IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Статията на Красимир Катев във в.Капитал ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За дискусията...

nqma te li kiriliza g-n Katev

Коментар

• За дискусията...

Господин Катев,говорите като даскалицата ми в девети клас!Дайте по същество!Тука бяха дадени сума интересни мнения!Пък въобще аз като съм писал не съм мислил за политическа насоченост,аз и нямам никакви симпатии към политическа сила в момента!Виж разочарования-бол!!!

Коментар

• За дискусията...

Господин Катев, хубаво е, че се включвате в дискусията. Лично аз се надявам това да инициира коструктивни мнения, които да инициират и конструктивни отговори. И така да се получи и дълбочината да която вие говорите.

Коментар

• За дискусията...

prochetoh s interes diskusijata. razocharovan sam ot lipsata na dalbochina, argumenti i fakti. vinagi sam bil gotov za ekpsertna diskusija po temata, no bez evtin predizboren politicheski populizam. katev

Коментар

• За дискусията...

Е Кредит Кард човек предполага ,а нали се сещаш кой разполага!Така че темата стана интересна,за мен един човек е съвкупност от делата си,а не само от едно действие!Под едно дело може да се прикриеш,може да се въздържиш да направиш нещо дето ти се иска,но в целия живот да бъдеш друг са го можели много малко хора-сещам се само за Октавиан Авгус,който умирайки попитал Ливия-Е как изиграх ролята си?

Коментар

• За дискусията...

Не предполагах, че ще се получи такава дискусия – кой е Велчев, кой е неговия баща, къде е учил и т.н. – по-важното според мен са действията и работата, която върши. Идеята бе да се обсъди статията на г-н Катев в Капитал, да има и други гледни точки. За съжаление нямаше по-задълбочени коментари, сега чакам отговора на Dash в Капитал, надявам се и други компетентни хора да дадат мнението си. Оставам с впечатлението, че почти всички мнения са негативно настроени към статията и най-вече негативно настроени към управлението на държавния дълг. За дискусията би било добре да има мнения в подкрепа на статията и водената политика по управление на финансите на държавата през последните 4 години, така че ако някой е на това мнение нека да не се замисля. Колкото участниците са по-независими от политическите сили, толкова по-добре.
              Според мен е важно в обществото да има обективно мнение(до колкото е възможно) по тези въпроси. Всеки трябва да знае ИСТИНАТА и нека сам да реши какво да мисли, какво да прави. Такива дискусии са полезни, факта че някой някъде си променя информацията в някакъв сайт, свързана с дискусията е добре. Колкото повече се дискутира даден проблем, толкова повече истината излиза наяве.

Коментар

• Миленчо и подобните нему

22, напиши ми твоя мейл на bond007@start.bg, виждам, че имаме сходно мислене

Коментар

ot kude e citata? ))

Коментар

Жежак, всичко си е фарс от самото начало. Добре, че се промениха времената, та да може човек и бизнес да прави, и да остави политиката и да се занимава с това, което му е кеф. Иначе отгоре винаги ще има някои, които да управляват, но поне човек е вече малко или много свободен, а управляващите е известно от коя клика са, боята просто няма никакво значение.

Коментар

Верно Юрий ,че покръстването на гаджалите бе тогава,това ми убегна,но ти си съвременник и се сети и за това нещо!

Коментар

Разбира се че е могъл,ХХ и още може!Но е смешно да се сравнява желанието да почнеш да вадиш някакви пари чрез това което си завършил- с мързела да ти се учи!И аз имам специализация в Бристол по международно морско право,но това не ме прави западен възпитаник,още повече ,че като се върнах 96 та-началота на 97,до 2000 си плащах борчовете за започването на бизнеса !

Коментар

• Velchev

Kam cyalata tazi diskusiya bih pribavil oshte edin interesen strih... Milen Velchev e tryabvalo da vleze v kazarmata 1984-1985 godina, kakto napraviha vsicki ili pochti vsichki ot nabor 1966, v tova chislo i az. Po-pametlivite si spomnyat kakvo stavashe tochno prez tezi 2 godini-turskoto izselvane, smyana na imenata, atentatite na garata v Plovdiv i na drugi mesta i t.n. V sashtoto vreme Milen Velchev vliza i izliza ot kazarmata, kakto nyakoy po-dolu pravilno spomena, v mnogo udobno vreme - 1988-1990 godina. Vaznikva vaprosat dali tova e sluchayno, koy e razpolagal s informaciya, kak e bila izpolzvana informaciyata i t.n. A be, s dve dumi, neshtata si se narejdat iznenadvashto dobre.
                          Inache za izlizaneto v chujbina ste pravi po princip, izborat beshe Praga, Berlin, Budapeshta, Moskva etc. Da no nyakoi znayat kakvo shte stane, a drugi /povecheto/ ne. Eto tova e start.

Коментар

jejak, много са ми познати нещата за които пишеш (
                            Поздрави.

Коментар

jejak, извинявай, но не си точно прав. Положението началото на 90 съм го изживял и много добре знам за какво говориш. Но това не е оправдание (не се заяждам). Ако някой е искал да учи, можеше да го направи и по-късно.

Коментар

• ppp

РРР, казах ти че ми е трудно да избера. Ако се налага няма да гласувам и за ДСБ и май ще пусна празна бюлетина. Прав си.

Но това е друга тема.

Коментар

Working...
                                X