Чакайте малко. Спрете ся. Затворите са препълнени с мръсници, убийци и кръволоци дето не носеха маски преди 4-5 месеца. Чакайте да си излежат присъдите и тогава вкарвайте терористите от протестите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Линкът не съм го чел, точно щото е пик - като го видя и не отварям, иначе чета (или поне преглеждам по диагонал) всичко, което някой е постнал, ма не и блиц, пик, афера, скандално и т.н. Кажи сега новината, че ми стана интересно? Иначе, ако наистина черепахата искаше нещо, щеше да организира левскарите (аз съм ултрас, заявявал съм го нееднократно, макар и неорганизиран, защото мразя някой да ми казва какво да правя) и тогава наистина щеше да има погроми - ето толкова е лесно, винаги, когато е имало платени протести, те са били с агитките начело, а и нашата, и на покойното цска мразят БХ, изключая някои наркоеелементи и хора на хранилка и в двете агитки. Та дори и да има някакви кинти от черепахата, то те или са много малко, или направо си липсват. Засега протестите са мирни, тихи и толкова спокойни, че чак не е истина - горе-долу почти 1:1 с 2013.
Отвори си, па си прочети,
Но след като не искаш, то не мога да ти помогна.
Радев, ОСТАВКА!
(И после пандиз)
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИнтересно ми е че много хора които по един или друг начин уважавам, не могат да видят по-далеч от носа си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Грую, как сравни размаха на протестите през '97 и 2014 с тези няколко човека по палатките?
А от '97 имам спомен, малък един, парченце стъкло от мерцедес...
Но друго ми е прелюбопитно: почти има консенсус че БХ трябва да си ходи, но ти например като човек със сигурност не тъп, та да питам, добре де Грую, не виждаш ли няколко хода напред, каква всъщност е целта на това което става? За пореден път дадох линк по долу. Знам, знам, от ПИК е. Но не може ли да коментираш новината, а не носителя?
Ами Ицката, Маджо, Чери, ония другите в пандиза? Много бързо забравихте какви ги разправяше Чери в началото.
И да кажа - много по-важно в момента е да се защити държавата от тези, отколкото от БХ.
Защото БХ рано или късно ще подаде оставка, но гореказаните няма.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
А прочете ли линка?
Вътре пише, че Агента от държавна сигурност Александър Маринов е ХАЗАРТНА ЛИЧНОСТ, който е проиграл на хазарт цялото си лично имущество - къща в Княжево и апартамент в идеалния център на София. Стигнал чак до пълно разоряване и най-накрая се принудил да работи като пазач на строителен обект, за да има поне някой лев за хляб.
Груьо - чети и си вади изводите. Виждаш ли докъде могат да стигнат хазартните личности.
Та искам да кажа, че един агент на ДС и хазартна личност е избран за съветник на президента Радев и сега дава акъл как да се оправи България. Та вземи единия, цапни другия - себе си са провалили, а сега имат наглоста да предявяват претенции да управляват България.
Да не забравя - Оставка за Радев и след това затвор !
За разлика от много хора обаче помня какво съм чел преди време.
Интересно ми е че много хора които по един или друг начин уважавам, не могат да видят по-далеч от носа си.
Радев, ОСТАВКА!
(и после в кауша)
- 1 like
Коментар
-
хубаво хортуваш, ама много наивно - как се взе властта 1997? А 2013? А 2014? И кво, да не би през 1998 да ни беше по-зле от 1997 примерно? А герП са несменяеми по две причини - опозицията им е курнела (това е опозоция мечта, просто мечта) и купуват като луди по села и паланки. Затова и сега се напъват толкова срещу сегапните протести, че даже и онова противното пъдпъдъкова, дето редовно си мълчи като тъпа самоковска шутка, тръгнало да се изказва - ай сиктир ма, селянко тъпа - най-смешният и неподготвен кмет на София, даже Янчулев беше по-добре от тоя, с все водния режим.
А другата тенденция, която социолозите упорито премълчават е, че герП тъпо и упорито превземат малките населени места - просто на село, ако не си от герП, нямаш работа. Щото селякът се бори за хляба си, докато ние в София все имаме някое левче настрана и можем да се борим за нещо повече - как беше за роба, дето се борил за свобода, а свободният за съвършенство. Няма да ти разкзвам за какви шашми иде реч по малките места - може да питаш ретро69, който изведнъж стана гербераст, а беше толкова проятен събеседник...
