IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение

Властта ви липсва на вас, етика никой не очаква.
    Дълго още ще надничате от Позитано плахо, а мнозина ще са през решетки
    Ами ако имаше етика щеше само гробари да вкарваше в затвора..
    ама интереса клати феса..другите са еничари и плазмодии

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Историята ти липсва и етиката ....
      Властта ви липсва на вас, етика никой не очаква.
      Дълго още ще надничате от Позитано плахо, а мнозина ще са през решетки

Коментар

Като човек без политически пристрастия и очакващ изборите, за да се избистри, както твърдиш, е странно да нападаш политически по-определени от теб хора и да ги пращаш в друг форум, защото не ти харесва наклона им, не мислиш ли?

Мравояда е на снимката в линка http://www.bnews.bg/article/268711-skandalno_video_ot_protesta_sikadzhiya_dokladva_na _hristo_ivanov_za_razgovor_s_madzho_provaleniyat_m inistar_tiho

И аз отказвам да коментирам останалата част от поста ти - никакви нападки нямам, само не ми се губи време с нея.
        Както казах, объркани глави
        Историята ти липсва и етиката ....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ся и на теб да кажа политически пристрастия нямам. Като дойдат избори ще мисля за кого да гласувам. Не знам кой е мравояда. Знам, че ми писна да ме крадат индиректно, да ме лъжат в очите и да не вършат работа за 5 стинки. Удря се в гърдите, че постройл магистрала, а на следващата година реже лента на ремонта.... Тези неща вече не са ми интересни.
          Искам да идват следващияте и после следващите, като сгазят лука предните.
          Ще се извъртят всички и може и да дойдат найстина такива, който да не крадат на 100%. Далеч съм от мисълта, че няма да се краде, но да е като в белите държави, да остава по голяма част за обществото и резултатите да са видими и трайни. Това искам. Ти ако си доволен от живота си можеш да се огледа в живота на хората около теб, на съседната улица и ще видиш, че доволни те са единици. Мога и друго да напиша, но няма смисъл, влизаме в лични нападки, а не ми е това целта.
          Лек ден!
          В големите западни демокрации отдавна са се установили 2 големи политически сили, които се менкат на изборите на всеки 4 години. При нас това не се получи, защото лявото не можа да се обедини и да стане голяма сила. Точно обратното - непрекъснато се цепят, отлюспват, карат се един с друг и т.н.

При това положение Борисов не е виновен - той успя да обедини център-дясното и сега чака и левите да се обединят. Тези неща народа ги вижда. И когато дойдат следващите избори, народа не е доволен от текущото управление (винаги това е така навсякъде по света), но няма друга разумна силна алтернатива, за да избере нея. И затова 11 пъти подред избира ГЕРБ не защото го харесва, а защото няма алтернатива.

Хайде да видим следващите избори - може пък нещо да се промени в този модел. Според мене за да има успех, БСП би трябвало да се обедини в коалиция със слави Трифонов и с Христо Иванов. Само така биха имали шанс да победят ГЕРБ. Да, ама жаждата за власт и пари ще попречи на една такава коалиция, в резултат на което парламента ще се напълни с дребни партийки. Това ще доведе до коалиционно правителство, което по презумция е нестабилно, и което ако изкара цяла година ще е голямо чудо.

Колкото до простоватия на пръв поглед ББ, ами че точно такива лидери си избират народите по света. Прочетете книгата на Густав Льо Бон, който го описва този психологически феномен на тълпите. Нищо ново под слънцето - това се случва навсякъде по света и ще продължава да се случва. Простоватото държание на един лидер може да е плод на нисък интелект, но може и да е точно обратното - висок интелект и симулация на простоватост, защото този лидер също чете книжката на Густав Льо Бон и много добре знае какво поведение трябва да има пред тълпите, за да го обожават и припознават като свой лидер.

