IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Факи бе къде е Боката.Яко хвана гората не знаем нито ятаците нито паролите...Къде е землянката с радиостанцията за инструкциите от Кремъл.....Боката строи турски поток иначе натовец....Ха ха ха а ти на амбразурата...На нас всичката ни работа е такава какъвто народа такива му и депутатите и министрите и протестиращите
    Last edited by aleks262; 09.10.2020, 09:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Без изключение т.н. патриоти изпиха чашата на срама.
      Слабаков е огромно разочарование.

Това е и мой срам. Не си крия провалите - на последните избори гласувах за тях и ме е срам. Много.
      Това е главната причина да не искам да поглеждам към формации, в които има политици със зависимости (явни или твърде вероятни) от едно време.
      Духовете бродят.
      На идващите избори по-скоро ще гласувам само с мисъл антигерб!

Чакам регистриране на моята партия.
      Не съм пълен глупак - знам, че може и да не дочакам.
      Начев Начев не слушаш ти като ти говоря.Слабаков е един льольо голям го вади в София ама в Брюксел му е мек.Какви ги говореше какво прави.Миналата година се скарах с един приятел който ме увещаваше да гласувам за тоя простак.Е сега му припомням какво е направил...Аз негодниците ги разпознавам от Космоса без очила.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Синът на арман бабикян Хаго (баси името) остана сам с пет жълти книжки на метежа тази вечер.
        ....

Тъй като на стари години все още нямаш деца, ще те открехна, че децата са най-доброто, което ни се случва в този живот!

По тази причина - ние - родителите - наричаме децата си с най-хубавите имена!

...............................................

По същата причина - и твоите майка и баща - са те нарекли с най-хубавото име /Имхотеп/... /пфууу, ама си Убавец - за майка ти и баща ти..., или - за двамата ти бащи - ако случайно си осиновен от такива, де!/

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Когато зелен чорап каже добър ден, веднага вдигнете глава нагоре да видите има ли слънце.

Синът на арман бабикян Хаго (баси името) остана сам с пет жълти книжки на метежа тази вечер.
          ....

Къде сте зелени чорапиииииии!
          Дефинирай „метеж”, Импитецие.

Коментар

92 - ри ден на протест.
            300 човека. Гаранция!
            Когато зелен чорап каже добър ден, веднага вдигнете глава нагоре да видите има ли слънце.

....

Къде сте зелени чорапиииииии!

Last edited by Имхотеп; 09.10.2020, 01:13.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Вече може да му викаме Червения Барби!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Тоя ме уби Мислех, че след като е грамотен, има и разум
                А той гласувал за обединеите идиоти !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Пак нищо не си разбрал!
                Откровено казано, чувствам интензивно раздразнение заради необходимостта да обяснявам множество пъти едно и също нещо.

Разумът, социологията и елементарният човешки опит показваха на всеки, който е що-годе с акъла си, че не трябва да гласува за формации, които нямат никакъв шанс да влязат.
                Остави ме мене, аз съм избрал решение и си нося последиците.

Погледни себе си!
                Знаеш ли въобще какво е станало с твоя глас?. Знаеш ли, какво направи ти?!

Сега ще ти обясня:
                Най-голямата част от него е отишла за геппс - това не е изненадващо. Освен, че си емоционален и откровено политически глупав, ти си скрит гепард, който гони среднощни дупове и си въобразява, че БХ г опази от кУманизите.

Следващото парче от твоя глас е отишло за тези, които ти смахнато наричаш кУманизи. Барбароне, не го очаквах от теб, но си е самата истина. Да, Барбароне, ще отречеш, но си гласувал за тях.

Най-голямото падение е, че си гласувал и Сараите, ама още не можеш да го вденеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                  Аха. Вярно, сбъркал е. Ама тука сте разединени...

Коментар

• Европарламентът удари оглушителен шамар на Борисов за корупцията и полицейското насилие

Владеенето на брюкселски език е задължително и неотменимо условие за схващане на същността на резолюцията.
                    Като за прости гепарди съм дал едно кратко резюме, което се съдържа в заглавието на горната статия.

Коментар

Това е и мой срам. Не си крия провалите - на последните избори гласувах за тях и ме е срам. Много.
                      Това е главната причина да не искам да поглеждам към формации, в които има политици със зависимости (явни или твърде вероятни) от едно време

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Да го кажем малко по-ясно.

ДПС депутатите в европарламента подкрепят ГЕРБ и Бойко Борисов, като не гласуват "за" резолюцията .

Да кажа, че и Андрей Слабаков е гласувал против резолюцията.
                        Демек тоя дебил, дето се пишеше голям опозиционер, е гласувал ЗА Бойко Тиквата Борисов.
                        Да го таковам и опозиционера. Баща му би се обърнал в гроба, ако разбере това.
                        Позор за тебе Слабаков! Позориш името на баща си!

Това е главната причина да не искам да поглеждам към формации, в които има политици със зависимости (явни или твърде вероятни) от едно време.
                        Духовете бродят.
                        На идващите избори по-скоро ще гласувам само с мисъл антигерб!

Чакам регистриране на моята партия.
                        Не съм пълен глупак - знам, че може и да не дочакам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Какво толкова си я задъвкал тази резолюция, след като от нея нищо не зависи. Дори и да беше задължителна, пак повече облаги щяха да имат педерасите и ромите, отколкото протестиращите.

Истината е само една - за кого ще гласува целокупния Български народ през март. И горещо се молете да не останете пак изненадани, че нещо взе да ви става навик.

