If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
това сред депутатите. Той местан май цялата група беше превзел ама накрая е НИКОЙ и се криеше в турското посолство.
Шиши в кое ще се крие - в подземното?
...и дали няма да го скрият хората на Хидроинженера?
През прерията яздили заедно Винету, Седящият бик и Бойко Борисов. В далечината видяли някаква барака и решили там да пренощуват. Пристигнали и пръв вътре влязъл Седящият бик. От вътре се чуло "туп" и великият вожд излязал навън с насинено око. Винету скочил от коня и се втурнал в бараката. Пак се чуло "туп" и Винету се показал с разбит нос. – За нищо не ставате – казал Бойко Борисов и нахълтал вътре. Отвътре се чуло: "туп туп". Винету замислено казал: – Май нашият бял брат настъпи и двете мотики.
това сред депутатите. Той местан май цялата група беше превзел ама накрая е НИКОЙ и се криеше в турското посолство.
Шиши в кое ще се крие - в подземното?
Ем то и аз ви казвах, че перат пари, ама вие, шараните, балъците, акционерите, поддържали бутафорията, вече шест години. Е няма такъв филм. Всеки, който има бизнес го знае- два месеца като си на загуба, на третия хлопваш кепенците. Банките и кредиторите няма да чакат.
Най абсурдното е следното-паркът е средище на българщина и патриотизъм, а се оказва, че изобщо не е продукт за българския пазар, ако изобщо може да се нарече продукт. Те го напрайли хората да водят там китайци румънци и руснаци…и така до 600к на година
Във форума има ли изобщо някой дето е клъвнал? Явно да...
Иначе някой да цопне една камера с компютърно зрение на входа и да броим колко хора влизат.
Онзи ден бях на крушунските водопади и си мислех как със сигурност там ходят повече хора отколкото в ИП.
Аз не следя политиката (особено в БГ), ама пускам на единия канал:
- Дебат на лъжеца Тръмп и деменциалния Байдън.
Сменям канала и гледам:
- Ивелин Михайлов фъфли с грацията на пропил общак във варненско село.
Тая партия е чаЛ Остава да разберем защо геният, психологът, финансовият гуру и абсолютният връх на човешката раса Ивелин не е успял да прозре каква змия си вкарва в пазвата Гледах му откъс от интервю в Свободна Европа - тоя човек плещи тотални глупости и на елементарни въпроси се оплита. Бил знаел още отначало какъв бил Марков и други такива тъпотии... не знам дали и неговите фанатизирани последователи вече ще му повярват. Още преди време бях писал тук и на други места, че Търмъка няма топките и нервите да издържи на напрежението - викайте ми Пророка
Коментар