IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Разбира се Кръстник е това, може ли да не отиде
    Но сега не мога, после ще говориме

П.П. Сега можеш спокойно да обявиш:
    "Стана ясно, че и барбарона има връзки с Маджо, също като Христо Иванов"
    Ха-ха!
    Бе де да те знам кви ги вършите там с ицката,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
      още един дето е прозрял, че демокрацията е власт на крадеца, на наглеца, на подлеца, на гнусаря, на безхаберника...

Дай ни на нас яка сопа да ни налага, и голем .ур да ни пори, какъв живот предвиждам!
      Нямате търпение руските тролове и агентите да обърнете пак темата, а?
      За Хуйлостан да се говори, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Изобщо не съм съгласен, не ме интересува генезиса, интересува ме аз как живея днес, т.е. интересува ме, защо за 10 г нещата са по-зле. Интересува ме да са по-добре, т.е. да се търси сметка на управляващите и като не могат да идват тези дето могат. Толкова е просто. Никакви генезиси не ме топят, топли ме само днес и утре!!!!
        Това са приказки изпод шипковия храст. Ако нещата около теб са по-зле, погледни в някое огледало.

Не сте смешни ами жалки, абе едно куче за два дена научава всичките номера които човек иска от него, но вие лумпетата въртите едно и също без въобще да се замисляте. И що го въртите - щото не можете да научите основни неща. А именно това което дрънкате и правите няма никаква основа. При вас всичко е 'една жена казà'
        Но например имаш ли някакъв довод например за това защо трябва да ви обръща човек внимание?
        Е така нещо факти, нещо документи?
        Абе и аз кви ги говоря, факти...
        Събирате се 20-30 откачалки там и си мислите че сте голяма работа. Ами не сте. Няколко аутсайдера използвани от най-големите мафиоти на прехода да им вършите работата.

Ей сега чакаме начко да каже кас сте се събрали пет-шес1сеем-осемстин човека.

Коментар

Друго е. Мента, Глог и Валериан ще даде повече спокойствие на некои форумци отколкото тия морално остарели Ф-16... Русия надежда за нормалните хора!

Честитя рождения ден на Владимир Владимирович на патерица, Господ да му дава здраве и сили да гътне Супостато

Takogo kak Putin. Такого, как Путин.
          https://www.youtube.com/watch?v=yrOg9RPnfq0
          Мисля че това е по добре-- https://www.youtube.com/watch?v=NoNrPUg8e-0

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

А ти как разбра всичко това, как не го видя същото преди това? Ето това питам аз всеки път. Не е ли озадачаващо това прекъсване на възприятията във времето? Много е важно да разберем генезиса на случващото се, много по-важно е от това - да разберем самото случващо се. Има огромна разлика в така зададените въпроси. Разграничаването им ще доведе до някакво по-приемливо обяснение на ситуацията.
            Изобщо не съм съгласен, не ме интересува генезиса, интересува ме аз как живея днес, т.е. интересува ме, защо за 10 г нещата са по-зле. Интересува ме да са по-добре, т.е. да се търси сметка на управляващите и като не могат да идват тези дето могат. Толкова е просто. Никакви генезиси не ме топят, топли ме само днес и утре!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение

Това не е вярно, според мен. Според мен последните 10 години краденето, присвояването и далаверата се издигнаха в култ до невиждани висоти, което винаги върви ръка за ръка със социалния статус, към който също се издигна култ. Т.е. аз до скоро смятах , че ако си тъп гъз винаги ще си такъв, но когато тъпия гъз има пари явно за 99% от хората това не важи и тогава си преуспял, бизнесмен и незнам си още какво. Но дори и да е така, както казваш и винаги да е било така, то аз съм напълно в правото си да търся сметка, защо за 10 г нищо не се е подобрило, а е отишло на още по-зле!!! Ткак че, вън мутри, калинки и крадци, вън от моята държава...
              А ти как разбра всичко това, как не го видя същото преди това? Ето това питам аз всеки път. Не е ли озадачаващо това прекъсване на възприятията във времето? Много е важно да разберем генезиса на случващото се, много по-важно е от това - да разберем самото случващо се. Има огромна разлика в така зададените въпроси. Разграничаването им ще доведе до някакво по-приемливо обяснение на ситуацията.

