IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

А какво ще кажеш за втората кола с тъпия кур (в твоя стил), която кола беше пропусната, защото е на "наш" човек?
    Ако се разходиш някой ден извън дерибейския си султанат и идеш в истински град за Бг стандартите, а не в сбирщайн от ма'али с помпозното име "българсия Манчестър", ще видиш, че протестиращите винаги пропускат хората, които са с уважителни причини. Например през Орлов мост и Ялта най-спокойно си минават линейки и патрулки. Ако въпросната тъпа шутка (отново казвам, че ползвам риториката на премиер министъра ни, а не своята) беше помолила, сигурно щяха да я пуснат. Обаче тя е гъзар с хипер ултра мега турбо вко хибридна кола, която, разбира се, и дава правото на гази на воля.

В този ред на мисли, като на въпросната шутка, вчера бях със сестра ми и нейния мъж (французин). Човекът обича България, може и да дойде да живее тук, като се пенсионира, кой знае, не това е интересното - казвам му да дойде от нас до Витошка, като мине по Сливница и Мария Луиза, щото Орлов мост е затворен. ЧОвекът съвестно слага навигацията и пристига. Говорим си после и т.н., когато той ме застрелва с въпроса - при вас трамвайната линия е разрешена за трамваи и скъпи коли, нали? Защото, докато карах съвестно по Мария Луиза, всички скъпи аудита, мерцедеси, бмв-та и т.н. ме изпреварваха по трамвайната линия и никой не ги спираше - имаше плицейска кола, но нямаше реакция от тяхан стра.

Ето затова е протестът - на хората им писна от беззаконие. Чакай в твоя чест да сложа и една
    ОСТАВКА!
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Не е лесно да си протестър в днешно време

Я баби с бастун те бият, я майки с деца те газят.

Коментар

• И тая случка като предната ще замине за 3 дни всяко чудо.

Нали имаше на Орлов мост пак някакъв уж беше блъснал друг. Протестърите го задържаха уж полицията да го тества за алкохол и дрога. Тестовете се оказаха отрицателни и младежа си тръгна по живо по здраво.

А уж сгазения и откарания с линейка в Пирогов се появи след 1 час да дава интервюта колко лошо са го сгазили.

Коментар

• Като се карате за тая история не забравяйте че идиотчитата блокирали кръстовището без предупреждение са първо причината.

Е снощи имаше хора дето се събраха там на тротоара да си защитят кръстовището и протестърите нещо се отказаха да ходят да го блокират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Публикувай бе, кой те е спрял, стига да престанеш да петниш сайта с кафяви медии. Иначе още вчера ви я разказах тази случка, най-малкото зашото бях очевидец с кола в другата посока - тъпа софийска шутка, ако трябва да използвам изразните средства на най-важнитя човек в държавата ни. Не знам дали е просто нагла, или е нарочно провокаторка, но определено е много тъпа. И това, че никой от хората с колите, сред които и аз, не скочи срещу протестиращите в защита на въпросната тъпа шутка, следва да говори много на всички. Стига да могат да мислят де, което определено е трудно, ако няма опорки от харизанов, по които да словоблудстват
            А какво ще кажеш за втората кола с тъпия кур (в твоя стил), която кола беше пропусната, защото е на "наш" човек?

Коментар

Сега модераторите ще ми разрешат ли да публикувам 10 други статии с друго мнение по въпроса? Питам сериозно.
              Публикувай бе, кой те е спрял, стига да престанеш да петниш сайта с кафяви медии. Иначе още вчера ви я разказах тази случка, най-малкото зашото бях очевидец с кола в другата посока - тъпа софийска шутка, ако трябва да използвам изразните средства на най-важнитя човек в държавата ни. Не знам дали е просто нагла, или е нарочно провокаторка, но определено е много тъпа. И това, че никой от хората с колите, сред които и аз, не скочи срещу протестиращите в защита на въпросната тъпа шутка, следва да говори много на всички. Стига да могат да мислят де, което определено е трудно, ако няма опорки от харизанов, по които да словоблудстват
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от namira Разгледай мнение
                Иво Беров: Наблюдавах случката с колата. Нямаше нападение върху жена с две деца

