If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Информатор /Eddie/, кога да очакваме Nutty Professor III? :-)
Коментар
Информатор
НДС2 - ГОЛЯМАТА ОПАСНОСТ за БГ икономика
Такава ли била работата, Пепи? Знаех си, че имаш някакви лични интереси. Сега вече ми се изясни напълно. Тц-тц-тц
Коментар
Само за твое сведение, машините ни са платени в началото на април. Тоест инвестицията е направена на 100%. Това че кредита е одобрен не означава че ще бъде усвоен, защото още никой не ме е поканил на разговор по определяне на клаузите по акцептиране на кредита. Ако не ме устройват, просто няма да се възползвам от това предложени. Кредит да но не на всяка цена. Ако искаш мога да ти напиша и на теб една икономическа обосновка и ти гарантирам кредит. Да ама той после трябва да се връща, така че си направи добре сметката да ли си пораснал за това.
Като измислиш пак ми се обади.Хайде остани си със здраве който и да си.
Абе Пепи чак сега се усетих защо толкова твърдо защитаваш СДС. Може би при едно следващо правителство няма да може да мине проекта на м-р Манева за картонените чашки и тогава ще трябва да плащаш на други лобисти. Кофти нали.
Коментар
Храбрин Иванчев
Поздравявам Петър Караиванов за факта, че застава със своето име зад думите си, но това не прави по-малко смешни твърденията относно компетентността и липсата на корумпираност на Муравей и сие. Това правителство нямаше как да изпълнява програма при положение че страната е във валутен борд и при наличието на споразумение с МВФ. Смешно е когато Муравей говори за икономическите успехи включвайки и приватзацията. Кое предприятие се продаде с явен търг или чрез БФБ? За толкова години само един GSM лиценз и то всички знаеха че гърците ще спечелят на всяка цена по геополитически причини и т.н. Сашо Божков вече се появява само пред чужденци, но и те помнят прякорът му. Нямам време да пиша повече, но мисля че Петър трябва да разбере, че най-големия приятел на Симеон е Иван Костов и хората около него, защото без техните провали Симеон щеще да идва в България само като турист. А още повече че цялата тази фанатична истерия /справка Гласове/ около НДС2 налива вода в мелницата на Симеон. На страха очите са големи.
Колеги, за 10 дни мръднах от страната и вие сте обърнали Инвестора на истински политически сайт. Политическите теми са станали повече от икономическитe. Oще една седмица и ще можем да основем партия идеята не е толкова лоша, ще сме по-добри от НДС2- със сигурност.
Сега сериозно: Това снощи беше най-голямото ми разочерование от цялата кампания- долнопробна и просташка чалга- невъзпитани и некомпетентни хора, които се забравиха. Побутваха се с лакти кой да говори и си противоречаха един на друг, размахваха кутии с цигари, както Никита Хрушчов размахваше чехъла си в ООН. Има едно детско предаване "кой е по-по-най"- нещо подобно е , само че участниците са между 3 и 5 г. Другото с което мога да сравня снощното зрелище са обръщенията на идиотите от малките карнавални партиики, които обещават пари в кеш и 13-часова ерекция. Но простотията не е най-страшна- юнаците са некомпетентни. Аз се връщам от Лондон и трябва да ви кажа, че в ситито вицепрезидентите са повече от автомобилите- това е не-много висока, ИЗПЪЛНИТЕЛСКА длъжност в йерархията на банките. Но в БГ звучи много тежко- едва ли не че вицепрезидента е втория човек в банката- е не е така!
Бог да пази България. Вече си мисля че не само пътя ни към Европа и НАТО отива в задънена улица, но самата демокрация е заплашена.
Съгласен съм с Петър. Жалко за надеждите, които имах в тези млади хора . Днес съм убеден, че те просто искат да опоскат държавния резерв и нищо повече. А за г-дата Квинт и Муун не ми се говори... Бог да пази България
Коментар
Значи в този сайт ОБИДИТЕ са табу. Това че си изпускаш нервите, само ме радва защото потвърждава казаното от мен а гневът е израз на безсилие. Освен да чувам захаросани приказки в "Бъдещо обещателно" време, до сега не чух нищо смислено от така нареченият "икономически екип" на НДС2. Би ли бил така любезен да "Отвориш очите на кухата хралупа" с ЦИФРИ И ФАКТИ
Коментар
Икономист
Поздравления!
Коментар
Ще кажа че истината БОЛИ.
За разлика от псевдо икономическите светила на НДС2, министър Радев говори с цифри и факти -тоест с езика на ИКОНОМИКАТА.
Неговите опоненти освен с ръкопляскане с пионерски ентусиазъм и полуидиотски усмивчици, а някой от тях и с поведение на невръстеници, по никакъв друг начин не успяха да защитят тезите си.
ФАКТ!?!?????
Коментар
peduna pedunov
Ти се оказа ......., което си мислех
Коментар
Информатор
Пак започнахме с плашилата. Аман от хора изпълняващи партийни поръчки.
При НДС2 България щяла да бъде играбена. Та то останали нещо за крадене след като синята вълна??? РМД-та, приватизационни сделки, вунтящи на корупция, приятелски кръгове, цензура в телевизията, от която по някой път ти става смешно, особено, когато се пояеи г-н Тицин с плоските си изпълнения.
Какво ше кажете за това г-н Караиванов?
Коментар
Петър Караиванов
Това което гледах вчера в "ГЛАСОВЕ" и дебата между НДС2 и ОДС опоределено НАДХВЪРЛИ всичките ми страхове за това, че ако недай си боже НДС2 влезе във власта, ни чакат много тежки години на поредното разграбване на България. НЕКОМПЕТЕНТНОСТ, НЕВЪЗДЪРЖАНОСТ, НЕЗНАНИЕ са 3-те думи с които мога да охарактеризирам икономическият екип на НДС2. А за него се твърди че е НАЙ - СИЛНИЯТ от целият екип. Страх ме е да си помисля тогава за останалите екипи.
Коментар