Факушка, виж, рядко се обиждам от анонимници - на тъпата шутка никой не помогна, точно щото е тъпа шутка. За твое сведение съм бил вътрешни войски в казармата и съм виждал погромът от 1997 в парламента от първо лице, единствено число. Страх е последното нещо, което някога ме е възпирало да се боря за дадена кауза. както и да е, бъди жив и здрав и ти пожелавам подобна "жена" за съпруга - ще си паснете идеално
А от '97 имам спомен, малък един, парченце стъкло от мерцедес...
Но друго ми е прелюбопитно: почти има консенсус че БХ трябва да си ходи, но ти например като човек със сигурност не тъп, та да питам, добре де Грую, не виждаш ли няколко хода напред, каква всъщност е целта на това което става? За пореден път дадох линк по долу. Знам, знам, от ПИК е. Но не може ли да коментираш новината, а не носителя?
Ами Ицката, Маджо, Чери, ония другите в пандиза? Много бързо забравихте какви ги разправяше Чери в началото.
И да кажа - много по-важно в момента е да се защити държавата от тези, отколкото от БХ.
Защото БХ рано или късно ще подаде оставка, но гореказаните няма.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Изпускаш пак основното, а именно че за Герб са гласували най-много от хората а това което вие правите се нарича преврат.
А превратаджиите навсякъде по света биват разстреляни или хвърлени в дранголника.
така че
Радев, ОСТАВКА!
(и после пандиз)
До сега трЕбва да си изгнил в земята особенно онзи за бузлуджа копирайки един спортен журналист...
А американче от гроб...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение.....
Румен Радев активира агент "Майстора", отправя зловещо послание към Борисов
Така че никога не е късно. Даже трябва до девето коляно.
Офф пак забравих...
Радев, ОСТАВКА!
(и после пандиз)
Вътре пише, че Агента от държавна сигурност Александър Маринов е ХАЗАРТНА ЛИЧНОСТ, който е проиграл на хазарт цялото си лично имущество - къща в Княжево и апартамент в идеалния център на София. Стигнал чак до пълно разоряване и най-накрая се принудил да работи като пазач на строителен обект, за да има поне някой лев за хляб.
Груьо - чети и си вади изводите. Виждаш ли докъде могат да стигнат хазартните личности.
Та искам да кажа, че един агент на ДС и хазартна личност е избран за съветник на президента Радев и сега дава акъл как да се оправи България. Та вземи единия, цапни другия - себе си са провалили, а сега имат наглоста да предявяват претенции да управляват България.
Да не забравя - Оставка за Радев и след това затвор !
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Обиколих цяла България този месец как не си намери един да каже Борисов е чист и не е мутра крадец ,а иначе некой цитират тезата че им плаща заплати и бонуси и им дава поръчки...Оставка!
А превратаджиите навсякъде по света биват разстреляни или хвърлени в дранголника.
така че
Радев, ОСТАВКА!
(и после пандиз)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вече са ясни имената на вандалите, потрошили колата на жената с деца. Единият от тях има КРИМИНАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ за управление на кола след употребата на наркотици.
Хоппаааа - криминално проявен наркоман - от кога ви пея, че част от протестиращите са или пияници, или криминално проявени или наркомани. Въобще - измет на обществото.
Да не забравя - Оставка за Радев и след това затвор !!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дан Разгледай мнениеЗдраво се дърлите и плюете тука, ама не схващате най-важната характеристика на т. нар. демокрация - всеки може да вижда по различен начин нещата и много често черното за едните е бяло за другите и обратно. Това обаче не означава , че трябва да застанат едни срещу други на барикадите. Затова са ги ги измисили тия пусти избори и който надделее, той ще определя тренда. Революции и метежи ни връщат 100 години назад. И аз не понасям Че Гевара да ми е президент, нито пък най-клиентелистко лобистката и пропита с корупция партия да е на власт, но ... какво да се прави като му е толкова политическата култура на народа ми. Че те Герб си управляват така от самото начало, ама това не попречи "суверена" да ги избере пак и пак. Ако това насилствено вземане на властта успее... чакат ни още по-лоши времена!!!
А другата тенденция, която социолозите упорито премълчават е, че герП тъпо и упорито превземат малките населени места - просто на село, ако не си от герП, нямаш работа. Щото селякът се бори за хляба си, докато ние в София все имаме някое левче настрана и можем да се борим за нещо повече - как беше за роба, дето се борил за свобода, а свободният за съвършенство. Няма да ти разкзвам за какви шашми иде реч по малките места - може да питаш ретро69, който изведнъж стана гербераст, а беше толкова проятен събеседник...
