Вход

Потребителско име:

 Запомни ме на това устройство
Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
 • Филтър
 • Време
 • Покажи
Clear All
new posts

 • „Специален американски самолет, който летеше над Афганистан за разузнавателна мисия, беше тактически свален от талибаните“,

  каза Моджахед. „Всички на борда, включително високопоставени служители на ЦРУ, бяха убити”, подчертава той.

  Часове след изявлението на талибаните САЩ признаха, че техен самолет е катастрофирал. „Докато причината за катастрофата се разследва, няма признаци, че катастрофата е причинена от вражески огън”, заяви полковник Сони Легет, говорител на американските сили в Афганистан.
  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

  Коментар


  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
   "Днешна българия" е литературен похват
   Авторът е имал предвид това
   уродливо чудовище,
   в което
   вие превърнахте България след 1944 г.
   То след 1989г вие я превърнайте в още по уродливо

   Коментар


   • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Каква ирония! )
    Сам приветстваше идването на власт на тези, които сега ...са ти подли
    и громеше жлъчно несъгласните
    "Днешна българия" е литературен похват
    Авторът е имал предвид това
    уродливо чудовище,
    в което
    вие превърнахте България след 1944 г.

    Коментар


    • Известна е и теорията на Монтескьо за преуспелите държави! Самата православна религия е и причина за изостаналостта на обществата там/България,Русия и др./,както и в Исляма впрочем,тези две религии са още в феодализма,където корупцията е начин на управление....

     Изостаналите общества вярват, че копирането на развитите държави наистина означава настигане на по-напредналите. Когато се научи да прави ракети и бомби, Русия си повярва че е настигнала Америка. Точно поради това думите на г-жа Тачър “Горна Волта с атомни ракети” са били, са и още дълго ще бъдат толкова болезнени за тях.

     пусни звука

     https://makeagif.com/gif/-0Lb2R3?ref=kASENH

     ББ ,не чувате!!!. - Videoclip.bg

     Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

     Коментар


     • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

      Каква ирония! )
      Сам приветстваше идването на власт на тези, които сега ...са ти подли
      и громеше жлъчно несъгласните
      Съни, уелкъм бак.

      Да не се задават пак избори? Последните пак ги загубихте май?

      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Ето, как самите тролци гледат на нещата: Пари им дай. И се стараят
       Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

       Коментар


       • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        """Както беше избързал да каже един, „Имало е по-тежки времена, но по-подли никога!“ """
        Сигурно е имал предвид днешна
        българия
        https://www.reduta.bg/%D0%B0%D0%BD%D...8%D0%B1%D1%80/
        Каква ирония! )
        Сам приветстваше идването на власт на тези, които сега ...са ти подли
        и громеше жлъчно несъгласните

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
         Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно! Провали се всичко това, за което са се борили обърканите тарикати, наричащи себе си комунисти! И най-радостното е, че дори и да не бяха осъдени, много от палачите получиха страшна присъда - да видят как всичко, в което вярваха фанатично, става на пух и прах, а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!
         ..а на теб, видиш ли, не дали...
         Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

         Коментар


         • Kомунизмът се срина така , както никоя друга идеология преди! Изчезна ,макар и не безследно! Провали се всичко това, за което са се борили обърканите тарикати, наричащи себе си комунисти! И най-радостното е, че дори и да не бяха осъдени, много от палачите получиха страшна присъда - да видят как всичко, в което вярваха фанатично, става на пух и прах, а собствените им червени наследници си обърсаха отзад с червените идеи и станаха най-първи капиталисти!
          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Добра активност начев.
           Според теб в коя категория попадаш според поста на ваневски?

           Last edited by Имхотеп; Вчера, 20:37.
           Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

           Коментар


           • Tod Gechot
            ·
            "Стачките във Франция стихват. "CGT"- Червения синдикат на потомственият комунист Ф. Мартинес, се опитва да ги радикализира. Дори в бастиона на "държавния пролетарий" SNCF/ френските железници/, другите синдикати върнаха на работа своите работници. Трафика на транспорта постепенно се възстанови. Интересите на тези, които губят своите привилегии от ПРЕМАХВАНЕТО НА 42 СПЕЦИАЛНИ РЕЖИМА за пенсиониране, не могат да бъдат превърнати в национална кауза, още по-малко идеология! Функционерите на Мартинес започнаха да прибягват към блокади, саботажи и изнудване, за да запазят значението на батака, въпреки минорната подкрепа. Около синдикалния тероризъм, се налепиха банди от "професионални протестъри" - онази магма от "жилетки", "черни маски" и всякакви хулигани, които палят, рушат и ограбват магазините...

            ЕДИННИЯ РЕЖИМ ЗА ПЕНСИОНИРАНЕ ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ НА РЕПУБЛИКАТА - беше основно обещание на Макрон в неговата предизборна кампания. Никой не се съмняваше, че той ще го изпълни. Всички пресмятаха цената, защото всяко дело има своята цена. Френския народ ще плати спокойно и достойно на несъгласните, правото да отстояват своето несъгласие. Така е тук.
            И понеже наблюдавам напъни, събитията във Франция да се претакат през
            българската действителност, защото хората които ги претакат, нямат никакви познания за френската, искам да отбележа:
            Не е страшно човек да е неинформиран по дадена тема, страшното е, когато смята, че тази неинформираност не му пречи да се заеме с нея.
            България е пълна с такива, дето първо "запрЯтат ръкави и крачоли", а после мислят."

            Коментар


            • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

             В мига, в който забележат ..
             Многократно съм приканвал чукчите да чуят, ама чукчите си знаят тяхното.
             Oткъде се пръкват тези мутанти на българския народ в електронната ера и всъщност мутанти ли са те или някаква съвсем значителна част от един народ, който вече седемдесет години е подложен на негативна селекция?

             Трол-гюме


             Тези ще ги познаете, че са винаги първи под всеки пост, който е в ущърб на последните спуснати опорни точки. Не че те се менят много – българо-съветската дружба, путифилията, защитата на Тошо и на комунизма си остават основни, но обновяванията с Южен Поток, Хубавото Белене, русия ни освбоди, нов прочит на царствената особа и пр. циркулират без умора.

             Тук е важно да си пръв на гюмето и веднага да издрискаш поне 5-6 поста, за да дадеш отвратителен начален тон на възможната дискусия по темата. Изобщо не е важно да си в темата, но е важно да си първи с няколко псевдонима.

             Трол-казуист


             При него е важно да пуска под съответния постинг няколко пъти един и същи текст с пространно изложение с множество неверни „факти“ за някого или нещо, един вид своебразен набор от неверни и преиначени постановки на събития и данни, които по естетика и стил са неотличими от ДС доносите, които четяхме в досиетата си. Това е същият жанр, като тези доноси се тиражират също под различни постинги из мрежата и се повтарят с месеци. Отново, темата на постинга е без значение.

             Трол-копролал


             Копролалия (копрос означава изпражнение, лалия означава говорене) е психическо разстройство проявящо се като неудържим напор да се изговарят и съответно публикуват изрази и думи с фекално, екскрементно, свързани с пубиса или с аналната област и перинеума на тялото, със секрециите, копулацията, различни перверзии и подобни теми, като се набляга също на персонални обиди, псувни, сексуални заплахи или просто струпване на купища от отблъсващи и гадостни изрази, които имат очевидната цел да предизвикат погнуса у другите участници или читатели на сайта.

             Тролува се многократно със същия ник, под същия постинг или пък се прибягва до няколко различни, със същия копроматериал, рециклиран по различен начин. Основната цел е предизвикване на гадене, повръщане и напускане на форума от страна на нормалните хора по естетически причини. В известен смисъл наподобява тактиката на комунистическо-криминалната мафия за прогонването от страната на нормалните хора, които се задушават от миризмата и миязмите на обществения живот.

             Тъп Трол


             Допускам това да е най-ниско платения вариант, макар че и предишният вариант едва ли е високо платен предвид факта, че копролаленето му е естествена необходимост и би го правил дори без заплащане. Тъпият трол е обикновено неграмотен, прави груби граматични грешки и не знае смисъла на думите, които употребява. Винаги пише манифестаций, конпроментиран и на ангро, пунтуацията е много зле.

             Но не това е основното при него, а неговата способност по един почти естествен, извиращ от ума му на оставач, на лузър и на некадърник начин, да продуцира сепли и удивително бездарни умозаключения по всички въпроси по които, поради съдба и липса на образование, той никога не би могъл публично да се изкаже.

             При тази разновидност, борбата за нищожната тролска надница е и борба с клавиатурата и с мъчителната задача да се съставят изречения, което довежда грамотните участници, след първоначалното възмущение, до съжаление и даже до опити да му помогнат как да напише дадената дума или къде да сложи запетайките.

             Всичките тези тролове обаче, независимо дали са субсидирани и инструктирани от тандемите Добрев-Кутев-Бабикян, от Доган-Пееф или от съветскатата хибридна фаланга Гестапото-Шаренкова-Библиотекарите, поставят един всъщност много по-дълбок въпрос:

             Каква точно сила създава, мотивира и тласка тези хора да правят това което правят и което е по същество денонощно произвеждане на гадост и безмислие?


             Откъде се пръкват тези мутанти на българския народ в електронната ера и всъщност мутанти ли са те или някаква съвсем значителна част от един народ, който вече седемдесет години е подложен на негативна селекция?

             И накрая, съвсем честно, знаейки каква част от нашия народ се състоеше от куки, осведомители, вербовчици и „разузнавачи“, без да броим номенклатурите, тунеядната администрация и пр. човешки „материал“по времето на комунизма, трябва ли да се yчудваме, че те и техните наследници днес работят като тролове?


             Last edited by vanevski; Вчера, 18:05.
             Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

             Коментар


             • Полша ще подпише за 32 изтребителя F-35 срещу $4,6 милиарда

              Парчето 144 млн.
              Нашите са значително по-скъпи, но причината за това е, че номерацията е направена за да заблуди руснаците. В действителност - по-малкото число отговаря на по-високи бойни и техн. показатели.
              Пък и ние бяхме много лакоми за боеприпаси, а поляците ги взимат само за декорация и плашене на гарги

              Коментар


              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

               След години, когато автентични историци се заемат да изследват защо българия е стагнирала от 1944 г. до 2022 г., ще ползват репликите в този форум, за да разберат психологията на индивидите, предизвикали и поддържали тази стагнация
               Нег----ко, дори кака ти Биляна видимо е повръщала при писането на биографията ти!
               Колкото и да се опитваш да унижаваш страната, която те е родила и те е направила човек, от французите ще получаваш само нарастващи дози присмех и презрение.
               И бой с бастуните на Делон и Белбондо по празната ти кратуна, щото не лижеш достатъчно усърдно обувките им.

               Коментар


               • Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

                жалък си !!!!
                +10
                Мандрата свършва скоро https://www.indiegogo.com/projects/hteconomizer-energy/x/10896729#/

                Коментар

                Working...
                X