22.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Е. КАНЕВ
По същество поредният скандал, който ИТН забърка е далеч по-семпъл за разбиране, отколкото на самите ИТН им се иска.
Имаме един партиен лидер изградил се като “бизнесмен” сред героите на Прехода и попил техните методи на “рекет даден, рекет приет”. Затова и всичко за него И в политиката е първо да получиш, след което да дадеш. Вместо обратното, както правят нормалните хора. С други думи, получавам пари - давам подкрепа.
И понеже получава твърд отказ за такава игра, втурват се всички негови аватари по медиите да обясняват как сценарият Му е нечия измама, с която те се борят.
Проблемът Му е, че прекалено дълго играе по този сценарий - вече над една година и прогресивно намаляват мишоците в капана Му. Защото този Сценарий е пошъл със слаб актьор. За да се докопа до държавните пари - единствената Му цел в политиката - в сценария родолюбивите Му намерения винаги се сблъскват със “силите на Мрака”, които Му пречат да ги реализира.
Всички патрЕотични формации носят едно и също родилно петно - корупцията. Заченати с греха на измамата, техният патетичен патрЕотизъм служи единствено като наметало, под което да минат през ТВ екраните, докато се доберат до държавната софра.
ПатрЕотичната комедия, която и най- драматичният сценарий не може да скрие е, че ничий език, дума, слово не може да прикрие делата - които ги избледняват и заличават. Няма как някой да ти повярва на дума срещу дума, на запис срещу запис, на листче срещу листче - че другите са алчни, корумпирани и властолюбиви, когато целият ти престой в политиката е осеян само от скандали за постове и пари.
Всъщност най-яркият маркер за една фалшива политическа гарнитура е, че тя никога не припознава корупцията като фундаментален национален проблем. Напротив - нейната корупционна есенция е, че политическите й врагове са именно партийните формации, за които Корупцията е Гранд национален проблем.
Кого атакуваше ИТН преди да се появи ПП?
Другата формация, която има програма
- антикорупция. Какво направиха двата кратки парламента с шеф лице на ИТН?
В първия тя блокира отмяната на спецправосъдието, а вторият стигна само до махане на прокурорската гвардия. И толкоз. А днес блокират промяната в антикорупционната комисия.
Поискаха сами да управляват и без контрол. Не успяха. Сега поискаха поне някое министерство да управляват пак без контрол. И БНБ ако може.
Е, не стана.
И патрЕотичният сценарий приключи.
Щом няма пари - на ви хаос.
Ще избегне ли Мутрата комунист , крадец и бандит рестото за предателството с Путин пред NATO -USA..Напразни са надеждите му- ще гостува на бай Ставри..Въпрсния мушморок Мутра крадец се крие и лъже , но страха му издава близкия край..
Last edited by Kiro; 10.06.2022, 11:49.
- 3 Харесвания
Коментар
-
О льотчика и по съвместителство държавен глава Румборак, днес най-сетне, пъргави репортерки успяха да го сгащят и от немай къде направи едно тъпо и нищо неказващо изявление. Понеже изявлението нито е официално нито е съдържателно, няма смисъл да се коментира.
За коментиране е единствено факта, че въпрсния мушморок се кри ден и половина, белким му се размине. Ни акъл, ни доблест - типичен БНА фуражкаджия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
или Щял съм да съм се бил напил и да съм се бил сбил и ме съдят за телесна повреда .....Last edited by bota156; 10.06.2022, 09:50.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
ДБ Преди две години "Да падне Борисов, ще мислим после" - е мислете сега
Продължаваме Промяната се преименуват на Продължаваме Агонията
Кирчо за 1 година постигна това, за което на Борисов му трябваха 15 години - никой да не му вярва.
Last edited by mathematician; 10.06.2022, 10:25.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от potentielle_energie Разгледай мнение
за кокошка няма прошка за милиони имаа закони
Коментар
Коментар