Факушка, виж, рядко се обиждам от анонимници - на тъпата шутка никой не помогна, точно щото е тъпа шутка. За твое сведение съм бил вътрешни войски в казармата и съм виждал погромът от 1997 в парламента от първо лице, единствено число. Страх е последното нещо, което някога ме е възпирало да се боря за дадена кауза. както и да е, бъди жив и здрав и ти пожелавам подобна "жена" за съпруга - ще си паснете идеалноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Аз съм "За". Пълна забрана за участие в управление на каквито и да било постове в местна и изпълнителна власт за всички участвали под някаква форма в управлението на страната в последните 75 години, както и членове на семействата им до трето коляно.
И ся троловете ще кажат, че няма да има кой да управлява, а аз ще им кажа, че има такива хора.
А на математика ще кажа че да, всички са над 50 годишни сега. Някои на върха на ... кариерата си.
Румен Радев активира агент "Майстора", отправя зловещо послание към Борисов
Така че никога не е късно. Даже трябва до девето коляно.
Офф пак забравих...
Радев, ОСТАВКА!
(и после пандиз)
- 4 Харесвания
Коментар
-
Ами не сте я защитили защото сте страхливи шутки, а не защото на хората толкова им е писнало.
Ами в колата е имало деца, и ако не бяхте страхливи шутки, щяхте тях да защитите. Да де, ама вие искате "Оставка!".
Ако толкова им беше писнало, на протести щяха да ходят много повече, като по времето на орешарски - една колаборация между БСБ и ДПС.
Но сега няколко лумпена се представят като големото недоволство. Ми ти като си толкова недоволен, що не си там, в палатките?
Сигурно е забавно - кебапченца, кюфтенца, биричка... пък може и някоя хубава кака да се намери, изоставила всякакви задръжки.
ПП
А, за малко да забравя:
Радев, ОСТАВКА!
(и после пандиз...)
- 1 like
Коментар
-
Стига, наистина те моля да престанеш да се излагаш. Не те знам кой си, но освен да си на държавна хранилка, не виждам друга причина за тези словоблудствания. Вчера вечерта минах пак през мамалига ембаси - къде няха тези "зашитници", че не успях да ги видя. "Блюстители" - буахаха, верно ли? Казах ти - при ситуацията с тъпата шутка нито един шофьор около мен не стана да я защити, именно щото е тъпа шутка, а както казах, ние, блокираните в кръстовището, можехме спокойно да изметем всички блокирали го. Но не го направихме - замисли се защо/ Явно на хората толкова им е писнало от Бх, че са готови на всичко, само и само да не е той. Апрпо, къде бяха твоите полуидиоти, пардон псевдопатриоти при морските сараи на Доган? И то в Бургас, дето уж създаде и белата златка, и татар сименов като политически субекти. Или чакаха инструкциите и затова не се включиха. Патриоти...
Ами в колата е имало деца, и ако не бяхте страхливи шутки, щяхте тях да защитите. Да де, ама вие искате "Оставка!".
Ако толкова им беше писнало, на протести щяха да ходят много повече, като по времето на орешарски - една колаборация между БСБ и ДПС.
Но сега няколко лумпена се представят като големото недоволство. Ми ти като си толкова недоволен, що не си там, в палатките?
Сигурно е забавно - кебапченца, кюфтенца, биричка... пък може и някоя хубава кака да се намери, изоставила всякакви задръжки.
ПП
А, за малко да забравя:
Радев, ОСТАВКА!
(и после пандиз...)
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здраво се дърлите и плюете тука, ама не схващате най-важната характеристика на т. нар. демокрация - всеки може да вижда по различен начин нещата и много често черното за едните е бяло за другите и обратно. Това обаче не означава , че трябва да застанат едни срещу други на барикадите. Затова са ги ги измисили тия пусти избори и който надделее, той ще определя тренда. Революции и метежи ни връщат 100 години назад. И аз не понасям Че Гевара да ми е президент, нито пък най-клиентелистко лобистката и пропита с корупция партия да е на власт, но ... какво да се прави като му е толкова политическата култура на народа ми. Че те Герб си управляват така от самото начало, ама това не попречи "суверена" да ги избере пак и пак. Ако това насилствено вземане на властта успее... чакат ни още по-лоши времена!!!
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар