IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Има ли смисъл да се коментира негодник, гласувал за Тройната Коалиция,
    а след това за
    Волен СИДЕРОВ, Красимир КАРАКАЧАНОВ, Валери СИМЕОНОВ
    Тук имам едно съществено възражение:

Думата негодник следва да бъде изписана в червено.
    Старееш, червено деде!
    Колко мандата взеха допълнително Ко Мо Не Та Та благодарение на теб?!

Аз тебе много хубаво ще те подредя, ама нека първо се махне БХ, щото на съратници в делото и съюзници в народната работа не посягам!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Много просташко държание има този Христо Иванов. Двадесет пъти обиди кмета на Пловдив с разни квалификации, като например ДЕРИБЕЙ. И този простак си мисли, че някой ще гласува за него? Да е доволен, че хората не за започнали да го замярат с камъни.

Колкото до кмета на Пловдив - ако пловдивчани не са доволни от него, ами на следващите кметски избори ще го свалят. Дотогава обаче той коли и той беси, и пловдивчани са му ги дали тези права на предишните избори. Излагацията в този клип си е само и единствено за Христо Иванов, когото не мога да го понасям само като го видя, а камо ли да го слушам.
      Момко, въобще н е си в час!

Както и да обидиш кмета на Пловдив - да знаеш, че ще му е малко.

Това е едно сумтящо, скимтящо същество, чиято тъпота е изрисувана в очите му, което издава нечленоразделни звучи и не е в състояние да сглоби едно разбираемо изречение. Културните пловдивчани, особено претенциозната и гнуслива градска десница от Главната, са дълбоко покрусени и ужасени.

Издигането на геппаджията е резултат на всеизвестните гепардски практики и той е пълно и завършено олицетворение на тезата на БХ, че и магаре да предложи, ще бъде избрано. То е символ на случващото се в България до 2019 вкл.
      Добре е, че настоящата година се очертава като вододел и видимо бяха преминати някакви червени линии.

Трабва ли да припомням, как сочеше с показалец челото на Плевнелиев, правейки недвусмислени внушения. Добре, че това вече е проблем само на синоптичката, щото не е лесно да гледаш подобен плазмодий, без да се оповръщаш!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        На мен ми е чудно щом излязоха няколко разговора, дали няма да излязат и други, малко по пиперливи от лицето байхуй. Защото със сигурност има. Интересно е също кой го слуша
        Има и други разговори, други разнообразни материали!
        В зависимост от фазата на развитие на процеса и след преценка на главни действащи лица, може да се извадят и други.

Да не забравяме, че източникът на разобличаващи снимки, видеа и аудиозаписи далеч не е един.
        Тези, които може да охарактеризираме като относително по-безобидни, е било разрешено на черепов да ги купи. Дори той не е пуснал всичко, с което разполага. МоЕ да ми вервате, нали аз сега за него работя и съм в кухнята. Като слушаме геппардите, още от първия ден съм н а заплата при него. Обаче, те геппардите не са в час, чичо ви начев н е обича заплатата. В краен случай кандисвам на консултантски хонорар.
        Доколкото вече Октай го каза, аз няма да издам някаква особена тайна, че черепов вече мина на друга орбита и е нещо като специален свидетел на едни други органи и служби, но ... стига толкова.

За другите източници и притежатели на разобличителни материали няма да говорим

Коментар

Ако наистина в работно време киснеш във форума, ами и аз бих те изхвърлил като мръсно коте от фирмите си. Не знам каква наглост имаш да обвиняваш началника си, като всъщност ти си човека, КОЙТО КРАДЕ от работодателя си (време, следователно пари). Такива тарикати и мошеници, пък с претенции, са ми пределно ясни ...

Точно такива са повечето протестиращи - тарикати, лъжци, крадци, мошеници, криминален контингент, пък претенциите им нямат край ..... Лидерите им и те от същия дол дренки .....
          И това, моля ви се и на всичко отгоре, го заявява човекът, който ни проглуши ушите юли и август, че е напълно приемливо и ние трябва без възражения да се съгласим, че клептоманските прояви на гепардите са напълно обясними, в реда на нещата и не трябва да се осъждат.

Бидейки същисан от подобен отвратителен начин на разсъждение и излагане на социални възгледи, поразпитах мои познати в Габрово и те ми разкриха една грозна картинка:
          Матеев бил известен в целия град с тези си гнусни практики.
          Първо вземал пари на ръка за да назначава хора, които не отговарят на никакви репутационни критерии.
          После, заедно със същите тези хора, правели схеми и мушии: знаете ги - консултантски хонорари, лицензионни, външни услуги, ддсарски фирми. Лъвският пай прибирал за себе си, на аркадашите разрешавал само да възстановят първоначално "инвестираната" от тях сума в Рушвет за Матеев.
          Когато съдружниците му го хванали, той изтъкнал като аргумент за нормалността на своите действия масовите и всеизвестни практики на геппаджиите. Съдружниците му били принудени да си прехапят езика и замълчали гузно. Нямали аргументи за възражение - това било доказано нормална практика

Коментар

Много просташко държание има този Христо Иванов. Двадесет пъти обиди кмета на Пловдив с разни квалификации, като например ДЕРИБЕЙ. И този простак си мисли, че някой ще гласува за него? Да е доволен, че хората не за започнали да го замярат с камъни.