Наблюдавах внимателно случката с колата. Първо – въобще нямаше никакво нападение върху жена с две деца. Никой от протестиращите не посегна на жената, въпреки, че тя излезе от колата си, въпреки, че показваше на протестиращите среден пръст, въпреки че им се заканваше по най-различни начини и въпреки че те бяха на една ръка разстояние от нея.
                Нещо повече. Жената нарочно отблъскваше с крак вратата на колата си, за да не се затвори. Не знам защо го правеше, но тази отворена врата я правеше по-уязвима. И въпреки това пак никой не й посегна.
                Нещо повече. Трима от протестиращите - не полицията – трима от протестиращите я пазеха и внимаваха да не й се случи нещо. Не полицията – хора от протеста я пазеха.
                Сега за стъклото. Протестиращи счупиха предното стъкло на колата й, когато тя започна да изблъсква с нея поне няколко души.
                Да караш кола, дори съвсем бавно срещу хората и да ги избутваш е абсолютно недопустимо. Те може да се просяци, да са нехранимайковци, да са досадници, да са нахалници, може да изнасят някакво представление, може да протестират, може да нарушават закона, но ти нямаш право да ги газиш. Повтарям.
                Ти нямаш право да ги газиш дори когато те нарушават закона. И това, че си карал бавно и само леко си ги избутвал не е никакво оправдание, защото при това леко избутване можеш неволно да дръпнеш крака си от съединителя и да нараниш някого. А можеш да минеш и през крака на някого дори при лекото избутване. И тук за никаква самозащита не може да става и дума – не те са те нападнали, не те са дошли при теб, ти си отишла при тях, търсейки правата си. Как, между другото ? С газене, показване на среден пръст, закани и предизвикателства ? Както и да е…
                Накрая най-важното – децата.
                Протестиращите спряха да удрят по колата веднага след като разбраха, че вътре има деца.
                Мога да разбера, че една жена е ядосана, че не са й издържали нервите, че е решила по този начин да потърси правата си, че тя също протестира по неин си начин. И на мен ми се е случвало да изперкам при някое задръстване и да псувам наред всичко и всички, но съумявам все пак да потисна желанието си за по-ярки изяви. Като при онези задръствания на Околовръстното, например, които се дължат на вечни едни ремонти.
                Но да тръгнеш да защитаваш правата си излагайки на опасност собствените си деца, или пък чуждите – това вече е неестествено. Това е извращение някакво.
                И тя много добре знае, че ги излага на опасност. Можеше да позагуби малко време за да се прибере по околни пътища. Можеше да помоли протестиращите да я пуснат заради децата. И можеше да потърси помощ от полицията, пак заради децата. Нищо подобно обаче тя не направи.
                Няколко пъти съм се натъквал на блокирани кръстовища. Веднъж просто спрях и изчаках нула часа и трийсет минути за да пуснат движението. Друг път обиколих кръстовището, изгубих не повече от десетина-петнадесет минути.
                А когато бях с дете не минах през Орлов мост, макар оттам да ми беше пътя, а реших да обиколя през Околовръстното.
                Не изложих на опасност детето, защото мисля, че това е естественото, а не извратеното поведение. Само дето се оказа, ,между другото, че Околовръстното е окупирано от ремонт, който трае по-дълго от протестите. И не само околовръстното, но и булевард България е окупиран от пролетта още . И не само булевард България. Добре, знам, че това е за добро, но някак съмнително дълго траят тези ремонти. Както и да е, минах през Младост, за да се добера до Цариградското. Защото бях с дете.
                А тази жена тръгна с децата си да избутва хората. Не, това не е естествено, това е изчанчено, това е извратено.
                Накрая нещо като обобщение – в сравнение с протестите в Ливан, Израел, Белорусия, Франция, Испания и САЩ нашите тук протичат, поне засега, необичайно и неочаквано възпитано и човешки. /С изключение на полицейския побой под колоните/. Заслуга за това имат и протестиращите и управляващите /пак с това изключение/
                А да се пишат сърцераздирателни лъжи от рода на това, че протестиращите са нападнали беззащитна жена и децата й, да твърдиш това поради политически внушения, политически съображения и политическа изгода е гадно. Може би дори по-гадно от това да изложиш на опасност децата си, отстоявайки свои права.
                Facebook, Иво Беров
                https://frognews.bg/novini/ivo-berov...dve-detsa.html
                Сега модераторите ще ми разрешат ли да публикувам 10 други статии с друго мнение по въпроса? Питам сериозно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тъпо парче Разгледай мнение
                  Да, и аз се учудвам, защо хората не протестират пред парламента. Нали те избират правителството, или бъркам нещо? Ако имаше нормален парламент, бочко щеше да козирува всеки петък там, и такива недоумения като 90% от министрите нямаше да изкарат и една седмица работа. Да не говорим за тъпата кърждалийска....
                  Ама така е, като най-голямата (в парламента) партия е съставена от г@зоблизци, които не смеят да си отворят устата на партийните им сбирки. Или я затварят по "втория" начин A най-смешното е, че работниците са избрали за чистачка шефа си (ако приемеш че партията е фирма). Виж доган колко по-тихо действа - същия бочко, ама не се бута да е на кормилото.
                  Втората партия не влиза в парламента месеци и какво от това и тиквата реши да си пазарува депутати отвсякъде в продаден парламент...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Как беше за кокошка няма прошка,но за ....ама ти си знаеш..?
                    Как се нарича шофьор който умишлено се врязва в тълпа?

