IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямаше ме два дни. Ходих да прекопая лозето, че както знаете, лозето не ще политика, а мотика.

Връщам се и за да вляза в темата, трябваше да прегледам последните няколко страници. Първото ми впечатление е, че са по-малко, интересът намалява...

Сега въпросът е защо? Защото умните хора четат, за да научат. А нищо ново не научих - все едно, че не съм отсъствал! Едно и също, празни приказки на празни хора... Нивото толкова е паднало, че не можеш да се спънеш в него! И не знам кое е първо и кое второ - понеже качеството е паднало, намалели са хонорарите или обратно?... А може да е и пазарно обяснимо - цената пада при толкова много самопредлагащи се?

Виждам, че през това време някои са се отказали да си говорят с радиото... Матеев казва, че има политическа цензура? Сигурно. Аз смятам, че по-скоро цензурата във форума е поради липса на професионализъм у упражняващите я. Толкова могат. Как иначе да си обясня, че мен ме баннаха, защото съм ползвал инструмент за оразмеряване на шрифта, който те сами са ми предложили!? Няма обяснение, нали? Освен дефицит на кадри. Прозаично.

Сега и аз се чудя дали да си бия камшика, защото времето е пари - не мога да си позволя да го губя за махленски приказки, пък било то и от централни махали и кръстовища. Дайте да вкараме малко мисъл, малко логика, малко вслушване в опонента, да си припомним как се води спор! Когато чета хубава книга, имам чувството, че ставам по-красив, по-умен - точно като протестиращите. А когато чета излиянията на същите протестиращи във форума - се чувствам омърсен, пропилял времето си, сбъркал компанията?...

Дайте да променим нещо! За да има диалог, трябва да има разговор. Мегафоните не помагат!
    Last edited by Спящият бик; 05.08.2020, 15:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Скромно, скаричка и биричка само

... и малко чолав...
      Не разбрах защо полицията пази протесърите само на улица.
      А тия дето нахлуха вътре станаха трудни за рисуване...

Коментар

• С една (три) дума работата е "бира, секс и рокендрол".

Коментар

• Щом има биричка в жегата значи всичко е точно. Хубаво е хората да се виждат от време на време, пък било то и от двете страни на барикадата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
            Йеденье и пиенье има ли на сбора?
            Предимно***е с 200 -та.
            Last edited by X_Y; 05.08.2020, 14:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
              Йеденье и пиенье има ли на сбора?
              Скромно, скаричка и биричка само

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Йеденье и пиенье има ли на сбора?

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  Няма оставка - Човекът с главно Ч се жертва да остане на власт в името на народа - великан!!!
                  Споко, ще има.

Още преди 1-2 седмици писах че Борисов се готви за избори. Другите лапат мухи и после що пак ГЕРБ първа политическа сила.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                    БХ треперейки каканиже дежурните глупости на върхушката на ГЕРБ, събрана на едно място.
                    Прави впечатление, че заместниците му Фандъкова и Димитър Николов, не са до него на трибуната, а само кмета на Враца Калин Каменов и битият председател на СДС Румен Христов. Що е бит, той си знае, ама малко са го били де...куца с единя крак, а трябва да е с двата.
                    Слънцето препича и има реална опасност да изпари водата от кухите манерки на присъстващите.Страх ме хваща каква амалгама от скелети на бръмбари ще остане...
                    Валери Симеонов брои бабичките и младите засукани жени от ГЕРБ и чеша доволно междукрачието си, където издайнически няма никаква реакция от интензивния масаж.
                    Каракачанов подпрял тумбака, гледа под полата на Кърджалийксата полова шпага, но по разчарованата му физиономия, изглежда е станал свидетел на първото обуване на килоти от парламентарната шефка...
                    Останалите овластени гербери гледат с досада, попиват пот и се чудят дали да късат синджира с 200 или ще ядат хурката и бой на кубици!

П.П. Жоро Тръбата да не е спрял парите, много е пусто тука ??
                    На инструктаж са.

Коментар

Няма оставка - Човекът с главно Ч се жертва да остане на власт в името на народа - великан!!!
                      БХ треперейки каканиже дежурните глупости на върхушката на ГЕРБ, събрана на едно място.
                      Прави впечатление, че заместниците му Фандъкова и Димитър Николов, не са до него на трибуната, а само кмета на Враца Калин Каменов и битият председател на СДС Румен Христов. Що е бит, той си знае, ама малко са го били де...куца с единя крак, а трябва да е с двата.
                      Слънцето препича и има реална опасност да изпари водата от кухите манерки на присъстващите.Страх ме хваща каква амалгама от скелети на бръмбари ще остане...
                      Валери Симеонов брои бабичките и младите засукани жени от ГЕРБ и чеша доволно междукрачието си, където издайнически няма никаква реакция от интензивния масаж.
                      Каракачанов подпрял тумбака, гледа под полата на Кърджалийксата полова шпага, но по разчарованата му физиономия, изглежда е станал свидетел на първото обуване на килоти от парламентарната шефка...
                      Останалите овластени гербери гледат с досада, попиват пот и се чудят дали да късат синджира с 200 или ще ядат хурката и бой на кубици!

П.П. Жоро Тръбата да не е спрял парите, много е пусто тука ??

Коментар

• Няма оставка - Човекът с главно Ч се жертва да остане на власт в името на народа - великан!!!
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

..............