Коментар

Когато навремето говорехме, че номенклатурата и нейните наследници правят именно тези неща, никой не ни обръщаше внимание - веехме байряците и се прибирахме. После комунистите ни се смееха, както казваше Петър Берон. Те създадоха среда за такива щуротии. Сега Борисов прави същите номера и воят е до небето. Кажи ми, друже, на какво да отдадем тази избирателна реакция? Ти виждаш ли това или и ти реагираш избирателно и си превърнал темата в личен дневник, в който говориш сам със себе си и всички останали са натюрморт? Е, как да вземем отношение към целия този цирк, след като той продължава вече 30 години, а някои хитреци искат да ни внушат, че видите ли, той е започнал сега - преди има няма 10-тина години, преди БХ всичко е било според Десетте Божи заповеди. Е, не става така, господа избирателно реагиращи. Или сте против тези простотии или не сте. А, така - да ни посочвате с пръст някакви конюнктурни във времето виновници - може да си метежничите, колкото си искате. Много лесно се измъквате, че каквото и да е било, вече е крайно време. Крайно време е едните бандити да да си отидат, та да да дойдат другите. Достатъчно сме живели, достатъчно сме видели, достатъчно сме прочели. Тия ги приказвайте на рецитали на Братската могила. Там имаше бюст на Димитър Благоев. Той беше от тесните. Едните са тесни, другите са широки. Разликата е в шортите им.
                Това не е вярно, според мен. Според мен последните 10 години краденето, присвояването и далаверата се издигнаха в култ до невиждани висоти, което винаги върви ръка за ръка със социалния статус, към който също се издигна култ. Т.е. аз до скоро смятах , че ако си тъп гъз винаги ще си такъв, но когато тъпия гъз има пари явно за 99% от хората това не важи и тогава си преуспял, бизнесмен и незнам си още какво. Но дори и да е така, както казваш и винаги да е било така, то аз съм напълно в правото си да търся сметка, защо за 10 г нищо не се е подобрило, а е отишло на още по-зле!!! Така че, вън мутри, калинки и крадци, вън от моята държава...
                Last edited by pepe1234; 12.10.2020, 21:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

То че няма да нападаме е ясно да видим от кого ще се отбраняваме.Аз смятам че не са ни нужни самолети а ПВО и Атомни централи...ако може близо до Резово
                  Мисля, че трябва да върнем рибата в Резово. Това би ни излязло далеч по-евтино.

Коментар

F16 е нападателен изтребител. Грипенът е отбранителен. Сами можете да си отговорите какъв тип самолети са ни необходими. Кого ще нападнем - Турция, Гърция или Косово? Не, разбира се. Ще нападаме руснаците. Е, едва ли ни е необходима тази прокси роля. Затова остават Грипените - хем евтини, хем отбранителни - това, за което са ни необходими.
                    То че няма да нападаме е ясно да видим от кого ще се отбраняваме.Аз смятам че не са ни нужни самолети а ПВО и Атомни централи...ако може близо до Резово

Коментар

още един дето е прозрял, че демокрацията е власт на крадеца, на наглеца, на подлеца, на гнусаря, на безхаберника...

нас ни остави, ми дай да погледнем кво става в меката на демокрацията пиндосия... кандидата байгън, с деменция в напреднал стадий, син наркоман и корупционер са бели кахъри, вземе че спечели изборите... тоз чиляк как ще си изпълни предизборните ангажименти, които ще е забравил още на другия ден
                      Аз когато съм прозрял, ти си четял "Малкият Мук". Не знам в какво си заслужил инвеститор, но едва ли е в кълнове. А там, ако направиш едно IPO, по линия на зелената вълна ще усвоиш едни пари от зелените човечета в ЕС като за парникови газове. Въобще, къде има ниша за нас, хората?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Пара варму, имаш ли пари за новите самолети, защото по спомен от преди за тези 8 можехме да придобием цяла ескадрила от Юрофайтърите, от грипените също, за руските самолети да не говорим, за 1 милиард щяхме да си купим 1 ескадрила и да ни подарят още една
                        F16 е нападателен изтребител. Грипенът е отбранителен. Сами можете да си отговорите какъв тип самолети са ни необходими. Кого ще нападнем - Турция, Гърция или Косово? Не, разбира се. Ще нападаме руснаците. Е, едва ли ни е необходима тази прокси роля. Затова остават Грипените - хем евтини, хем отбранителни - това, за което са ни необходими.

Коментар

Крайно време е едните бандити да да си отидат, та да да дойдат другите. Достатъчно сме живели, достатъчно сме видели, достатъчно сме прочели. Тия ги приказвайте на рецитали на Братската могила. Там имаше бюст на Димитър Благоев. Той беше от тесните. Едните са тесни, другите са широки. Разликата е в шортите им.

нас ни остави, ми дай да погледнем кво става в меката на демокрацията пиндосия... кандидата байгън, с деменция в напреднал стадий, син наркоман и корупционер са бели кахъри, вземе че спечели изборите... тоз чиляк как ще си изпълни предизборните ангажименти, които ще е забравил още на другия ден

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            [B]Новият командир на ВВС саботира придобиването на ексадрила от F-16![/B
                            Пара варму, имаш ли пари за новите самолети, защото по спомен от преди за тези 8 можехме да придобием цяла ескадрила от Юрофайтърите, от грипените също, за руските самолети да не говорим, за 1 милиард щяхме да си купим 1 ескадрила и да ни подарят още една

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                              ЕНП не е щастлива със себе си, след реверанса към управляващите в България

Предупреждавам, текстът е сложен. Наложително е внимание към всяка дума, постоянно връщане назад, правене на справки и обвръзки. За повече яснота ми се наложи да правя справки и с външни текстове.

Изводът какъв е?
                              Геппаджиите да н е четат!
                              Предлагам да вложат цялата си човешка енергия и друг вид ресурс в установяване на бройката на протестиращите довечера с точност до десетица. Онзи мръсник начев ги цака със закръгления на стотици и това е скандално нетърпимо.
                              много добър анализ, браво.

Има някаква надежда все още за БГ, ако все още има такива мохикани, последните... Това ни е последния шанс, според мен във всички професии е така, последните мохикани. След това пускаме кепенците. Ако сега на момента не се оставят нещата на можещите и на експертите, след това няма да има кой...

Понякога се чудя, толкова ли сме деградирали като общество без ценностна система, или сме ниско образовани, или сме толкова цинични, че обществено извсетни факти за корупцията например за обществените поръчки да не ни правят впечатление, да се тровим с най-мръсния въздух в цяла Европа и да нямаме нито един протест на зелените за качеството на въздуха или за незаконната сеч. Вместо това протести за Банско, Пирин и незнам си какво където има далавера. Да караме сигурно по най-разбитите пътища и да не търси отговорност защо да имаме най-високата смъртност и най ниската раждаемост и да не искаме по-добро. Листата е дълга, приключваме ли с думите тук е така... и всеки да се оправя как може сам...

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                                12| 6022 |12.10.2020
                                Апартаментът и Владислав Горанов: Един казус “на трупчета”

Има ли още някой, който вярва в историята с апартамента на кръстника.

Действителното състояние е простичко. Нейде из оффшорните зони е имало движение между две сметки, в резултат на което салдата са се променили със стойността на имота

Пролемът е, че трябва да се мине и през софийски нотариус, че да си дойдат нещата по местата, но това е оставено за някакво неопределено бъдеще, когато позабравим нацупената муцунка на VG.
                                Нали знаете - времето лекувало много неща~
                                Когато навремето говорехме, че номенклатурата и нейните наследници правят именно тези неща, никой не ни обръщаше внимание - веехме байряците и се прибирахме. После комунистите ни се смееха, както казваше Петър Берон. Те създадоха среда за такива щуротии. Сега Борисов прави същите номера и воят е до небето. Кажи ми, друже, на какво да отдадем тази избирателна реакция? Ти виждаш ли това или и ти реагираш избирателно и си превърнал темата в личен дневник, в който говориш сам със себе си и всички останали са натюрморт? Е, как да вземем отношение към целия този цирк, след като той продължава вече 30 години, а някои хитреци искат да ни внушат, че видите ли, той е започнал сега - преди има няма 10-тина години, преди БХ всичко е било според Десетте Божи заповеди. Е, не става така, господа избирателно реагиращи. Или сте против тези простотии или не сте. А, така - да ни посочвате с пръст някакви конюнктурни във времето виновници - може да си метежничите, колкото си искате. Много лесно се измъквате, че каквото и да е било, вече е крайно време. Крайно време е едните бандити да да си отидат, та да да дойдат другите. Достатъчно сме живели, достатъчно сме видели, достатъчно сме прочели. Тия ги приказвайте на рецитали на Братската могила. Там имаше бюст на Димитър Благоев. Той беше от тесните. Едните са тесни, другите са широки. Разликата е в шортите им.

Коментар

Working...
                                X