IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Себе си ли описваш? Забрави да добавиш и едно "Хуйчец" накрая - нали ти е любима фраза ....

Иначе аз се радвам на добро здраве, но ако ти имаш проблеми - моите съболезнования.
    Описах, какво не съм, дано не страдаш от това. Ако ли страдаш - как беше? - съболезнования.
    Last edited by Pyramid; 12.08.2020, 13:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Сега, това си го запишете, ще ви кажа какво ще направи БХ до края на месеца (може и края на седмицата да е). Запишете си го

БХ ще подаде оставка с "отлагане", примерно за края на септември, защото
      - е. "национално отговорен" и иска да се гласуват "важните закони" - ерго, да си нагласи пак изборите и да раздаде кеш на калпак в края на мандата си, т.е. пак да си уреди изборите
      - ще дискредитира протестиращите, защото те нямат избор - ще продължат протеста, защото гешОв няма да подаде оставка, а БХ, щото "следва разделението на властите в една правова държава", няма как да му я поиска
      - зимата ще е голям хОй заради последствията в икономиката от малоумните карантии, наложени от генералгоджи и излишното страхуване. Туристическият сезон ще е катастрофа, БХ вече ще е опоскал кинтите за раздаване на калпак в края на мандата, нови кинти няма да има, мазнинките ще привършат, пък и ще "измираме яко", щото генералгоджи ни е обещал така.

така че БХ няма изгода от редовни избори и затова ще подаде оставка, като ще се пробва да протака максимално, така щото льотчика да е начело най-рано от края на ноември, началото на декември, когато ще е най-големият хОй и друг трябва да опере пешкира от неговото малоумие, за да може Бх да се върне отново на бял кон. Ето толкова елементарно е - който иска, може да вържа бас, че БХ ще подаде оставка, защото аз винаги си държа на думата, а не лялям празни приказки, като гербераст на партийна седянка
      А какво ще кажеш за импийчмънт на президента, за който ще гласуват ГЕРБ, ДПС, патриотите и Марешки?
      И докато няма президент, вече спокойно може да си подаде оставката, и така като правителство в оставка пак ще си управлява до следващите избори, на които народа пак ще го избере да управлява поради липсата на алтернатива. Курнелията през това време ще доразруши БСП, и когато най-накрая я изхвърлят от узурпирания от нея пост, БСП-то ще се е разпаднало на няколко враждуващи помежду си фракции.

Разбира се на следващите избори ще се появи Слави Трифонов, но той ще дръпне гласове от същото това разпаднало се БСП. Крайният резултат - БСП няма да премине 4%-ната бариера, и така завинаги ще напусне историческата сцена. Разните червени отрепки ще се пребоядисат и ще напъплят другите партии.

Колкото до ББ - той пак ще управлява, но заедно със Слави или с Доган или с патриоти, Марешки и т.н. Правителството ще е правителство на национално съгласие, а както знаем в такива правителства КРАДАТ ВСИЧКИ без изключение.

Христо Иванов остава вън от парламента, и се опитва отново да клати власта, но този път правителството на националното съгласие ще го помете от кръстовищата и ще е щастливец, ако не го окошарят.

Гешев ще продължава да громи мафиотите, ако има такива, но всички знаят че в едно правителство на националното съгласие няма никакви мафиоти, а само "приятелски кръгове".

Хайде запомнете какво написах и аз, и нека да ви е честит НОВИЯТ РЕД В ДЪРЖАВАТА, за който всички червени отрепки толкова много се бориха.
      Last edited by Mateev; 12.08.2020, 12:08.

Коментар

• Това бил химна от вчера на пияните дженъри от Орлов мост .Вижте заради какъв малоумен гей и още 39 отрепки и утайки,2 000 000 не могат да се придвижват нормално
        Докога ще ги търпим тези една шепа полу-животни, полу-хора ?

https://www.youtube.com/watch?time_c...ature=emb_logo
        Last edited by petrg5s; 12.08.2020, 11:59.

Коментар

• https://www.consilium.europa.eu/medi...ru-belarus.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Да не би през април миналата година да си забравил да си платиш таксите за нет и ТВ? Забелязвам,че си бил изпаднал в някакво медийно затъмнение.
            Наздраве!
            Едно е да протестираш срещу циганите или примерно бездобниците наркомани че ти развалят ..идилииката..
            Друго е срещу централната власт и силова структура като прокуратурата в малък провинциален град където всички се знаят.
            Last edited by Todor Sabev; 12.08.2020, 11:43.