На някои хора им се иска да вярват, че ББ е прост, но постигнатите от него дългогодишни политически успехи говорят точно за обратното.
          Last edited by Mateev; 19.08.2020, 14:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
            Мощен отпор се готвят да дадат столичани утре вечер срещу рушителите на държавата, призовани от юмрука на Радев. Те се обявяват срещу незаконните блокади и безчинствата на вандалите в столицата. Желта им е да покажат на властите, че мнозинството на гражданите не подкрепят действията на метежниците и искат полицията да въведе ред.

"Ние сме изплашени от агресивните действия срещу хората, които не подкрепят пуча на Румен Радев. Те вече ни нападат и затова трябва да подкрепим власта, за да има куража да сложи край на това беззаконие и да си влязат в правомощията. Мнозинството от гражданите са срещу тези хора и блокадите им и искат да се придвижват свободно в столицата до дома си и до работното си място", казват самоорганизиралите се хора във Фейсбук.

Те са подали и надлежно заявление до общината за митинга си, за разлика от метежниците, които блокират града незаконно.

"Подадох уведомление за съгласуване до Столична община и СДВР за провеждане на мирен протест срещу вандалските и хулигански действия на част от групата протестиращи хора. Също така ще подпишем и внесем молба до Началника на СДВР за прекратяване и недопускане в бъдеще на подобни действия.

Мероприятието ще се проведе на 20.08 от 19 до 21 часа в градинката на площад Възраждане срещу СДВР. Който желае, може да дойде само за да се подпише на молбата, пише във Фейсбук един от организаторите.
            Ха,ха,ха ще се проведе срещу СДВР,че на друго място ще ядат бои и родната полиция може да не им дойде на помощ..
            скоро Тиквата си отива и крадците на родни пари с него..

Коментар

Ся и на теб да кажа политически пристрастия нямам. Като дойдат избори ще мисля за кого да гласувам. Не знам кой е мравояда. Знам, че ми писна да ме крадат индиректно, да ме лъжат в очите и да не вършат работа за 5 стинки. Удря се в гърдите, че постройл магистрала, а на следващата година реже лента на ремонта.... Тези неща вече не са ми интересни.
              Ще се извъртят всички и може и да дойдат найстина такива, който да не крадат на 100%. Далеч съм от мисълта, че няма да се краде, но да е като в белите държави, да остава по голяма част за обществото и резултатите да са видими и трайни. Това искам. Ти ако си доволен от живота си можеш да се огледа в живота на хората около теб, на съседната улица и ще видиш, че доволни те са единици. Мога и друго да напиша, но няма смисъл, влизаме в лични нападки, а не ми е това целта.
              Лек ден!
              Като човек без политически пристрастия и очакващ изборите, за да се избистри, както твърдиш, е странно да нападаш политически по-определени от теб хора и да ги пращаш в друг форум, защото не ти харесва наклона им, не мислиш ли?

Мравояда е на снимката в линка http://www.bnews.bg/article/268711-skandalno_video_ot_protesta_sikadzhiya_dokladva_na _hristo_ivanov_za_razgovor_s_madzho_provaleniyat_m inistar_tiho

И аз отказвам да коментирам останалата част от поста ти - никакви нападки нямам, само не ми се губи време с нея.
              Както казах, объркани глави

Коментар

• Странно странно, нарушава се обществения ред полиция няма брей брей, казват нерегламентиран протест не го охранявали ама нали нас требва да пазят гражданите, както пееше един, родната полиция ни пази. Абе тея ни взеха за малоумни. Втори такъв случай да влезе човек с кола в протестиращи е защо, ми щото полицията го допуска затуй. Журналистката дето нападнаха, що да не би щото полиция да е нямало. Там при росенец полицията искаше пак да срещне за и против с надеждата да има размирици. Брей, брей. Тук умишлено се търси конфликт, който да поляризира обществото...
                Last edited by pepe1234; 19.08.2020, 14:32.

Коментар

Объркани глави сте и така ще си останете.
                  Какво значение има какво се пише по форуми, когато на изборите не можете да извадите повече от 50 к гласа за мравояда?
                  Само бойкикевци да останете тука, избирателите ви бягат от вас.
                  Гледаме ви акъла и на протестите, и на акциите, които организирате.
                  И ти хубаво скачаш за лустрация, наистина е необходимо, макар и със закъснение, ама като дойде време вашето Маджо пръв ще изписка.

