If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Господин Катев,говорите като даскалицата ми в девети клас!Дайте по същество!Тука бяха дадени сума интересни мнения!Пък въобще аз като съм писал не съм мислил за политическа насоченост,аз и нямам никакви симпатии към политическа сила в момента!Виж разочарования-бол!!!
Господин Катев, хубаво е, че се включвате в дискусията. Лично аз се надявам това да инициира коструктивни мнения, които да инициират и конструктивни отговори. И така да се получи и дълбочината да която вие говорите.
prochetoh s interes diskusijata. razocharovan sam ot lipsata na dalbochina, argumenti i fakti. vinagi sam bil gotov za ekpsertna diskusija po temata, no bez evtin predizboren politicheski populizam. katev
Е Кредит Кард човек предполага ,а нали се сещаш кой разполага!Така че темата стана интересна,за мен един човек е съвкупност от делата си,а не само от едно действие!Под едно дело може да се прикриеш,може да се въздържиш да направиш нещо дето ти се иска,но в целия живот да бъдеш друг са го можели много малко хора-сещам се само за Октавиан Авгус,който умирайки попитал Ливия-Е как изиграх ролята си?
Не предполагах, че ще се получи такава дискусия – кой е Велчев, кой е неговия баща, къде е учил и т.н. – по-важното според мен са действията и работата, която върши. Идеята бе да се обсъди статията на г-н Катев в Капитал, да има и други гледни точки. За съжаление нямаше по-задълбочени коментари, сега чакам отговора на Dash в Капитал, надявам се и други компетентни хора да дадат мнението си. Оставам с впечатлението, че почти всички мнения са негативно настроени към статията и най-вече негативно настроени към управлението на държавния дълг. За дискусията би било добре да има мнения в подкрепа на статията и водената политика по управление на финансите на държавата през последните 4 години, така че ако някой е на това мнение нека да не се замисля. Колкото участниците са по-независими от политическите сили, толкова по-добре.
Според мен е важно в обществото да има обективно мнение(до колкото е възможно) по тези въпроси. Всеки трябва да знае ИСТИНАТА и нека сам да реши какво да мисли, какво да прави. Такива дискусии са полезни, факта че някой някъде си променя информацията в някакъв сайт, свързана с дискусията е добре. Колкото повече се дискутира даден проблем, толкова повече истината излиза наяве.
Жежак, всичко си е фарс от самото начало. Добре, че се промениха времената, та да може човек и бизнес да прави, и да остави политиката и да се занимава с това, което му е кеф. Иначе отгоре винаги ще има някои, които да управляват, но поне човек е вече малко или много свободен, а управляващите е известно от коя клика са, боята просто няма никакво значение.
Разбира се че е могъл,ХХ и още може!Но е смешно да се сравнява желанието да почнеш да вадиш някакви пари чрез това което си завършил- с мързела да ти се учи!И аз имам специализация в Бристол по международно морско право,но това не ме прави западен възпитаник,още повече ,че като се върнах 96 та-началота на 97,до 2000 си плащах борчовете за започването на бизнеса !
Kam cyalata tazi diskusiya bih pribavil oshte edin interesen strih... Milen Velchev e tryabvalo da vleze v kazarmata 1984-1985 godina, kakto napraviha vsicki ili pochti vsichki ot nabor 1966, v tova chislo i az. Po-pametlivite si spomnyat kakvo stavashe tochno prez tezi 2 godini-turskoto izselvane, smyana na imenata, atentatite na garata v Plovdiv i na drugi mesta i t.n. V sashtoto vreme Milen Velchev vliza i izliza ot kazarmata, kakto nyakoy po-dolu pravilno spomena, v mnogo udobno vreme - 1988-1990 godina. Vaznikva vaprosat dali tova e sluchayno, koy e razpolagal s informaciya, kak e bila izpolzvana informaciyata i t.n. A be, s dve dumi, neshtata si se narejdat iznenadvashto dobre.
Inache za izlizaneto v chujbina ste pravi po princip, izborat beshe Praga, Berlin, Budapeshta, Moskva etc. Da no nyakoi znayat kakvo shte stane, a drugi /povecheto/ ne. Eto tova e start.
jejak, извинявай, но не си точно прав. Положението началото на 90 съм го изживял и много добре знам за какво говориш. Но това не е оправдание (не се заяждам). Ако някой е искал да учи, можеше да го направи и по-късно.
Коментар