IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За победата на гепп може да бъде обвинена само партията гепп, която отново би купила и фалшифицирала изборите. Както вече е правила нееднократно.
    На мен специално в този момент няма да ми е до обвинения, защото вече трябва да съм емигрирал. В тюрма не ми се седи!
    Моята загуба ще е семейна трагедия, не обществена.
    Народът г о мразят маниаци като теб и бх.
    Оградили сте се с гардове, зидове, камери, електричество, бронирани мерцедеси и Жипки, кучета-убийци и пушки помпи.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Моите знания ти никога няма да имаш щото природата се е изгаврила с теб ковидидиот кошеридиот и герберастки помияр паникьор
      Изпразни ли се от кеф?
      Ха сега си вземи "знанията" и си ги заври отзад, ама първо да им припилиш ръбовете, че да не ти дращят.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        "Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е изцяло против логиката на морала и въпросното върховенство на закона. Това е толкова отвратително лицемерие, че си правя следния извод: Има не само български политици, които не ги е срам, явно има и европейски политици, които са оперирани от срам и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени....
        Любопитно ми е сега като загубите и изборите през март, кого ли ще обвините? Може би ще ви е виновен целия народ?

А не ви ли хрумна дори и за момент, че каузата ви е грешна, а опорките ви са фалшифицирани?
        Last edited by Mateev; 07.10.2020, 15:54.

Коментар

• Слави Трифонов: Подкрепата на ЕНП и Вебер за Бойко Борисов е изцяло против логиката на морала

"Гарван гарвану око не вади"

Ей, кво нещо е техническият прогрес.
          Наплюнчи си човек средния пръст, па погали тъчпада и глей после СуратТефтер на корем!
          Кеф ти Слави, кеф ти Бойко!

А пък ние (аз, де) - живеещите в миналото, принудени сме да чакаме като гаврошовци пред ярките витрини и да се надяваме на милостинята на някое фалшиво сайтче, па белким ни подхвърли някаккви трошици!
          "Гарван гарвану око не вади. Така лидерът на "Има такава държава" и тв водещ Слави Трифонов коментира подкрепата на ЕНП за правителството на Бойко Борисов. Коментара си по темата той публикува отново във Фейсбук.
          "За Европейската народна партия и за нейния началник в Европейския парламент Манфред Вебер явно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-вече върховенството на закона нямат никакво значение", смята Трифонов.
          И добавя:
          "Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е изцяло против логиката на морала и въпросното върховенство на закона. Това е толкова отвратително лицемерие, че си правя следния извод: Има не само български политици, които не ги е срам, явно има и европейски политици, които са оперирани от срам и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени.
          Какъв ще е ефектът. Или дефектът от тази резолюция. Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкова глупави, че да вярваме на доклади, резолюции, европейски политици или когото и да било".
          Според Трифонов позицията на ЕНП показва, че в ЕП липсва морал. По думите му обаче истината не може да бъде променена.
          "Истината е само една. Тя е като гравитацията – въобще не й пука какво мислите за нея. Просто си съществува. А за гарваните дето не си вадят очите един на друг - и на тях ще им дойде времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловец. Знам как става", настоява още шоуменът.

Коментар

Друже, не мога да те подмина!
            В някакво близко минало бях склонен да мисля, че с човек като теб е принципно възможно да разсъждаваме заедно за параметрите на някакъв политически проект.
            Във форума съм получавал много "удари", но болшинството от тях откровено ме забавляваха, дори водеха до спонтанни изблици на смях на глас.
            Твоето гербадийстово беше изненадващо, неочаквано и си признавам, че ми стана терсене.
            Кротни, друже!
            Вече е напълно изключена хипотезата да имаме някакъв (какъв да е) съвместен политически живот с теб. Успокой се, моля те! Доколкото ти н е си част от откровено зловредните, примитивни, безкритично късогледи користолюбци, няма да бъдеш обект на "любезното" ми внимание.
            Е, подкрепа също н е чакай!
            Разрешавам да н е ме коментираш, обещавам реципрочност.

Очевидно е, че Бабикян прави спонтенен и емоционален изблик, който няма и не може да има претенции за стратегия.
            Дори бих казал, че това е нещо като уловка за такива като теб!

Последно, от едното голо уважение пак щ е повторя - май вече за трети път.
            Протестиращият заявява ярко несъгласие с нещо.
            Протестиращият по никакъв начин не е длъжен да е част от един политически проект. Политическият проект е този, чийто естествени характеристики са наличието на стратегии и концепции.
            В качеството си на протестиращ, индивидът може да е, но може и да не е част от проект.