Абе с кеф да ви гаргари и гледа сеира човек
                  Лек ден!

Коментар

• Мощен отпор се готвят да дадат столичани утре вечер срещу рушителите на държавата, призовани от юмрука на Радев. Те се обявяват срещу незаконните блокади и безчинствата на вандалите в столицата. Желта им е да покажат на властите, че мнозинството на гражданите не подкрепят действията на метежниците и искат полицията да въведе ред.

"Ние сме изплашени от агресивните действия срещу хората, които не подкрепят пуча на Румен Радев. Те вече ни нападат и затова трябва да подкрепим власта, за да има куража да сложи край на това беззаконие и да си влязат в правомощията. Мнозинството от гражданите са срещу тези хора и блокадите им и искат да се придвижват свободно в столицата до дома си и до работното си място", казват самоорганизиралите се хора във Фейсбук.

Те са подали и надлежно заявление до общината за митинга си, за разлика от метежниците, които блокират града незаконно.

"Подадох уведомление за съгласуване до Столична община и СДВР за провеждане на мирен протест срещу вандалските и хулигански действия на част от групата протестиращи хора. Също така ще подпишем и внесем молба до Началника на СДВР за прекратяване и недопускане в бъдеще на подобни действия.

Мероприятието ще се проведе на 20.08 от 19 до 21 часа в градинката на площад Възраждане срещу СДВР. Който желае, може да дойде само за да се подпише на молбата, пише във Фейсбук един от организаторите.

Коментар

Не се сдържах и ще напиша, какво мисля по написаното по-гове.
                      Понеже доста неща не подкрепя можеш да си събереш парцалките и да ходиш в твоя форум да си пишеш.
                      Объркани глави сте и така ще си останете.
                      Какво значение има какво се пише по форуми, когато на изборите не можете да извадите повече от 50 к гласа за мравояда?
                      Само бойкикевци да останете тука, избирателите ви бягат от вас.
                      Гледаме ви акъла и на протестите, и на акциите, които организирате.
                      И ти хубаво скачаш за лустрация, наистина е необходимо, макар и със закъснение, ама като дойде време вашето Маджо пръв ще изписка.

Абе с кеф да ви гаргари и гледа сеира човек

Коментар

Мнението ми много пъти съм го писал, но чукча писател, а не читател.

1. Ако някой не одобрява съществуващото управление, негово право е на следващите избори през март да не гласува за него.

2. Подкрепям законните и мирните протести, но не подкрепям незаконното гражданското неподчинение, което се изроди във вандалщина и на практика в обявена война не на правителството, а на мирните граждани.

3. Не подкрепям поругаването на обществени сгради, герб, знаме и прочее символи на държавноста. Въобще не подкрепям дори и мирните протести, ако нарушават закона, като например вдигане на шум след 22 часа или шествия по улици и площади, които ги няма в разрешението от общината.

4. Не подкрепям президента Радев, защото грубо наруши Конституцията. Това ще му излезе през носа, но засега го защитава неговия имунитет.

5. Не подкрепям многониковите платени червени тролове на Курнелията, защото от дълго време политизират всяка една тема и пишат лъжи и измами съгласно дадените им писмени инструкции.

6. Не подкрепям и всички злобари във форума, който с благословията на модераторите непрекъснато правят личностни заяждания, обиди и подигравки съгласно инструкциите на Курнелията. Бих им изредил никовете, но постинга с тях ще бъде изтрит.

7. Не подкрепям и чадъра, който модераторите са спуснали над някои техни протежета. На тях им е разрешено да лъжат, мамят и обиждат свестните хора във форума, но ако някой им отвърне със същото, моментално бива изтрит.
                        Не се сдържах и ще напиша, какво мисля по написаното по-гове.
                        Понеже доста неща не подкрепя можеш да си събереш парцалките и да ходиш в твоя форум да си пишеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                          Матеев, мнение по въпроса имаш ли?