Ако беше в Китай щяха да го застрелят на място.
                    https://lupa.bg/news/shofyor-se-vrya..._1348news.html
                    Вижте какво става в САЩ при подобен инцидент
                    https://emigrantite.com/shofior-v-se...rotestirashti/
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Прокуратурата е повдигнала обвинение на двама от тримата вандали от булевад Ситняково. Обвиненията и на двамата са по чл.325 ал.(1), по който ги грозят до 2 години затвор, като единия от тях има и второ, по-тежко обвинение по чл.216 ал.(1), по който го грозят до 5 години затвор. Предвид изключителната популярност на случая и многобройните отрицателни отзиви от цялото общество, най-вероятно и двамата ще получат максимума на заложеното по тези членове наказание (2 години затвор за единия и 5 години за другия).

Единия е пуснат под гаранция от 500 лева, а втория е задържан за 72 часа и се чака прокурорско разпореждане да остане в ареста за постоянно.
                      Иво Беров: Наблюдавах случката с колата. Нямаше нападение върху жена с две деца

Наблюдавах внимателно случката с колата. Първо – въобще нямаше никакво нападение върху жена с две деца. Никой от протестиращите не посегна на жената, въпреки, че тя излезе от колата си, въпреки, че показваше на протестиращите среден пръст, въпреки че им се заканваше по най-различни начини и въпреки че те бяха на една ръка разстояние от нея.
                      Нещо повече. Жената нарочно отблъскваше с крак вратата на колата си, за да не се затвори. Не знам защо го правеше, но тази отворена врата я правеше по-уязвима. И въпреки това пак никой не й посегна.
                      Нещо повече. Трима от протестиращите - не полицията – трима от протестиращите я пазеха и внимаваха да не й се случи нещо. Не полицията – хора от протеста я пазеха.
                      Сега за стъклото. Протестиращи счупиха предното стъкло на колата й, когато тя започна да изблъсква с нея поне няколко души.
                      Да караш кола, дори съвсем бавно срещу хората и да ги избутваш е абсолютно недопустимо. Те може да се просяци, да са нехранимайковци, да са досадници, да са нахалници, може да изнасят някакво представление, може да протестират, може да нарушават закона, но ти нямаш право да ги газиш. Повтарям.
                      Ти нямаш право да ги газиш дори когато те нарушават закона. И това, че си карал бавно и само леко си ги избутвал не е никакво оправдание, защото при това леко избутване можеш неволно да дръпнеш крака си от съединителя и да нараниш някого. А можеш да минеш и през крака на някого дори при лекото избутване. И тук за никаква самозащита не може да става и дума – не те са те нападнали, не те са дошли при теб, ти си отишла при тях, търсейки правата си. Как, между другото ? С газене, показване на среден пръст, закани и предизвикателства ? Както и да е…
                      Накрая най-важното – децата.
                      Протестиращите спряха да удрят по колата веднага след като разбраха, че вътре има деца.
                      Мога да разбера, че една жена е ядосана, че не са й издържали нервите, че е решила по този начин да потърси правата си, че тя също протестира по неин си начин. И на мен ми се е случвало да изперкам при някое задръстване и да псувам наред всичко и всички, но съумявам все пак да потисна желанието си за по-ярки изяви. Като при онези задръствания на Околовръстното, например, които се дължат на вечни едни ремонти.
                      Но да тръгнеш да защитаваш правата си излагайки на опасност собствените си деца, или пък чуждите – това вече е неестествено. Това е извращение някакво.
                      И тя много добре знае, че ги излага на опасност. Можеше да позагуби малко време за да се прибере по околни пътища. Можеше да помоли протестиращите да я пуснат заради децата. И можеше да потърси помощ от полицията, пак заради децата. Нищо подобно обаче тя не направи.
                      Няколко пъти съм се натъквал на блокирани кръстовища. Веднъж просто спрях и изчаках нула часа и трийсет минути за да пуснат движението. Друг път обиколих кръстовището, изгубих не повече от десетина-петнадесет минути.
                      А когато бях с дете не минах през Орлов мост, макар оттам да ми беше пътя, а реших да обиколя през Околовръстното.
                      Не изложих на опасност детето, защото мисля, че това е естественото, а не извратеното поведение. Само дето се оказа, ,между другото, че Околовръстното е окупирано от ремонт, който трае по-дълго от протестите. И не само околовръстното, но и булевард България е окупиран от пролетта още . И не само булевард България. Добре, знам, че това е за добро, но някак съмнително дълго траят тези ремонти. Както и да е, минах през Младост, за да се добера до Цариградското. Защото бях с дете.
                      А тази жена тръгна с децата си да избутва хората. Не, това не е естествено, това е изчанчено, това е извратено.
                      Накрая нещо като обобщение – в сравнение с протестите в Ливан, Израел, Белорусия, Франция, Испания и САЩ нашите тук протичат, поне засега, необичайно и неочаквано възпитано и човешки. /С изключение на полицейския побой под колоните/. Заслуга за това имат и протестиращите и управляващите /пак с това изключение/
                      А да се пишат сърцераздирателни лъжи от рода на това, че протестиращите са нападнали беззащитна жена и децата й, да твърдиш това поради политически внушения, политически съображения и политическа изгода е гадно. Може би дори по-гадно от това да изложиш на опасност децата си, отстоявайки свои права.
                      Facebook, Иво Беров
                      https://frognews.bg/novini/ivo-berov...dve-detsa.html