П.С. Абе, дали БХ ще хвърли оставката днес, нещо много се умълчаха политическите тролове в темата, което следва да е ясен сигнал - дори матейко изчезна...

Не ставате за гербаджии и туй-то!

Не мислите позитивно!

Защо лидерът свика елита (си)?

Трябва да обсъди ситуацията с тях и - разбира се - този форум от каймака на обществото - трябва да даде своя вот!

Защо изобщо ще се събират, ако няма да дадат своя глас по ОСНОВНИЯ въпрос: оставка на правителството - "да", или "НЕ" ?

............,..,.

Ясно е, че подобен "елит", би предпочел да не секва кранчето! То пък, в нашата страна, КОЙ би тръгнал срещу себе си и срещу далаверата? Срещу "кьоравото" не се върви!

.................

Извод: пряката демокрация решава! Срещу оставката са вотове, които имат над 50 % от гласовете!

"Къде отиваш, може би!" - тук ще имаме, ако не 100 %, то поне 99,9 % срещу оставката и това - разбира се при таен вот (напълно анонимно гласуване)

................,.

Втори извод: никой не може да тръгне срещу доверието на своя елит! Напротив: трябва да продължи да работи за ТОЯ елит - до края на всички (настоящи и бъдещи) мандати!

..................

Трети извод: бъдещ мандат БЕЗ Цецо, а още повече - ПРОТИВ Цецо - е обречен на неуспех!

(не, че фаворизирам Цецо, но доста от елита на Бойко ще привлече..., т.нар. бунтари, недоволни и недостатъчно облажилите се край Бойко)

Мнението ми е неангажиращо.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Ко се тюхкате! Пича си гледа хляба.
                            Ами и да, и не. По-скоро, си гледа в пъпа.

Коментар

• ИЛИАН ВАСИЛЕВ
                              10 мин.
                              ·
                              По движението на Севда Арнаудова разбирам, че Борисов ще се оттегли. Вероятно това ще обяви днес, за да работи за "партията". Може и да направи заявление в стил Меркел.
                              Но е куца патица. Пасив и за себе си и за ГЕРБ и за България.
                              Видно е, че го изоставят все повече и повече хора. Пеевски и Доган си организират собственото оцеляване.
                              Идеята е той да се "пеевизира" да потъне и зад кадър да дърпа конците. Днес вероятно ще предолжат и схемата с ново правителство оглавено от друг, сламен човек. Желаещи бол, само и само да няма служебно правителство. Да, но не - справка Платохнюк.
                              Разчитат че ще влязат в предизборна кампания без да има разкрития за далаверите и корупцията им. Няма да стане.
                              Нищо че Гешев няма да ги разследва - тя битката е за общественото мнение. И тази битка ще я загубят...

Коментар

• ДОПЪЛНИТЕЛНИ ИНСТРУКЦИИ КЪМ ЕЛИТА НА Политическа Партия ГЕРБ ЗА СЪБИТИЕТО В "СОФИЯ ТЕХ ПАРК", КОЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ УТРЕ, 05.08.2020

Къде е "София Тех Парк"?
                                "София Тех Парк" е в София. Намира се точно срещу "Арена Армеец", която също е в София, защото не е тръба и не може да е навсякъде. Ако идвате от посока, която налага преминаването ви през центъра, заходете по Околовръстното и се включете от другата страна. НЕ МИНАВАЙТЕ ПРЕЗ ЦЕНТЪРА, ТАМ ИМА ТЕРОРИСТИ!!!

Къде да паркирам?
                                Това е отговорност на вашия областен координатор. Логиката е тези, които идват с Джипка, да паркират най-отпред. Тези, които са без Джипка, могат да паркират най-отзад.

Как да се държа, ако ме заговори Бойко Борисов?
                                Естествено. Целунете му ръка. Закълнете се във вярност. Разхилете се на подигравката Му, отправена към вас или към ваш съпартиец.

Как да се държа, ако ме заговори Дани Кирилов?
                                Г-н Кирилов е инструктиран да не говори. Ако ви заговори, обърнете се незабавно към вашия областен координатор.

Какво да правя вечерта преди събитието?
                                Тренирайте ръкопляскане. Ако разполагате с достатъчно свободно време, съберете се и с други съпартийци и тренирайте синхронно ръкопляскане.

По пътя към "София Тех Парк", за какво да си говоря с моите съпартийци?
                                Говорете си за тръби. Кажете им, че няма нищо по-хубаво от тръби. Не забравяйте - най-искрени са разговорите за тръби.

Ако забележа съпартиец, който е загубил вяра в Него, как да постъпя?
                                Незабавно се свържете с вашия областен координатор.

Ако забележа, че моят областен координатор е загубил вяра в Него, как да постъпя?
                                Незабавно се свържете с Георги Марков. Той е бил в Държавна Сигурност и знае как да процедира.

За какво мога да говоря в кафе-паузите?
                                За тръби.

За какво не мога да говоря в кафе-паузите?
                                По време на кафе-паузите, избягвайте следните имена: Ахмед Доган, Иван Гешев, Делян Пеевски, Бай Васил, Франтишек и Петьо. Не споменавайте неща като джуджета и снежанки. Избягвайте приказна риторика.

Ако паднем от власт, аз какво ще правя?
                                Обърнете се незабавно към вашия областен координатор.

Да си нося ли сандвичи?
                                Не се притеснявайте. Има осигурен кетъринг от ПП "ГЕРБ" - сандвичи със суджук.
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X