Колкото до кмета на Пловдив - ако пловдивчани не са доволни от него, ами на следващите кметски избори ще го свалят. Дотогава обаче той коли и той беси, и пловдивчани са му ги дали тези права на предишните избори. Излагацията в този клип си е само и единствено за Христо Иванов, когото не мога да го понасям само като го видя, а камо ли да го слушам.
            Пишеш: "Христо Иванов, когото не мога да го понасям само като го видя, а камо ли да го слушам.["
            Матеев
            , досега не ти обръщах внимание - може да си успял с кошерите,
            но не си успял с политическото си образование,
            както и с човешките отношения
            Сигурно се дължи на някаква проява на
            аутизъм при теб

ДЕРИБЕЙ = самовластен управник; самовластник, потисник
            Пишеш за правата на кмета: "той коли и той беси"

От видеото става очевидно точно това.

Пишеш: "Много просташко държание има този Христо Иванов"
            От видеото става очевидно точно обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Да де, ясно ни е, че само такива като теб гласуват за
              лудото яне, волен, бареков, марешки и вся остальная сволочь
              Усещам нотка на завист, че ти не си гласувал за такива светли хора

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

За БЗНС - нищо не казваш /наистина - не беше партия, а СЪЮЗ - удобното извинение!/, но патерица на БКП..., а те обикновено имаха дори запазени министерски кресла и осигуряваха "плурализма" на Живков...

Освен това - получаваха и гарсониерки /без работа 18 месеца в строителството/...

Някои от нас забравят /когато не им е изгодно!/...
                Никога не съм членувал в партия, дори и в БЗНС. Въобще политиката никога не ме е интересувала, въпреки че си имам вътрешни нагласи и убеждения за една или друга партия, която ми е правила повече или по-малко мизерии в бизнеса и в живота като цяло.

Коментар

Може да изберем начев или императора- той искаше да става дуче
                  Ами Начев да се кандидатира и да се пробва, и да видим дали ще събере дори и 100 гласа ......

Коментар

https://www.facebook.com/hristo.dabu...93155027857125

христо иванов от пловдив

Коментар

Волен беше пич, жалко че се махна от парламента
                      Да де, ясно ни е, че само такива като теб гласуват за
                      лудото яне, волен, бареков, марешки и вся остальная сволочь

Коментар

Ами добре, пожелавам ти мечтите ти да се сбъднат, и от небитието да се появи чиста и почтена личност, несвързана с Маджо, Доган и други олигарски.
                        Може да изберем начев или императора- той искаше да става дуче

Коментар

На кои хора вярваш - на форумните простаци ли? Ти не разбра ли, че те са с болно съзнание от първия до последния. Лъжите и измислиците са тяхното кредо.

Никога не съм бил нито комсомолски секретар, нито партиен член в нито една партия.

За БЗНС - нищо не казваш /наистина - не беше партия, а СЪЮЗ - удобното извинение!/, но патерица на БКП..., а те обикновено имаха дори запазени министерски кресла и осигуряваха "плурализма" на Живков...

Освен това - получаваха и гарсониерки /без работа 18 месеца в строителството/...

Някои от нас забравят /когато не им е изгодно!/...

Коментар

• [QUOTE=Mateev;n3660986]
                            Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

На кои хора вярваш - на форумните простаци ли? Ти не разбра ли, че те са с болно съзнание от първия до последния. Лъжите и измислиците са тяхното кредо.

Никога не съм бил нито комсомолски секретар, нито партиен член в нито една партия.

Ами ти не каза нищо относно битността си след училище, според пирамидата си бил комсомолски секретар, още някой каза същото- мисля че бота. Но както и да е- безименния ти каза нещо- ако смяташ че няма алтернатива на боко, тооооооооо обиждаш всички в българия и най вече себе си. Разбери боко не е син божи, той си е най обикновен крадец на едро- да ти обясня ли пак че излезе в нам си кои досиета с около 4 милиарда евро

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                              Друга рЗумна алтернатива - ако няма за теб - дигай гълъбите! Комунето Боко изчезва при следващите избори /затова и не подава оставката си сега/.

Следващата разумна алтернатива ще бъде за министър-председател, който УВАЖАВА Парламентарната демокрация, включително - в лицето на Председателя на НС на Република България!
                              Ами добре, пожелавам ти мечтите ти да се сбъднат, и от небитието да се появи чиста и почтена личност, несвързана с Маджо, Доган и други олигарски.

Коментар

• https://www.facebook.com/hristo.dabu...93155027857125

христо иванов от пловдив

Коментар

Working...
                                X