Коментар

• Сега, това си го запишете, ще ви кажа какво ще направи БХ до края на месеца (може и края на седмицата да е). Запишете си го

БХ ще подаде оставка с "отлагане", примерно за края на септември, защото
              - е. "национално отговорен" и иска да се гласуват "важните закони" - ерго, да си нагласи пак изборите и да раздаде кеш на калпак в края на мандата си, т.е. пак да си уреди изборите
              - ще дискредитира протестиращите, защото те нямат избор - ще продължат протеста, защото гешОв няма да подаде оставка, а БХ, щото "следва разделението на властите в една правова държава", няма как да му я поиска
              - зимата ще е голям хОй заради последствията в икономиката от малоумните карантии, наложени от генералгоджи и излишното страхуване. Туристическият сезон ще е катастрофа, БХ вече ще е опоскал кинтите за раздаване на калпак в края на мандата, нови кинти няма да има, мазнинките ще привършат, пък и ще "измираме яко", щото генералгоджи ни е обещал така.

така че БХ няма изгода от редовни избори и затова ще подаде оставка, като ще се пробва да протака максимално, така щото льотчика да е начело най-рано от края на ноември, началото на декември, когато ще е най-големият хОй и друг трябва да опере пешкира от неговото малоумие, за да може Бх да се върне отново на бял кон. Ето толкова елементарно е - който иска, може да вържа бас, че БХ ще подаде оставка, защото аз винаги си държа на думата, а не лялям празни приказки, като гербераст на партийна седянка
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Грозен, дебел, безочлив и корумпиран боклук, с признаци за диабет...
                .
                Себе си ли описваш? Забрави да добавиш и едно "Хуйчец" накрая - нали ти е любима фраза ....

Иначе аз се радвам на добро здраве, но ако ти имаш проблеми - моите съболезнования.

Коментар

Протестиращите вече са въоръжени с прашки, и с най-голяма наглост ги използват пред камерите, без да им мигне окото. Прашката е оръжие, и може да се използва за чупене на прозорци или на човешки глави. Чудя се защо такива наглеци не ги окошарват на секундата.

Че всички протестиращи изпростяха и се опиянчиха - това вече е ясно. Сега обаче започнаха да стават все по-нагли и по-нагли. Време е власта да се намеси и да окошари всичките тези пропаднали типове.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/za-p...ata-na-ms.html
                  ББ тука сгреши,и то много ! Иска да се хареса на всички и да има 100 одобрение.Няма как да стане! И 10к евро/м заплатите да станат, пак ще има едни 20% заблудени комунисти+10% дпс ,който каквото и да направи ВИНАГИ ще го мразят и глауват против него.

ББ трябва да се стреми да не загуби нас ,над 1 000 000 ++++ негови избиратели.Но ако продължава да позволява на 40 деградирали алкохолици да блокират и на "независимата" полиция да не си свърши работата,даже и вместо това да ги пази,ще почне да ни губи много бързо.Мен не ме интересува кой е на власт, стига да е демократ и да се спазва върховенството на закона,което в момента не става и БГ е една АНАРХИЯ
                  Last edited by petrg5s; 12.08.2020, 10:45.

Коментар

Аз съм всичко това, което ти не си, и което никога няма да станеш поради собствената си некадърност и злобния ти характер. От тебе освен трол-злобар нищо друго не става. Затова и се занимаваш с измами, и то не само в този форум, а и през целия си живот. Самото наше запознанство също го започна с измама, и аз също съм една от твоите жерви.
                    Чакай, да видим, какво не съм:
                    Грозен, дебел, безочлив и корумпиран боклук, с признаци за диабет...
                    Какво пропуснах? Ах, да: „Успял”.
                    Ами, честито. Радвай се, добавяме екстрата.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitaka7 Разгледай мнение
                      Щом има пчелари тука, да кажат от кой мед да купуваме. Марка, магазини? Вярно ли е, че хубавия мед се захаросва бързо и тоя дето е течен по магазините е объркан с някаква химия. Или това са митове и легенди?
                      Ако искаш просто да си подсладиш филийката с масло - става всякакъв "мед". Ако обаче искаш в него да има пълен комплект полени и ензими, то тогава купувай от приятел - пчелар.