В момента има една цел, която събира максимално широк кръг от нормални хора - отстраняване на гнойта и отровата и организиране н а честни и независими избори, в условията н а събудило и критично гражданско общество, което е изгонило страха и целта е - резултатите от тези избори да бъдат приети от огромното болшинство от хората в страната.
            Естествено е да се очаква, че едва след това протестът ще се разотиде и хората ще се разделят според признака на принадлежност към някакви проекти.
            На този етап Отровните не са дали ясен и окончателен отговор за намеренията си по повод на потенциално политическо бъдеще.
            Зелен чорап, никой не може да има каквото и да било съвместно с теб. За теб съвместен проект означава ти да нареждаш а отсреща да казват слушам. Демократично нали?
            Тези като теб цял живот не са сложили камък върху камък със собствените си ръце, обаче раздават квалификации от последна инстанция.
            Кои сте вие бе, шепа луменясали старци, та си позволявате да съдите всичко което не се е извратило като вас?
            Ще ви се плати на вас с лихвите. И за бесилките, и за кофчезите, и за омаскаряването на България в ЕП, за омазването на софия с яйца и домати, за обидите, никой няма да бъде забравен.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Друже, по-общи приказки едва ли може да чуе човек. Като вземеш превтасалите политолози и диван-демократите, та стигнеш до биониката и липсата на стратегия у управляващите да развиват нанотехнологиите в условия на демокрация и свобода за изкуствения интелект. Къде тук се прокрадва и грам идея за някаква концепция за нова социална плетка - може да каже само един добре трениран щангист, защото може да се справи с тежестта на всичките тези въпроси. Всичкото това прилича на добре заета ниша, която носи приличен доход. Не може да тръбиш колко са криви всички други и ти пречат да развиеш теорията за обратната страна на луната, където никой, ама никой друг нищо не вижда, а само ти носиш дарбата да знаеш какво става там и твоята мисия е тя да грейне и изотзадзе, сякаш самият Прометей се е навел и търси съчки в тъмнината. Сега откриват сметки, за да легитимират грантовете, които ги спонсорират. Утре ще кажат, че се издържат от парите на баба Гичка от Требич.
              Друже, не мога да те подмина!
              В някакво близко минало бях склонен да мисля, че с човек като теб е принципно възможно да разсъждаваме заедно за параметрите на някакъв политически проект.
              Във форума съм получавал много "удари", но болшинството от тях откровено ме забавляваха, дори водеха до спонтанни изблици на смях на глас.
              Твоето гербадийстово беше изненадващо, неочаквано и си признавам, че ми стана терсене.
              Кротни, друже!
              Вече е напълно изключена хипотезата да имаме някакъв (какъв да е) съвместен политически живот с теб. Успокой се, моля те! Доколкото ти н е си част от откровено зловредните, примитивни, безкритично късогледи користолюбци, няма да бъдеш обект на "любезното" ми внимание.
              Е, подкрепа също н е чакай!
              Разрешавам да н е ме коментираш, обещавам реципрочност.

Очевидно е, че Бабикян прави спонтенен и емоционален изблик, който няма и не може да има претенции за стратегия.
              Дори бих казал, че това е нещо като уловка за такива като теб!

Последно, от едното голо уважение пак щ е повторя - май вече за трети път.
              Протестиращият заявява ярко несъгласие с нещо.
              Протестиращият по никакъв начин не е длъжен да е част от един политически проект. Политическият проект е този, чийто естествени характеристики са наличието на стратегии и концепции.
              В качеството си на протестиращ, индивидът може да е, но може и да не е част от проект.

В момента има една цел, която събира максимално широк кръг от нормални хора - отстраняване на гнойта и отровата и организиране н а честни и независими избори, в условията н а събудило и критично гражданско общество, което е изгонило страха и целта е - резултатите от тези избори да бъдат приети от огромното болшинство от хората в страната.
              Естествено е да се очаква, че едва след това протестът ще се разотиде и хората ще се разделят според признака на принадлежност към някакви проекти.
              На този етап Отровните не са дали ясен и окончателен отговор за намеренията си по повод на потенциално политическо бъдеще.

Коментар

• Зелените чорапи пак омазахте всичко с истериите си.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Юрисконсултката на психодиспансера в гр. Русе атакува фронтално и себеотрицателно по въпросите на НГК.
                  Новата Гепаджийска Конституция.
                  Газ, чорапи, наметало!
                  Десислава Атанасова с призив към партиите, които нямат членове във Временната комисия за Конституцията

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

На колко години е байхуй, май е над 65- ще вземе да ритне камбаната и ще ни остави сираци. Отделно и на снимки като го гледам май е доста над 120 кила
                    Е, та ти не знаеш ли една от най-светлите дати в новата история на България - 13.061959 г.
                    Имаше разпален дебат да сменим датата на националния ни празник, доколкото тя разделяла българите и да възприемем 13.06.
                    Там поне имало пълно единство на мнения и емоция.