Коментар

...че правителството е законно избрано и има законното право да завърши 4-годишния си мандат.
                        Да, и аз се учудвам, защо хората не протестират пред парламента. Нали те избират правителството, или бъркам нещо? Ако имаше нормален парламент, бочко щеше да козирува всеки петък там, и такива недоумения като 90% от министрите нямаше да изкарат и една седмица работа. Да не говорим за тъпата кърждалийска....
                        Ама така е, като най-голямата (в парламента) партия е съставена от г@зоблизци, които не смеят да си отворят устата на партийните им сбирки. Или я затварят по "втория" начин A най-смешното е, че работниците са избрали за чистачка шефа си (ако приемеш че партията е фирма). Виж доган колко по-тихо действа - същия бочко, ама не се бута да е на кормилото.

edit: А на женицата с колата ще и повдигнат ли обвинение? Или случайно са пропуснали да я тестват за алкохол и наркотици?
                        Last edited by Тъпо парче; 19.08.2020, 10:35.

Коментар

Прокуратурата е повдигнала обвинение на двама от тримата вандали от булевад Ситняково. Обвиненията и на двамата са по чл.325 ал.(1), по който ги грозят до 2 години затвор, като единия от тях има и второ, по-тежко обвинение по чл.216 ал.(1), по който го грозят до 5 години затвор. Предвид изключителната популярност на случая и многобройните отрицателни отзиви от цялото общество, най-вероятно и двамата ще получат максимума на заложеното по тези членове наказание (2 години затвор за единия и 5 години за другия).

Единия е пуснат под гаранция от 500 лева, а втория е задържан за 72 часа и се чака прокурорско разпореждане да остане в ареста за постоянно.
                          Как беше за кокошка няма прошка,но за ....ама ти си знаеш..?

Коментар

• Прокуратурата е повдигнала обвинение на двама от тримата вандали от булевад Ситняково. Обвиненията и на двамата са по чл.325 ал.(1), по който ги грозят до 2 години затвор, като единия от тях има и второ, по-тежко обвинение по чл.216 ал.(1), по който го грозят до 5 години затвор. Предвид изключителната популярност на случая и многобройните отрицателни отзиви от цялото общество, най-вероятно и двамата ще получат максимума на заложеното по тези членове наказание (2 години затвор за единия и 5 години за другия).

Last edited by Mateev; 19.08.2020, 10:17.

Коментар

• Понеже говорите за лустрация.

Това е доста закъсняла тема.

Минаха 30 години. Т.е. ако си бил тогава на 20 - демек още си учил или си бил дребна пионка някъде. Сега си на 50.

Демек закона за лустрацията ще хване теоретично хората над 50 (под 50 просто тогава са били или деца или учащи се).

На практика ще хване хората над 55-60 - щото никой не се интересува да вербува, да вкарва в партията, в ДС и пр. хора на по 20 год.

Ефектът ще е минимален. Пеевски ще остане извън обхвата на закона и сигурно над 3/4 от сегашните министри и зам. министри.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ти обаче не изглежда да си от тях!

По натрапчивите си писания приличаш на силно зависим от управляващите.
                                Едно е да имаш мнение, друго е да се опитваш да го насажда на всички инакомислещи с тъпи опорки. На снощния протест пак ли бяха 20 човека, пусни някоя снимка от кафявите парцали. Вчера се сцепи как нямало да блокират ситняково щото имало мъже там, е хората имат мозък и достойнство и не искат конфликти. Е герПерските "слепи" и глухи интересчии не мислят така, тука лева и зависимостта са по-важни.
                                ​​​​​
                                Когато на човек му се свършат разумните доводи, започва с личностните заяждания и нападки и разбира се с измислици. Това е обща черта, по която се разпознават всички тролове - личностните заяждания и нападки.
                                Last edited by Mateev; 19.08.2020, 09:57.

Коментар

Working...
                                X