Само да не се окаже, че най-големите червени отрепки /твой израз/ са вътре в Герб, с преки бизнес контакти с Герб или подкрепящите ги
                          Мнението ми много пъти съм го писал, но чукча писател, а не читател.

1. Ако някой не одобрява съществуващото управление, негово право е на следващите избори през март да не гласува за него.

2. Подкрепям законните и мирните протести, но не подкрепям незаконното гражданското неподчинение, което се изроди във вандалщина и на практика в обявена война не на правителството, а на мирните граждани.

3. Не подкрепям поругаването на обществени сгради, герб, знаме и прочее символи на държавноста. Въобще не подкрепям дори и мирните протести, ако нарушават закона, като например вдигане на шум след 22 часа или шествия по улици и площади, които ги няма в разрешението от общината.

4. Не подкрепям президента Радев, защото грубо наруши Конституцията. Това ще му излезе през носа, но засега го защитава неговия имунитет.

5. Не подкрепям многониковите платени червени тролове на Курнелията, защото от дълго време политизират всяка една тема и пишат лъжи и измами съгласно дадените им писмени инструкции.

6. Не подкрепям и всички злобари във форума, който с благословията на модераторите непрекъснато правят личностни заяждания, обиди и подигравки съгласно инструкциите на Курнелията. Бих им изредил никовете, но постинга с тях ще бъде изтрит.

7. Не подкрепям и чадъра, който модераторите са спуснали над някои техни протежета. На тях им е разрешено да лъжат, мамят и обиждат свестните хора във форума, но ако някой им отвърне със същото, моментално бива изтрит.

Коментар

Глей ся, писах, че съм без политически пристрастия. Чета тая тема от скоро и не знам и не ме интересува кои са червени и сини и тн. Виждам обаче, че се изявяваш, като последна инстанция и главен амбразурчик в защита на едно корумпиран управление. Понеже не си от София се доверява сляпо или тъпо на едни кафеви парцали и откровено просташки списания на тема президент и опозиция. Единствено герп и ДПС са невинни винаги и за всичко, а всички знаем защо е така. И ти ни доказваш чрез тези парцали защо и как трябва да вярваме всички сляпо на краля тиква. Е мислещи те няма как да му вярваме сляпо. Не си прави труда да ми отговаряш. Скачай на амбразурата. Само се чудя колко ще квичиш, ако успели бизнесмен и бочко се отгледат в твоя бизнас.
                            Полакс не забравяй че той е ОТ КРАДЦИТЕ. Засега е достатъчно дребна риба и не му е дошъл реда да му вземат всичко което са му дали.
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Вземи напиши кои са тези членове от Конституцията, които е нарушил. Ако ПИК не са ги посочили, помогни им
                              Виновен е за международното положение, че не мрем от кУроната.
                              Кво стана с обвиненията че не носил маска на 3 март?
                              А гербевопитеци. И каскета не мое да му спретне компромат, освен че мое да вдига самолета
                              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Ти ли ми говориш за демагогия? Червените отрепки във форума се насраха да правят демагогия последните 2-3 години и да критикуват най-успешното управление от всички през последните 75 години.
                                Глей ся, писах, че съм без политически пристрастия. Чета тая тема от скоро и не знам и не ме интересува кои са червени и сини и тн. Виждам обаче, че се изявяваш, като последна инстанция и главен амбразурчик в защита на едно корумпиран управление. Понеже не си от София се доверяваш сляпо или тъпо на едни кафеви парцали с откровено просташки списвания на тема президент и опозиция. Единствено герп и дпс са невинни винаги и за всичко, а всички знаем защо е така. И ти ни доказваш чрез тези парцали защо и как трябва да вярваме всички сляпо на краля тиква. Е мислещи те няма как да му вярваме сляпо. Не си прави труда да ми отговаряш. Скачай на амбразурата. Само се чудя колко ще квичиш, ако успели бизнесмен и бочко се отгледат в твоя бизнас.
                                Last edited by polax; 19.08.2020, 12:43.

Коментар

Working...
                                X