120 кг. са задминати. Знам го от първа ръка - става дума за човек, който му е мерил гърба с педи.
                    Необятна работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ти си ковидидиот и енергоидиот. Съжалявам за казаното, но ти си го изпроси, а модераторите не те изтриха..
                      Моите знания ти никога няма да имаш щото природата се е изгаврила с теб ковидидиот кошеридиот и герберастки помияр паникьор

Коментар

• ГЕРБ и БСП се карат за тъпанари и гугутки

Цялата патаклама е заради едно много кратко телевизонно участие на Иво Христов. при Хекимян. Беше вчера сутрин, започна около 7,20 - 7,25 и беше с продължителност около 10 мин.
                        Изключително събрано и концентрирано. Гледах го заедно със сутрешното кафе, но не се впечатлих много, доколкото познавам принципно начина на мислене и тезите на Христов.
                        Да, вярно е, употреби думата "инфантилно", но дори на мен не ми направи голямо впечатление, защото това не е първа негова изява в тази посока. Някога имах претенции към определена група (крайно ограничена) политици и имах изисквания и очаквания от тях, но след дебата между бай Дончо и слийпи Джо констатирах, че трябва да преразгледам отношението си. Очевидно светът се е променил. За да остане верен на себе си, човек също трябва да се промени!

В линка горе ме изненада:

"ГЕРБ били склонни да преглътнат обидите и епитети към тях, но нямало да допуснат да бъдат обиждани гражданите.", казал безсрамникът Биков.

Тук стихийно ме налитат безбройните вербални изстъпления на БХ:

прости, негодници, тулупи, тиня, лош материЯл, пкп, анатомично набиване и набиване на акъл,

Я по-добре си гледайте сами Христов, докато аз се сетя за още бисери на БХ

Иво Христов в БТВ

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ти не беше ли от сектата на ковидидиотите
                          Ти си ковидидиот и енергоидиот. Съжалявам за казаното, но ти си го изпроси, а модераторите не те изтриха..
                          Last edited by Mateev; 07.10.2020, 14:17.

Коментар

• Yavor Dachkov
                            3 часа ·
                            В Стария Завет се разправя за "кармилеца Навал" (името Навал на еврейски означава безумен) - много неприятен тип. Този също е неприятен, а водевилът с неговото "отравяне" добива абсурдни размери. Очевидно е, че това е постановка, която се използва за геополитика, но нейното примитивно изпълнение и липса на каквито и да е усилия поне да изглежда достоверно са потресаващи.

Коментар

• Барби какво става, ще го бъде ли навални или ще инвестират в друг, щото той не искал да се връща в русия- взеха му апартамента, блокираха банковите сметки, подсъдим е по някакво дело и най вероятно ще бъде от самолета с гривни изведен
                              Извинявам се , пропуснах, защо при изписването си е благодарил на други доктори, а не на този който е завеждащ клиниката по отравянията- благодарил е на шефа на вътрешно отделение- хранителни отравяния

но Навални осъзнава и друго - остане ли на Запад, става г-н Никой като десетките руски опозиционери. Върне ли се става фигура съизмерима с Немцов, Солженицин и Сахаров в очите на масите. Плюс неприкосновенност за живота му, но това не означава, че няма вероятност да бъде арестуван още на летището.
                              Last edited by v_tin; 07.10.2020, 13:13.

Коментар

Как забравих!
                                Отровните са стартирали инициатива за споделяне на информация, вкл. снимки и видео, под надслов "Да намерим Бойко".
                                Някъде из Фейса.

По време на пленарния дебат за България в Брюксел, БХ е хванат да рита мач на спортен комплекс в кв. Дианабад.
                                После дори са успели да го заснемат как се качва в дебел мерцедес с тъмни стъкла, заобиколен от огромна охрана.

Явно, не му е стигнал кураж да влезе с жипката в София и е изпълнена сложна логистична операция, с нелегални елементи и висока степен на секретност.

Линкове не мога да дам.
                                Това е положението в тази страна.

А някакви хора подписват отворени писма
                                На колко години е байхуй, май е над 65- ще вземе да ритне камбаната и ще ни остави сираци. Отделно и на снимки като го гледам май е доста над 120 кила

Коментар

Working...
                                X