Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Без никакво особено усилие в тази насока у нас в Бългаия индекса на корупцията Е-е-е-е-е-е-е
44
Уау-у-у-у-у-у-у-у
2020 - CPI - Transparency.org
Относно историята -обичам всякаква история в това число и "комунистическата"
Що се отнася до скръбната участ на Н. Чаушеско, добре е да се има предвид че от всички комунистически диктатори само той си върна дълговете към западните банки и само него разстреляха. Едва ли съвпадението е случайно.
Това силно контрастира със съдбата на такива диктатори-людоеди като Еди Амин Дада, Мобуто Сесе Секо и други, които завършиха дните си по бреговете на швейцарските езера и френската ривиера, в луксозни резиденции. Така, че няма такава връзка каквато ти се привижда за житейския края на диктаторите
Въпроса за отношенията Путин ББ е много интересен. За съжаление незнам кой на кого какво е обещал. Обаче това което се виждаше и тепърва май ще осъзнаваме е, че външната политика на ГЕРБ успя да намери някакъв баланс в геопокитическия пъзел в нашия регион.
Дали наследниците на ГЕРБ ще успеят да запазят баланса е малко неясно. Дай боже да успеят.
И най-накрая относно евентуалното завръщане на ГЕРБ във власта, точно моито желания или нежелания имат значение колкото и твоите, някъде към 1/4000000. Иначе казано един глас в изборния ден. Така че не го ндценявай моето предполагаемо от теб желание и го дай с по-малки букви.
И не се впрягай толкоз за това дали се излагам с писането си или не. Това в крайна сметка си е мой проблем. До окончателната ви победа предполагам че цензура няма да бъде въведена така че ще продълж да пиша ако има какво да кажа. А след като победите и наложите цензура ще си отпочина от това занимание и ще се одам на композиране на любимата ми музика.
Все пак имам известен творчески потенциал и не съм обикновен копировач на интернет съдържание.
Коментар