ПП: Забравих да напомня, че на днешния ден е имало не повече от 10 протестиращи, водени от сина на Бабикян. Аз и снимка сложих, но модераторите я изтриха. Другата новина е, че двама пловдивчани се опитвали да замерят здравния министър с яйца, но бързо бързо са се сдобили с щракнати белезници. Единия от тях е с няколко криминални регистрации. Осъдени са по бързата процедура за грубо хулиганство, и като за начало ще прекарат 3 денонощия в ареста.
                          Are you talking to me?

Пак нищо не си разбрал!
                          Не ти ли е вече неуютно в тази поза?

Обстоятелството, че формално резолюцията не е задължителна, не променя нищо.
                          До вчера имаше разни варианти.
                          Вариантът вече е един - Exit.
                          Ако приемем, че става дума за нормален човек и европийски политик от 21 век, оставката трябва да е факт още утре. Доколкото тези две условия са абсолютно неадекватни и неприложими към БХ, ще е необходимо още малко време за допълнителни настройки.
                          Изходът е неизбежен. От доста време БХ е expendable asset, последните които ще разберат, сте ти и той.

Мен не си ме чел, стова е ясно.
                          Поне да беше изслушал онзи ден О. Октай, та най-после да ти светне нещо и на теб под шапката.
                          Момче - там за къде ти си тръгнал, аз бях преди много време, така че, ако обичаш, не се прави на невменяем и престани с тази малоумна игра за бройката, защото е детинско и глупаво.

Формално протестът се обявява за 19.00.
                          В интервала 19,00 до 19,45 на площада има обикновено отделни блуждаещи хора. Това е времето, в което мършоядите от лайняните и поръчкови оПИКани медии правят снимки, с които опитват да внушават глупости на наивниците и откровените тъпанари. Снимат и си отиват. Човешки разбираемо е, особено в делнични дни. Това не е тяхна битка, не е техен проблем.
                          Прииждането на хора се случва в интервала 19,45 до 20,15.
                          Митингът обикновено започва 20,15 - 20,20. Продължават да прииждат някакви закъснели хора.
                          Най-голямата бройка се достига в интервала 20,45 до 21.00.
                          Още на втория път схванах модела и престанах да си губя времето в ненужно чакане.
                          В обикновени делнични дни митингът приключва 21.00 - 21.15.

Докарай си телесата веднъж и не смей повече да ми говориш твоите дежурни смешни и глупави идиотщини за събития, от които хабер си нямаш. Какво ли съм започнал да обяснявам за живота, който аз живея, на разни плужеци в дупки н амайната си.

92 - ри ден на протест.
                          300 човека. Гаранция!

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Да напомня, Другарю Партиен секретар Имхотеп: тъй като не стана ясно, кои сте "вие", поеми инициативата - това, със стадионите - да го финализираШ до изборите, друг шанс нямаШ, дори и да убедиш още 10 като теб да обуят зелени чорапогащи..., а може би 20, или повече?

Добре е да говориШ от свое име: как НИ подкарваШ към стадиона, Другарю...

За това - кой е безполов - това си е отново твой проблем /гузен - негонен бягаЛ/: до сега не сме разбрали тук нищо за твоите деца...

За жена беше споменал нещо, ама то - с тия сбъркани полове - не е ясно дали ти, със зеленият чорапогащник - не го играеш дамата... Логично е да не говориШ за деца...

Другарю меризлив зелен чорап безсмислен,

Това с безполовостта не е мой проблем, защото не аз съм се кръстил безсмислен (безимен) в този форум.
                            Ти самият искаше да се кръстиш нещо неопределено. Но така е. Травеститите обичат да прехвърлят собствените си проблеми на другите. Гледам за деца вие също не говорите. Май опитите да забременеете на са били толкова успешни.
                            Време е да се успокоите другарю половин зелен чорапогащник безсмислен. На вашата възраст вече е без значение.
                            Запишете си следният съвет другарю скъсан зелен чорап Безсмислен.
                            Гледайте си старините и се наслаждавайте на петдесетте лева добавка към пенсията докато ГЕРБ са на власт. Защото ако се откажат, то сбогом истински памперси, добре дошли обратно стари вестници.

Last edited by Имхотеп; 09.10.2020, 00:23.
                            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Е вас със неопределената сексуалност няма да закачаме. Както вече казах, точно за това си се кръстил безимен. за да може да приемаш всяка форма. Не си се кръстил безполов само защото нямаше да ти позволят да пишеш.

Такива работи, другарю сдрано парче от зелен чорапогащник Безсмислен .

Да напомня, Другарю Партиен секретар Имхотеп: тъй като не стана ясно, кои сте "вие", поеми инициативата - това, със стадионите - да го финализираШ до изборите, друг шанс нямаШ, дори и да убедиш още 10 като теб да обуят зелени чорапогащи..., а може би 20, или повече?

Добре е да говориШ от свое име: как НИ подкарваШ към стадиона, Другарю...

За това - кой е безполов - това си е отново твой проблем /гузен - негонен бягаЛ/: до сега не сме разбрали тук нищо за твоите деца...

За жена беше споменал нещо, ама то - с тия сбъркани полове - не е ясно дали ти, със зеленият чорапогащник - не го играеш дамата... Логично е да не говориШ за деца...

Коментар

Да го кажем малко по-ясно.

ДПС депутатите в европарламента подкрепят ГЕРБ и Бойко Борисов, като не гласуват "за" резолюцията .

Да кажа, че и Андрей Слабаков е гласувал против резолюцията.
                                Демек тоя дебил, дето се пишеше голям опозиционер, е гласувал ЗА Бойко Тиквата Борисов.
                                Да го таковам и опозиционера. Баща му би се обърнал в гроба, ако разбере това.
                                Позор за тебе Слабаков! Позориш името на баща си!
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X