Колкото до взахаряването - акациевия мед може да издържи 1-2 години, без да се взахари. Всички други видове мед се взахаряват за 2-3 месеца. Това обаче не е проблем, защото лесно може да се декристализира преди употреба. Просто слагаш буркана в топла вода с температура около 40 градуса за 1-2 денонощия, и готово. В никакъв случай не вдигай температурата над 45-50 градуса, защото ензимите ще се разградят.

Разпознаването на фалшив мед няма как да стане на око в магазина. Това, че все още не е кристализирал, си е основание за съмнение, още повече ако цената му е много ниска. Пчеларите продават истински хубавия мед по цена 8-10 лева на килограм. Нататък сам си прави сметката, ако в магазина видиш евтин "мед".

Иначе дори и фалшифицирания мед не е вреден, и може да се използва като заместител на захарта, но не е и полезен в смисъла на всички екстри и полезни съставки, които има истинския мед. Обикновено се фалшифицира с царевичен глюкозо-фруктозен сироп, който масово се използва в сладкарската промишленост, но който в никакъв случай не може да се нарече "пчелен мед".
                      Last edited by Mateev; 12.08.2020, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                        Доживях да видя протест и във Габрово.
                        Горките стачкуващи, сега ще бъдат уволнени от местните дерибеи. [ATTACH=CONFIG]n3637623[/ATTACH]
                        Да не би през април миналата година да си забравил да си платиш таксите за нет и ТВ? Забелязвам,че си бил изпаднал в някакво медийно затъмнение.
                        Наздраве!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Щом има пчелари тука, да кажат от кой мед да купуваме. Марка, магазини? Вярно ли е, че хубавия мед се захаросва бързо и тоя дето е течен по магазините е объркан с някаква химия. Или това са митове и легенди?

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Явно дава на доста хора работа щото 2000 пчелни семейства е абсурд сам да ги гледа,трябват му още най-малко 15 човека и явно се възползва
                            от много оперативни програми та затова защитава сегашната власт.
                            Тука не позна - аз давам хляб не на 15, а на над 1000 човека в различните си фирми. Колкото до оперативните програми в пчеларството - участвам в работните групи по писане на наредбите и разпределяне на бюджета, но никога досега не съм получавал пари по такава програма, освен деминимиса, който го раздават на калпак на всеки един пчелар.

Стани пчелар и ти също ще получаваш деминимис.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Изглежда, не са само програмите. Това е отчаян корупционер, който направо си декларира разбирането, че хората „управляват държави” с цел корупция. Била „необходимо зло”. Вече е ясно, кому е необходима.
                              Аз съм всичко това, което ти не си, и което никога няма да станеш поради собствената си некадърност и злобния ти характер. От тебе освен трол-злобар нищо друго не става. Затова и се занимаваш с измами, и то не само в този форум, а и през целия си живот. Самото наше запознанство също го започна с измама, и аз също съм една от твоите жерви.
                              Last edited by Mateev; 12.08.2020, 09:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss
                                Има !!! Занимава се с много работи като пчеларство,фармацевтика, форекс услуги http://www.fx-bg.com/index.php?id=122&bb=23
                                Благодаря за линка. Бях забравил за това интервю. Прочетох го с интерес, за да си изясня как съм разсъждавал преди 15-20 години, особено на тема търговски стратегии. От тогава изтече много време. Някои от мечтите си вече съм ги постигнал, а други - все още не. Има и промени в разбиранията ми за финансовите пазари.

Както и да е - всичко това не е по темата, и предполагам че модераторите ще го изтрият. Още веднъж обаче благодаря за линка.

Колкото до Pyramid - неговата завист и злоба е безкрайна, защото за същия този период от време той нищо не усля да постигне в живота. Дори сина ми го надмина на светлинни години, и вече си има собствен бизнес за милиони, без да съм му помогнал с нищо, а е започнал само преди 5 години. Та това е една интересна история, в която може да се направи сравнение на един успешен човек (сина ми) с един лузър (Pyramid), в която някои напредват в живота, а други потъват в блатото на собствената си простотия, а след нея и завист и злоба, подкрепени с манията за собственото му величие, и с манията, че всички други са му виновни за собствената му некадърност и собствения му провал.

Коментар

Working...
                                X