Важното е ,че копейките не взеха властта както искаха да ни изкарват от НАТО и ЕС.Макар,че по-скоро това беше кукичка да се хващат промити мозъци за гласоподаватели.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
При 99,7% обработени протоколи "Величие" влиза в НС на магия с 0,01% над бариерата!
За другите също са писали, доколкото разбирам ще има правителство- стабилно, дори може като хърватите да пратят 1000 човека в извън натовска територия за обучаващи войници
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Е, ние грузинските изпълнения с чувалите с бюлетини, бой над наблюдатели и заплахи пред секциите вече го играхме.
Щом молдовците, които от 20 години обикалят Европа с румънски паспорти за една бройка да ги изкарат, че не щат ЕС, що да не мине тоя сценарии и с грузинците?
Следващите избори, на които ще има яки разлики между екзит-полове и ЦИК ще е при БЮРМ. Просто го виждам.
като казах умнокрасиви, та да се върна на вота у нас - удивен съм на количеството сертифицирани имбецили, при това с претенциЙ, особено в София!?!?! За мен е крайно непонятно как ППДБ имат подобен вот, след всички резили, слугинаш, седене в скута, миене задниците, пардон образите на Бх и Шиши, и т.н. Наистина съм удивен - и докато вотът за копейки, мечове, безличия, копия и т.н. не ме изненадва, умнокрасивите, с претенции и мания за величие ме изненадаха много. Става малко като на БФБ - псуваш някой мажо, мрънкаш, ревеш какъв бил пък накрая пак се набиваш на неговите хартии и после ревеш, че те бил прецакал, докато ти си се надявал, че този път ще е различно
А голямата изненада е победата на цар делян шишман в Кърджали, където отгоре на всичко водач беше "почетния"! Вярно,с малко, но да го бие там, определено е сензация, надвишаваща умнокрасивата идиотия в София. Не само това, ми го бие навсякъде, освен в Гарбово (с някакви мижави бройки), Силистра и Разград. Всъщност само в Разград Сополя бие с разлика (и там беше лидер). Иначе очавкани резултати в Северозапада с купения вот, както и навсякъде по сиганските маали - нищо ново под слънцето.
Сега чакаме новата евроатлантически кУалиция - изпраният Бх и пепедейберастите, подкрепени от слафчу тъпуту, а отзад - пееФ. Ще е страхотно и ще има много жусуиииииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеA be гледам урсулката и президентката на джорджия още не са признали изборите в грузия. Може ли и ние да теглим по една майна и да не признаем изборите защото не печелят наш'те
Щом молдовците, които от 20 години обикалят Европа с румънски паспорти за една бройка да ги изкарат, че не щат ЕС, що да не мине тоя сценарии и с грузинците?
Следващите избори, на които ще има яки разлики между екзит-полове и ЦИК ще е при БЮРМ. Просто го виждам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Истинска мистерия е как 90% от българите доживяват до пенсионна възраст предвид интелектуалния си капацитет, критично мислене и гъвкавост при нужда.
Подцених сериозно резултата на Пееф и не разбирам за какво му беше сега да бие Доган с 4:3. Какво ще ги прави тия депутати в поредния тримесечен парламент?
Коментар
-
Брей. Цели 9 партии са в парламента. Каква ще е конфигурацията и дали изобщо ще има правителство е въпрос с повишена трудност.
Нинова я няма,така че коалиция ГЕРБ БСП не е изключена.Плюс Величие,ИТН и МЕЧ.Или пак сглобка ГЕРБ ППДБ плюс БСП. Но едно е сигурно-или ще има правителство с ГЕРБ или няма да има. Интересно е дали Боко ще заобиколи Шиши. Щото надали иска правителството да зависи от Шиши,ама той явно го държи с компромати. То стана като индийски сериал.Last edited by Vergil1975; 28.10.2024, 10:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИ кво?
На пролет нови избори
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеЧудя се как може за 35 години българина още да не може да разбере кого му пробутват от КГБ / ДС
Заслужава да си гние в блатото "преход" още 35 години !
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар